MAX FACTOR Flipstick Colour Effect - dvipusiai lūpų dažai (atspalvis "25 Salsa Red")

Apie šituos lūpų dažus ruošiausi papasakoti ne vieną mėnesį... Turiu juos palyginus senai ir naudoju dažniausiai tuomet, kai šilta. Tačiau pastaruoju metu atradau ir labai pamėgau kitą jų panaudojimo galimybę - susikurti ombre stiliaus lūpas, ryškesnę spalvą naudojant lūpų kontūrui, o šviesesnę - užpildant lūpas. 

Tad kviečiu nuomonei apie Max Factor flipstick lūpų dažus. Tiesa, ar pastebėjote, kad apie Max Factor kosmetiką kalbama palyginus mažai? Įdomu, kodėl taip yra? 

"Juokas mažina įtampą, nes jis yra poilsis."
Aristotelis



Produktas: MAX FACTOR Flipstick Colour Effect - dvipusiai lūpų dažai (atspalvis "25 Salsa Red")
Gamintojas:  "Procter & Gamble". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: pigmentacija ir formulė
Labiausiai nepatiko: lengvai nusivalo, trumpai išlieka
Tūris: 9 g
Kaina*: 9,59 EUR
Kur galima įsigyti: beveik visuose kosmetikos pardavimo vietose (Douglas, Drogas ir t.t.)
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Colour Effect Flipstick lūpų dažai turi vieną kreminę, sodrią spalvą ir vieną šviesesnę. Spalvų kombinacija sukurta Max Factor makiažo meistrų. Lūpų dažai lengvai sklaidosi, jo formulė leidžia sukurti trokštamą išvaizdą. Galima dėvėti kiekvieną spalvą atskirai arba naudoti kartu: po vieną atspalvį ant kiekvienos lūpos, arba dengti šviesesnį atspalvį lūpų centre.



Lūpų dažai supakuoti labiau storą pieštuką primenančioje pakuotėje. Iš abiejų galų išsisuka dviejų skirtingų atspalvių priemonės, slepiamos po skaidriais dangteliais: labai patogu, nes net neatidarius gali matyti kur kokia spalva supakuota. Man nelabai patinka, kad lūpų dažai nesusisuka pilnai ir galiukas visuomet lieka išlindęs - turiu nuolat atsargiai uždarinėti lūpų dažus, tačiau tai galioja tik pradžioje, mat tą galiuką greit nunaudoji ir tokios problemos nebelieka.

Man asmeniškai ant priemonės indelio labai trūko sudėtinių dalių, kurių teko ieškoti internete. Nieko daug nesakė ir ant pakuotės užklijuoti lipdukai. Tačiau iš esmės, visai smagi produkto pakuotė ir gana patogi naudoti.

Kvapas. Tradicinis lūpų dažų kvapas, nors jaučiama kad kažkokio aromato buvo įdėta, tačiau negalėčiau konkrečiai pasakyti, koks tai kvapas.

Konsistencija. Labai tradiciniai lūpų dažai: nei itin drėgni, nei kreminiai, nei pernelyg sausi. Labai įprasti. Ryškesnis raudonas atspalvis visiškai įprastas, tuo tarpu šviesesnis turi šiek tiek metalinio spindesio.


Sudėtis: Ricinus Communis Seed Oil, Isopropyl Isostearate, Mica, Ethylhexyl Hydroxystearate, Synthetic Fluorphlogopite, Acetylated Lanolin, Ozokerite, Candelilla Cera, Paraffin, Squalane, Copernicia Cerifera Cera, Cetyl Alcohol, Cetyl Lactate, Parfum, Ascorbyl Palmitate, Lauroyl Lysine, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkii Butter, Serica Powder, Maltodextrin, Persea Gratissima Oil, Cocos Nucifera Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hydrogenated Vegetable Oil, Retinyl Palmitate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Limonene, Propylparaben.
[+/- ]: CI 15850, CI 15985, CI 19140, CI 42090, CI 45370, CI 45380, CI 45410, CI 75470, CI 77015, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.

Poveikis. Aš lūpų dažus naudojau tiek vienus, tiek kūriau su jais ombre efektą, tiek dažiau šviesesne spalva ties lūpų viduriu, tiek žaidžiau derindama abi spalvas. Tačiau efekto nuotraukoms keliu kaip spalvos atrodo vienos. Tai ryškesnė yra šilto raudono atspalvio, o šviesesnė  tarsi koralinė su rožiniu atspalviu. 

Lūpų dažai lengvai skirstosi ant lūpų, lengvai dengiasi ir nėra tokios siaubingai sausos formulės, kuri paryškintų lūpų pasausėjimus. Tačiau prieš dengiant lūpas reikštų pašveisti ir pamaitinti, ypatingai jei dengiame tik šviesesne spalva - ant jo viskas matosi ryškiau. Tačiau dažai labai gerai jaučiasi ant lūpų: neapsunkina, jų neišsausina, nejaučiu jokio diskomforto juos dėvėdama.

Man patinka ir priemonių pigmentacija - vienu perbraukimu išgaunu ryškią spalvą. Privalumas ir tai, kad priemonė nėra preciziška, nereikalauja lūpų kontūro pieštuko, o ir su plonesniu dažų kampučiu lengva jį nusibrėžti.


Vienintelis didesnis trūkumas mano akimis yra tas, kad priemonė itin lengvai nusivalo vos prie kažko prisilietusi. Kavos puodelis, bučinys ar šakutė ir lūpų dažai nukeliauja nuo lūpų. Todėl su dažais reiktų elgtis atsargiai. Kita vertus, formulė džiugina tuo, kad nors ir nusivalgo lengvai, tačiau neiškeliauja už lūpų kontūro ir netepa dantų. 

Iš esmės geras ir kokybiškas produktas. Gaila, kad Lietuvoje prekyboje jo nebėra, užtat nukeliavus į Boots parduotuvę jų vis dar galima įsigyti ir išsirinkti iš visų siūlomų atspalvių. Man mano turimas patiko, tačiau geriausias efektas ir gražiausiai man atrodo šios spalvos, panaudotos ombre makiažui - jos pakankamai daug skiriasi viena nuo kitos, todėl efektas džiugina. Patiko, normalūs, smagūs lūpų dažai, kuriuos mielai naudojau vasarą, o va rudenį, jau norisi kažko ryškesnio, sodresnio ir tamsesnio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai