UOGA UOGA "Žalioji gaiva" ekologiškas drėkinamasis kremas su agurkų ekstraktu ir rugiagėlių vandeniu odai aplink akis

Visai nesenai dariausi veido odos tyrimą, kurio metu paaiškėjo, kad mano paakių oda šiek tiek mažesnio stangrumo, negu turėtų būti, todėl dabar reiktų labiau koncentruotis į paakių zonos stangrinimą. Tiesą pasakius aš ir pati jaučiu, kad paakių oda tikrai nėra itin geros būklės, ir dar prieš tyrimą bandžiau ieškoti priemonių, kurios padėtų ją pastangrinti bei pagerinti jo odos būklę. Stangrinamiesiems, brandžiai odai skirtams kremams manau dar šiek tiek ankstoka, todėl paieškas pradėjau nuo lietuviškų ir man gerai pažįstamų prekinių ženklų. Nusipirkau Uoga Uoga "Žalioji gaiva" paakių kremą, kuris turi drėkinti odą. Jau esu bandžiusi "Akys, kaip kokosai", kuris nors ir drėkino bei maitino, bet sunkiai gėrėsi, o stipresnio poveikio nesuteikė. Todėl nusprendžiau, kad gal imsiu ir išbandysiu ir kitą kompanijos siūlomą kremą, kodėl ne?

Sakoma, kad juokas - geriausi vaistai, ir tai tikra tiesa! Kasdien surask progą pasijuokti ir pasidžiaugti gyvenimu (galima ir pakikenti, ir prunkštelėti). Pamatysi, kaip nuo to daug kas keičiasi!


Produktas: UOGA UOGA "Žalioji gaiva" ekologiškas drėkinamasis kremas su agurkų ekstraktu ir rugiagėlių vandeniu odai aplink akis
Gamintojas: "Uoga Uoga". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: paakių odai - nuraminti, šviesinti, minkštinti
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: greitai susigeria
Labiausiai nepatiko: per silpnas poveikis 
Tūris: 15 ml
Kaina*: 6,90 EUR
Kur galima įsigyti: Uoga Uoga salelėse, Rimi kosmetikos skyriuose arba internetinėje parduotuvėje ČIA
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Tai viskas, apie ką svajoja pavargusi Tavo paakių oda!
Rugiagėlių vanduo yra patikima priemonė nuraminti odą aplink akis. Agurkų ekstraktas minkština odą ir padeda šviesinti paakius. Avokadų aliejus yra vienas iš turtingiausių aliejų, turintis daug vitamino A, B1, B2 ir D, taip pat sterolių, lecitino, amino ir kitų reikalingų rūgščių.
Naudojimas: Švelniai įmasažuokite į odą aplink akis. Geriausia laikyti šaldytuve.


Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad man patinka šio kremo pakuotė. Tai anksčiau beveik visų uoga Uoga produktų pakuotės buvo paprasčiausi indeliai, iš kurių produktus reikdavo kabinti pirštais arba specialiomis mentelėmis. Tai nėra pats higieniškiausias būdas, tiesa? Čia produktas su pompa, todėl ten nepateks oro, nors visuomet suabejoju, ar tikrai į tokias pakuotes nepatenka oras? Galbūt tiksliau būtų tai, kad jūsų pirštai ir ant jų gyvenančios bakterijos neturi kontakto su priemone,  tad naudojimo būdas daug higieniškesnis.

Na, o kalbant apie dizainą - kaip visuomet, Uogos padirbėjo su minimalistine baltos spalvos pakuote ir kuklia etikete, puošta tik žalios spalvos agurko kontūru. Pakuotė neatrodo labai perkrauta, tačiau informacijos pakankamai ir gausiai.

Kvapas. Priemonės sudėtyje nebuvo naudojamos kvapiosios medžiagos, todėl paakių kremas kvepia kaip dauguma natūralių priemonių - toks aliejų ir dar kažkokių priedų kvapas. Tiesa, nežinau ar normalu, bet man kvapas pasikeitė maždaug įpusėjus pakuotę, ir taip nutinka su visais Uogų gaminiais, nepriklausomai nuo to, kad galiojimo laikotarpis dar ilgas, o laikymo sąlygos buvo tokios, kokias nurodo gamintojas. 

Konsistencija. Kremas gelsvos spalvos, labai lengvos konsistencijos.


Sudėtis: Centaurea Cyanus Flower Water (rugiagėlių vanduo)*, Aqua (vanduo), Persea Gratissima Oil (avokadų aliejus)*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (saldžiųjų migdolų aliejus)*, Tocopherol (vitaminas E), Helianthus Anuus Seed Oil (saulėgrąžų aliejus), Cucumis Sativus Extract (agurkų ekstraktas), Cetearyl Glucoside, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum (ksantano guma), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid.
*Išauginta ekologiniame ūkyje. 
73,80 % ekologiškų sudedamųjų dalių. 
99,60 % natūralios kilmės.

Veganiška.
Nestestuojama su gyvūnais.


Poveikis. Pirmiausia, man labai patiko, kad kremas labai greitai susigėrė į paakių odą. Prieš tai turėtas tos pačios kompanijos "Akys, kaip kokosai" gerdavosi pernelyg ilgai, kol neišmokau sumažinti priemonės kiekio iki minimumo. Kalbant apie kiekį, tai porą pirmų savaičių man reikėjo labai nedidelio kiekio ir pilno paspaudimo neprireikdavo, tačiau kuo toliau naudoju, tuo didesnį alkį jaučia paakių oda ir tuo daugiau reikalauja kremo. Ar tai normalu, kad dabar man reikia bent poros pompos paspaudimų? Ką tai reiškia? Turiu dvi versijas: arba kremas labai geras ir mano oda jo nori vis daugiau ir daugiau arba kremas išsausina paakių odą, ir jai kasdien reikia vis daugiau drėgmės. Kuris variantas realus? Ar neįsivaizduoju, bet net pora pompos paspaudimų man susigeria idealiai ir atrodo kad oda norėtų dar. Keista ir neįprasta...

Kalbant apie poveikį odai - aš jaučiu, kad kremas tikrai greit susigeria ir pirmiausia gerai gaivina odą. Kremą reikia laikyti šaldytuve iki pat indelio ištuštėjimo - todėl nenuostabu, kai naudoju jis būda vėsus. Apskritai, laikyti šaldytuve kremus man nepatinka - dažnai neturėdama prieš akis visai pamirščiau nueiti į šaldytuvą pasiimti grožio priemonės. Jei tai būtų kažkas kita, nei veido kremas, iš viso nenaudočiau. Bet vistiek, net ir prisiminus, mane erzina einant praustis pasiimti iš šaldytuvo kremą, o baigus - vėl ten jį padėti. Tiesiog, smulkmenėlė, bet erziananti.

Grįžtant prie poveikio - kremas gerai drėkina ir labai lengvai maitina odą, tačiau mano odai šiuo metu reikia tikrai ne to - jokio poveikio raukšlelėms jis nedaro ir man labai gaila, bet naudojant kremą jaučiu, kaip paakių stangrumas silpsta ir mažėja, o raukšlelių netgi daugėja. Kokį naudojau prieš šį kremą? Annayake, va ten buvo kremas - ir nepaprastai gaila, kad visa ano kremo suteikta nauda ir poveikis yra nupūstas kaip kiaupienės pūkelis.

Aš jokiu būdu nesakau, kad šitas kremas blogas. Tikrai ne, jis netgi geresnis nei Akys, kaip kokosai. Tiesiog neatitinka mano poreikių. Tiks merginoms, kurioms reikia padrėkinti paakių odą, tikriausiai jaunoms panelėms, kurios paakių stangrumo klausimų dar nekyla.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai