SAFEGUARD "Classic" tualetinis muilas su antibakteriniu poveikiu

Paprastas muilas? Tačiau ar kada susimąstėte, kam skirti antibakteriniai muilai? Ir kaip jie veikia mūsų odą? Kai buvau vaikas, šitas muilas buvo reklamuojamas kaip kiekvienos moters pagalbininkas, siekiant užtikrinti saugią šeimos aplinką ir nugalėti visas bakterijas! Ar tai realu? Ir kaip veikia muilas? Keli trumpi sakinukai ir pilna sudėtis.


Produktas: SAFEGUARD "Clasic" tualetinis muilas su antibakteriniu poveikiu
Gamintojas: "Procter & Gamble" UK. Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus ir bakterijas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: tikriausiai reiktų nepamiršti, kad antibakterinis muilas nėra toks geras pasirinkimas, kaip galime galvoti iš pradžių
Tūris: 90 g
Kaina*: 0,49 EUR
Kur galima įsigyti: beveik visų prekybos centrų kosmetikos skyriuose. Aš pirkau Maxima parduotuvėje
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: gamintojo aprašymo nėra

Sudėtis: Sodium Palmate, Aqua, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Palm Kernel Acid, Triclocarban, Parfum, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Citrate, Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Eugenol, Citronellol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, CI 77891, CI 42090.


Mano nuomonė. Safrguard muilas buvo supakuotas popierinėje pakuotėje su gan paprastu dizainu. Apskritai viskas čia taip įprasta, kad tikriausiai net neverta kalbėti, tiesa? 

Muilas labai skaniai, itin maloniai kvepia švara ir gaiva. Tačiau kvapas palyginus intensyvus ir stiprus, todėl nepatiks jautrioms kvapams merginoms. Suputoja gana gerai, prausia švariai ir intensyviai. 

Antibakterinius muilus mes renkamės siekdami pašalinti bakterijas nuo rankų odos bei norėdami apsisaugoti nuo negerų bakterijų. Tačiau reiktų nepamiršti, kad tokius muilus derėtų naudoti atsargiai: ant jūsų odos patenka ne tik kenksmingos, tačiau gyvena ir gerosios bakterijos. Kol kas nė vienas muilas nesugeba atskirti, kuri bakterija yra gera, kuri bloga ir plauna bei šalina visas iš eilės. Tai reiškia, kad muilas nuprausia nuo rankų absoliučiai viską. Tad ilgainiui naudojami antibakteriniai muilai susilpnina rankų odos natūralią apsaugą ir mes tampame mažiau atsparūs toms blogosioms bakterijoms, nuo kurių saugojomės ir kurių bijojome pirkdami tokį muilą! Tad vienas kitas gabaliukas gal ir nieko tokio, tačiau nuolat naudoti nereiktų.

Iš esmės muilas kaip muilas - skaniai kvepia, gerai prausia, tik dėl minėtų priežasčių aš jo nesirinkčiau nuolatiniam naudojimui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai