NYX PROFESSIONAL MAKEUP Precision Brow Pencil - pieštukas antakiams (atspalvis "04 Ash Brown")

Labas, paskutinė diena, prieš naują darbo savaitę... ir aš šiandien dar kartą viską perfilmavau ir tik baigusi suvokiau, kad nepaminėjau kelių dalykų, kurie labai svarbūs. Vakar iki paryčių redagavau pirmąjį variantą ir dabar net neįsivaizduoju, kuris variantas bus geresnis? Spėju, jog šiąnakt redaguosiu antrąjį variantą ir bus aišku, kuris man patinka labiau bei nuspręsiu, ar jau metas viešinti ar ne. Tiesa, abu įrašus matė vyras ir sakė, kad normaliai viskas skamba. Tačiau žinodama, kad jis youtube filmukų grožio srityje visiškai nežiūri, ta nuomone nelabai pasitikiu. 

Per tuos pasiruošimus, filmavimus ir redagavimus visai pamiršau savo socialines platformas ir tinklaraštį, todėl skubu papildyti - naujais įrašais ir nuomonėmis apie senai suplanuotus grožio dalykėlius. Antakių pieštukas iš Nyx Professional Makeup yra visiška kompanijos naujovė, kurios kol kas dar nėra Lietuvos rinkoje, tačiau, kaip ir su nuostabia rudeniška palete, naujienų laukiame ir jų tikimės artimiausiu metu, o kol kas - kviečiu paskaityti nuomonę apie pieštuką.

Ar matai, kokios nuostabios gyvenimo spalvos?
O gal vaikštai nieko nepastebėdamas ir niekas tavęs nejaudina? Pamėgink pastebėti visas smulkmenas, geras ir blogas... Jeigu matai ką nors bloga, pasistenk įžiūrėti ir gera. Nė nemirktelėsi, kai šis sunkus darbas virs kūrybinga tėkme ir tave kaip niekad persmelks!


Produktas: NYX PROFESSIONALMAKEUP Precision Brow Pencil - pieštukas antakiams (atspalvis "04 Ash Brown")
Gamintojas: "NYX Cosmetics" Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - antakiams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: galiu bandyti kaip trūkumą vardyti tik kai kurias, nesaugias sudėtines dalis
Tūris: 0,13 g
Kaina*: apie 12,00 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, "Nyx Professional Makeup" - PC Panorama (Vilnius)
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Suformuokite antakius! Galima rinktis iš 8-nių natūraliai atrodančių atspalvių. Dvigubas pieštukas turi plokščią galiuką, skirtą nubrėžti kontūrui ir užpildyti antakiams su tikslia galvute, kuri preciziškai išpieš kiekvieną plaukelį. Kitoje pieštuko pusėje - lankstus šepetėlis antakiams sušukuoti.


Tradicinės pieštuko formos pakuotė juodo plastiko su išsukamu produktu ir šepetėliu kitame gale. Ant išsukamo produkto esantis dangtelis ilgokas, prailgintas, su viena kirsta kraštine ant kurios - tikslus viduje esančios spalvos atkartojimas. Aš tiksliai nežinau, kokiu tikslu toks dangtelis sukurtas, bet labai patogu renkantis atspalvį pridėti dangtelį prie savo antakio ir tokiu būdu surasti sau tinkantį atspalvį. 

Kaip jau minėjau pieštukas automatinis, išsisuka lauk, tačiau jo forma neįprasta - plokščia, plonomis briaunomis. Iš pradžių galvojau, kad naudoti bus sudėtinga, tačiau taip nėra. Na, o kitoje pusėje slepiasi platėjantis, tada vėl siaurėjantis link galiuko šepetėlis. Tokie šepetėliai man patys patogiausi, siekiant išgauti tolygiai padengto produkto ir iššukuotų antakių efektą.


Kvapas. Šiuo metu labai sloguoju - sugebėjau peršalti, todėl absoliučiai nieko neužuodžiu. Ir kiek pamenu kažkokio konkretaus kvapo priemonė neturi, tad tikriausiai bekvapis produktas.

Konsistencija. Pieštukas vidutiniškai kietos konsistencijos. Neturi kreminio slydimo ir dengimo, tačiau nėra pernelyg kietas - vidutiniškas.


Sudėtis: Hydrogenated Vegetable Oil, Polyethylene, Paraffin, Ethylhexyl Palmitate, Stearic Acid, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Sorbitan Stearate, Palmitic Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol
MAY CONTAIN: Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ferric Ammonium Ferrocyanide (CI 77510).

Cruelty free - netestuota su gyvūnais


Poveikis. Man patinka, kai antakių pieštukai dengiasi lengvai, minkštai ir nereikia pernelyg vargti bandant tiksliai nubrėžti antakių kontūrą. Jeigu prieš tai nebūčiau bandžiusi ir pamėgusi Catrice antakių pieštuko, tikriausiai šitas būtų tarp mano mylimiausiųjų, tačiau dabar - man asmeniškai to minkštumo šiek tiek trūksta. Kita vertus - būdamas kietesnis jis yra skalesnis ir nesibaigia taip greit, kaip Catrice variantas.

Šiaip pieštukas tikrai kokybiškas. Pradžioje kiek nerimavau, kad dėl plačios formos jis bus nepatogus dengti, tačiau kai pakreipiu pieštuką briauna - jis labai tiksliai, tolygiai ir preciziškai išpiešia trūkstamus plaukelius. Su pieštuku galima išgauti tiek lengvesnį, natūralesnių antakių efektą, tiek griežtesnių, pilnesnių antakių įvaizdį.


Nei man jis trupa, neturi kažkokio netolygaus dengimo, nėra sudėtinga su juo dirbti, o rezultatas mane džiugina. Pieštukas puikiai išlieka visą dieną, tačiau taškymuisi baseine ir vandeniui tikrai nėra atsparus (ei, gamintojas juk to ir nežada). Geras, labai geras pieštukas, tiek kad Catrice pieštuko tekstūra man malonesnė ir minkštesnė, be to, ir atsparumas vandeniui man reiškia daug. Tačiau iš esmės, net labai rekomenduočiau į šituos atkreipti dėmesį, ypatingai jei jus erzino greitas Catrice pieštuko susinaudojimas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai