ORIFLAME "Incognito" tualetinis vanduo moterims

Kaip ir kiekvieną mėnesį, taip ir šį, noriu pakalbėti apie savo mėgstamiausią šio menėsio aromatą. Jei rugsėjo mėnesį man labai tiko ir patiko Katy Perry aromatas, tai gamtai nusidažius ryškiomis spalvomis man norisi visai kitokio aromato: sunkesnio... Tačiau sunkesnio kvapo aš nesirinkau, vietoj to - pasirinkau itin saldų "Incognito" aromatą iš Oriflame. Apie jį šiek tiek pakalbėsime plačiau.

"Incognito" kvapas man visiškai nesiasocijuoja su jokiu seksualumu, tačiau su kvapu jaučiuosi keistai laiminga, moteriška ir kvepianti saldžiai, kaip didelis saldainis... 

"Žavėkis tais, kurie bandė atlikti didžius darbus, net jei jiems ir nepasisekė."
Seneka


Produktas: ORIFLAME "Incognito" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Švedijoje
Tūris: 50 ml
Kaina*: 15,90 EUR
Kur galima įsigyti: iš Oriflame kompanijos konsultanto
Leidimo metai: 2016 metai
Aromato kūrėjas: Philippine Courtière ir Daphne Bugey
Kvapo kategorija: saldumynų - gėlių

Gamintojo aprašymas: Išdrįsk žengti savo žingsnį šiame mylimųjų žaidime. Tegul jo širdis smarkiau plaka pajutusi kibirkščiuojančio dumplainio, saldžiųjų aviečių, rabarbarų ir pakalnučių lenktynes. Sodrus santalmedžio ir cukruje kepintų riešutų pėdsakas – tavo šio žaidimo... ir jo širdies laimėjimo paslaptis.

Paveikslėlis iš ČIA

Viršutinė nata: dumplūnė
Širdies nata: pakalnutės
Apatinė nata: pralinė (šokoladiniai saldainiai), santalmedis


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, LIMONENE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, PHENOXYETHANOL, CI 19140, CI 16035.


Pakuotė. Kaip ir kiekvieni kvepalai, taip ir šie, atkeliauja supakuoti kartoninėje dėžutėje, kuri man labai patinka. Apskritai pakuotės dizainas labai gražus; baltas kartonas, puoštas kortų simboliu - širdimi, romantiškais auksiniais ornamentais ir raštais. Kartoninė dėžutė labai primena kortų kaladę.

Ne ką mažiau gražus ir buteliuko dizainas, kuriame vyrauja tie patys simboliai, toks pats baltas ir švarus dizainas. Jeigu pažiūrėsite pro ant buteliuko priekio esančią skaidrią širdį, pamatysite vyno ar piko (skirtingai įvardijami) simbolį, kuris dažniausiai prilyginamas vyriškumui.

Labai gražus dizainas, toks lengvas, jaunatviškas, smagus ir ta kortų ar širdžių tema man labai patinka. Įdomus, tačiau brandesnėms merginoms ar moterims šitas dizainas gali būti kiek ir per mergaitiškas, bet ir pats kvapas nėra labai labai rimtas ir brandus.


Kvapas. Pirmiausia norisi pradėti nuo to, kad kvapas labai elementarus ir primityvus: jame rasite tik kelis kvapus, vos ne po kvapą vienai natai, todėl aromatų gurmanės neturėtų šiame kvape ieškoti kažkokių subtilių aromatų susipynimų, variacijų.

Su pirmąja nata jaučiamas vaisius primenantis kvapas, kuris realiai turėtų būti dumplūnė, tačiau aš nepamenu šios gėlės kvapo, todėl negalėčiau pasakyti, ar tai tikrai jis, ar ne. Gana greitai vaisinę natą keičia pakalnučių gėlių kvapas. Kurį gana greit keičia saldžiai sunki desertą primenanti nata su medienos kvapu. Ar taip kvepia praline? Iš esmės tai turėtų būti desertas/ saldainiai su migdolais ir karamelizuotu cukrumi. 
Kaip jau minėjau, visos natos gana aiškios, jokių susipynimų, paslėptų aromatų gaidelių čia nėra, tik grynas natos skambesys.

Paveikslėlis iš ČIA

Mano nuomone kvapas tinkamiausias:
     ☀ dienos metui;
     ☂☁ pereinamiesiems sezonams (rudeniui ir pavasariui).

Kvapas man neišlieka ilgai, apie 4-5 valandas ir nepasakyčiau, kad turi šleifą - užuodžiamas per maždaug ištiestą ranką. Todėl tokio tipo aromatas tiks ir aplinkose, kur intensyvūs kvapai nėra leidžiami, nors tikriausiai puikiai suprantama, kad biuro kvapas tinkamiausias toks, kuris jaučiasi tik uostant nuo kūno odos.


Tad koks gi tas kvapas? Man šitas tualetinis vanduo puikiai tinka va šitam metui: kai krenta medžių lapai, bet medžiai dar neapnuogino šakų. Kvapas sodriai saldus, primena saldumynus bei gėlių ar vaisių natas, tačiau yra gana primityvus ir tikrai nepatiks toms, kurios nemėgsta bent truputį saldumo. Tačiau kartu galvoju, kad šitas aromatas puikiai tiktų pavasario metui: pradedant žydėti pirmosioms gėlėms, sprogstant medžių lapams, bundant gamtai. O kol kas, tai mano spalio aromatas - kvepiu itin saldžiai ir su šiuo kvapu jaučiuosi keistai laiminga...

Aromatas panašus į:
- ZARA "Oriental"
- LAURA BIAGIOTTI "Forever"
- FABERLIC "Melodie"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai