SO SUSAN Concealer Brush - maskavimo priemonių šepetėlis

Oi tas ruduo... Paguldė mane į lovą ligos... O situacija paprasta - važiavom su vaiku į žaidimų kambarį, vakare vaikas pradėjo sloguoti, o po kelių dienų bakterija pakirto ir mane. Ačiū Dievui už močiutes, kurios gali paimti vaikiuką ir pažiūrėti dieną, kol tu karščiuoju ir be jėgų guli lovoje. Tiesą sakant taip ir prabėgo visa diena - arbatos, vaistai, miegas, vėl arbatos, vėl miegas ir taip iki pat vakaro. Tikiuosi kad šiandien pasigulinėjusi jau rytoj jausiuosi geriau, o kol kas, kol turiu nors truputėlį jėgų, noriu parašyti jums apžvalgą apie So Susan kosmetikos šepetėlį.

Šitą šepetėlį aš radau Lip Love (dabar pavadinimas pakeistas į Colour Courate) staigmenų kosmetinėje ir pirmasis įspūdis buvo dvejopas: vienok man labai patiko dizainas ir išvaizda, o pasižiūrėjusi šepetėlius, pagalvojau, kad nebus tai funkcionalus šepetėlis. Pasižiūrim?

Neužmiršk, visada turi pasirinkimą, net jei atrodo kitaip. Gali pakeisti darbą, išvykti iš miesto, nutraukti santykius. Arba gali pakeisti savo požiūrį į visus tuos dalykus ir stebėti, kaip jie tampa kitokie. Viskas tavo rankose.



Produktas: SO SUSAN Concealer Brush - maskavimo priemonių šepetėlis
Gamintojas:  "So Susan" Ltd, UK Sukurta Italijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: maskavimo priemonėms padengti ir paskirstyti
Medžiagos: aliuminis, medis (o gal plastikas?), sintetiniai ir talkono plaukeliai
Labiausiai patiko: šepetėlis lengvai paskirsto produktus
Labiausiai nepatiko: kaina
Matmenys: ilgis - 13,8 cm; galvutės - ilgis 3 cm, plotis 2 cm
Kaina*: $21.95 US (18,75 EUR)
Kur galima įsigyti: so susan
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Universalus makiažo šepetėlis pagamintas iš sintetinių nailono ir talkono plaukėlių. Cruelty free.


Man labai gražus makiažo šepetėlio dizainas: žalias korpusas su auksinėmis metalinėmis detalėmis atrodo labai dailiai. Man jau atsibodo juodi makiažo šepetėliai, norisi kažko ryškesnio, todėl šitas spalvinis pasirinkimas labai gražus ir malonus akiai.

Šepetėlio galvutė plokščia su užapvalintu ir išsiaurintu viršumi. Šepetėlio šereliai yra nailono ir talkono, todėl pastebėjau, kad šepetėlis itin greit išdžiūva, lengvai išsiplauna ir yra labai švelnus. Tačiau šereliai yra sudėti labai tvirtai ir turi gana stiprų pasipriešinimą. Apskritai galvutės forma, šerelių sudėjimas labai primena makiažo pagrindams skirtą, tradicinį šepetėlį, kuriais naudojomės prieš kokį dešimtmetį, tiesa?


Dėl didelės galvutės ir panašumo į makiažo pagrindo šepetėlį, mana jis būtų tinkamas dengti ir makiažo pagrindui, bet to, manau kuo puikiausiai pasitarnautų dengiant veido kaukes. Tačiau gamintojas nurodė, kad tai šepetėlis skirtas maskuokliui dengti ir paskirstyti. Paprastai naudoju tik paakių maskuoklį (ir tai ne visuomet) ir paskirstau jį savo Beauty Blender kempinėle. Nėra patogesnio būdo visiems kreminiams produktams paskirstyti, kaip ta kempinėle.


Tačiau šepetėlį norėjau išbandyti tam, kam nurodė gamintojas. Maskuoklį skirsčiau ir paakių odoje ir ant veido. Ir šepetėlis tikrai patogus, lengvai paskirsto produktą. Tik vienas dalykas - dengiant šepetėliu kreminius produktus reikia šiek tiek paskausti ir patempti odą. Kai tuo tarpu su Beauty Blender viską paskirstome tapšnojimo judesiais. Tikriausiai todėl esu visiškai atpratusi kreminius produktus skirstyti šepetėliais.

Bandymo laikotarpiu susidariau įspūdį, kad šepetėlis iš tiesų labai kokybiškas: lengvai prižiūrimas, plaukeliai greit džiūva, produktus skirsto lengvai, labai gražus dizainas. Tik kaina sakyčiau aukštoka, tiesa? Ir apskritai - man atrodo toks šepetėlis nėra būtinybė turėti kiekvienai. Jei naudojame kempinėles - jos puikiai išsklaido visus produktus. Na, o aš, šitą šepetėlį galiu panaudoti tiek makiažo pagrindui, tiek maskuokliui dengti, tiek veido kaukę ant veido paskirstyti. Fainas, bet tikrai ne būtinas makiažo šepetėlis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai