DOUGLAS "Charming Eyes" dviejų galų akių pieštukas kontūrui ir padūmavusiam makiažui sukurti

Dekoratyvinei kosmetikai šį kartą pasirinkau papasakoti apie akių kontūro pieštuką. Jei atvirai - aš beveik niekuomet nenaudoju kontūro pieštukų, man sunku (ir manau, kad nemoku) jais dažytis, be to, manau, kad mano akių formai pravedimas nelabai tinka. Tikriausiai todėl apie pieštukus, įvairias plunksneles ir kitas pravedimui skirtas priemones kalbu labai retai, o ir naudoju ne per dažniausiai.

Nerods prieš kelis mėnesius gavau Douglas kosmetikos akims bandyti - tai buvo pieštukai akims, antakiams ir tušas. Kadangi pieštukus naudoju retai, tai tų priemonių testavimas užsitęsė kiek ilgiau nei planavau, tačiau pagaliau padariusi nuotraukas, skubu papasakoti, ką manau apie Douglas Charming Eyes, skirtą dūminiam makiažui sukurti.

Atmink, kad tavo protas lyg gatvė, skirta tekėti gausai... Vadinasi, turi stengtis, kad tavo mintys netrukdomai ir nevaržomai plūstų ta kryptimi. Atrask menkos minties kliūtis, kurios šiandien tau trukdo, ir nugriauk jas. Laikas atverti visus vartus!


Produktas: DOUGLAS "Charming Eyes" dviejų galų akių pieštukas kontūrui ir padūmavusiam makiažui sukurti
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Vokietija. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengva išsklaidyti, siekiant dūminio makiažo
Labiausiai nepatiko: nesilaiko kaip įprastas pieštukas
Tūris: 0,2 g
Kaina*: 9,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu ČIA
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Puiki priemonė akims paryškinti, pabrėžti, pakoreguoti jų formai ir žvilgsniui suteikti gilumo. Pieštukas Charming Eyes yra išsukamas ir itin tikslus. Du viename: vienoje pusėje – intensyvios juodos spalvos tepiklis, kitoje – kempinėlė spalvai sulieti.
Lengvai slystantis kreminės konsistencijos pieštukas tinka tiksliai linijai nubrėžti, o minkštuoju galu galite užtepti šešėlius ir sukurti padūmavusių akių efektą.
Apvesti akis juoda spalva – tai visada patikimas būdas paryškinti akis ir žvilgsnį.


Akių pieštuko pakuotė tradicinė, juoda, plastikinė. Tai automatinis pieštukas, kurio vienoje pusėje turime juodą išsukamą produktą, o kitoje - kempinėlę išsklaidymui. Pieštukas pagamintas tikrai kokybiškai, o kempinėlė mane labai žavi. Turiu kelis suliejimui skirtus makiažo šepetėlius, tačiau  ne visi jie būna kokybiški, dažnai velka produktą ant odos bei sunkiai sklaido pigmentus. Čia nieko panašaus - kempinėlė nei per minkšta, nei per kieta - apgalvota ir kokybiška.

Kvapas. Tradicinis pieštukų kvapas, tačiau čia, kaip kad būna drožiamuose, nesijaučia medienos kvapo.

Konsistencija. Labai minkšta, beveik kreminė formulė, lengvai slystanti ant odos.


Sudėtis: Ethylhexyl Palmitate, Triethylhexanoin, Ozokerite, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Microcrystalline Wax, Dipentaerythrutyl Hexahydroxystearate/ Hexastearate/ Hexarosinate, Polyethylene, Hydrogenated Polyisobutene, Sorbitan Isostearate. Silica, Hydrogen Dimethicone, Talc, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, CI 77499, CI 77510.


Poveikis. Pirmiausia tikriausiai reiktų paminėti, kad priemonės pigmentacija labai gera, spalva intensyviai juoda, tokia, kokios norisi iš bet kokio juodos spalvos pieštuko. Priemonę nepaprastai lengva padengti ant odos, ir dar lengviau išsklaidyti - ji lengvai pasiduoda išsklaidymui kempinėle, tad pieštuku galima išgauti nuo itin juodo, iki šviesiai pilko efekto.

Makiažui žemiau aš naudojau pilkus matinius šešėlius, siekdama sukurti nespalvotą juodai baltą efektą (kaip nespalvoto televizoriaus) ir ryškindama lūpas intensyvia spalva. Tuomet brėžiau pieštuku liniją prie blakstienų augimo linijos bei šiek tiek - akių kampučiuose. Viską išblendinau (liet. - išsklaidžiau) su kempinėle, ir galbūt išsklaidžiau kiek per daug, nes prie pat blakstienų liko labai mažai juodos spalvos. Tačiau efektu aš patenkinta - man pavyko susikurti padūmavusį efektą ir tai pavyko gana lengvai. Tačiau aš norėjau pažiūrėti, kaip priemonė dengiasi kaip įprastas pieštukas.


Todėl perbraukiau pieštuku ant apatinės vandens linijos. Spalva gavosi ryški ir intensyvi, bet nepasakyčiau, kad man laikė ilgai. kelių valandų bėgyje pastebėjau, kad pieštukas nubluko, nebebuvo tos ryškios linijos, kurią buvau nubrėžusi pradžioje. 

Tad kaip vertinčiau šitą priemonę? Jeigu jums norisi paprasto juodo pieštuko, tuomet geriau rinktis kitą - nubrėžtos linijos nėra patvarios ir lengvai išsivaikšto. Tačiau dūminiam makiažui, sklaidant liniją iki mažesnio ar stipresnio spalvos intensyvumo, pieštukas puikiai tam tiks. Tad aš rekomenduočiau būtent dūminiam makiažui - jei tokius darote, "Charming Eyes" gali tapti geru makiažo draugu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai