APSILANKIAU. MARY KAY rudens naujienų pristatymas (2017)

Spalio pradžioje gavau malonų pakvietimą į Mary Kay naujienų pristatymą ir kadangi domiuosi kai kuriais gaminiais, mielai sutikau dalyvauti. Kaip visuomet, mane pakvietė Aurelija Bacevičienė ir jau žinojau, kad keliaudama į renginuką būtinai nusipirksiu stebuklingą valomąją kaukę, bet kurios jau nebeįsivaizduoju savo kassavaitinės veido priežiūros rutinos.


Kadangi tą dieną filmavau, susiruošti laiko daug neturėjau. Spalio 20 dieną, iš kart po filmavimo, pamaitinusi mažylį ir sulaukusi vyro skubėjau susiruošti, šokau į savo šį sezoną mylimiausią drabužį - rožinius languotus marškinius, segiau platų diržą, šokau į batus ir skubėjau į renginį, net makiažo nevaliau, nes na, o kam - aišku, pakankamai ryškiai atrodė, tačiau tebūnie, juk keliauju pasibūti tarp daug gražių moterų...


Renginys vyksta "Green Park Hotel" viešbutyje, todėl tikiuosi visai kitokio renginio. Pavasarinio renginio metu pačios bandėme, tepėme ant savęs ir čiupinėjome Mary Kay dekoratyvinę kosmetiką, kas leido tikrai gerai susipažinti su priemonėmis ir susidaryti pirmą įspūdį, o kaip šį kartą? Žinau, kad viskas bus kiek kitaip, todėl labai smalsu...


O ir gausybė moterų, merginų, damų leido tikėtis, kad tai nebus tas jaukus pavasarinių naujienų pristatymas, kai dažėmės ir nerūpestingai plepėjome tarpusavyje.


Aldona Mikutienė, Inesa Kozlovienė, Aurelija Bacevičienė

Iš tiesų viskas daugiau vyko tradicinio pristatymo forma - kompanijos konsultantės (Aldona, Inesa bei Aurelija) pristatė naujienas auditorijai, paskui padažė dvi merginas skirtingais makiažais. Gaila, kad rezultatų nepavyko nufotografuoti, nes ir apšvietimas nebuvo pats geriausias.


Tiesą pasakius man šito pristatymo tipas patiko mažiau, negu pavasario metu, tačiau kita vertus, aš pilnai suvokiu, kad kai merginų tokia gausybė, padaryti tokio jaukesnio tipo pristatymą kaip ir neįmanoma. Beje, po pristatymo pačios galėjome viską paliesti, pabandyti, patestuoti, išuostyti, mat konsultantės renginio pabaigoje pakvietė prie kompanijos kosmetika nukrautų stalų.


Gausu ir daug, tad kokios tos Mary Kay naujienos, kurios sužavėjo labiausiai?


Bene daugiausiai susidomėjimo susilaukė "Live Fearlessly" kvapusis vanduo (kaina 44,00 EUR), sukurtas dviejų moterų, spinduliuojantis moteriškos formos buteliuku ir kvapų simfonija.

Viršutinė nata: itališkos bergamotės, "Laos Orpur®", imbieras, žiedlapiai
Vidurinė nata: rožės, pakalnutės, orchidėjos
Bazinė nata: tongapupės, "Orpur®" kedras, australiškas sandalmedis, "Cosmone®" vanilinis muskusas.

Reikėjo išgirsti, kaip šitas kvapas buvo pristatomas, visos merginos tiesiog klausėsi ausis įtempusios ir dar prieš turėdamos galimybę pauostyti, jau bene norėjo įsigyti. Sudomino ir mane, bet kai pauosčiau, supratau, kad kvapas ne mano - trūko cinkelio ir kažko tokio, kas užgniaužtų kvapą ar nustebintų. Universalus aromatas, tinkamas visus metus, visiems sezonams, visai parai ir visoms progoms. Nors ir skanus bei malonus, tačiau man norėjosi kažko stebinančio ir stulbinančio. O čia - užvedė, sudomino, užkaitino smalsumą ir... mano lūkesčių nepatenkino.


Tikriausiai, kaip ir dauguma kompanijų, taip ir Mary Kay, rudens naujovėms pasitelkia sodresnes spalvas, tamsesnius atspalvius. Rudeniui dedikuota dekoratyvinė kosmetika man patiko spalviniu apektu.


Nebūčiau nagų lakų maniakė, jei neatkreipčiau dėmesio į nagų lakus. Šitą formulę esu bandžiusi, ir nors džiūva ilgokai, tačiau laiko ilgai ir atrodo labai gerai. Rudeniui kompanija siūlo "Rose Blush", "Pink Escape", "Violet Silk" ir "Mulberry Muse" atspalvius (kiekvienas po 11,00 EUR). Ir visai mielai įsigyčiau Rose Blush ir Mulberry Muse atspalvius, bet panašių jau turiu savo kolekcijoje. Gal susigundysiu, bet kol kas stengiuosi laikytis ir nepirkti.

Rose Nudes

O šitų akių šešėlių palečių vos vos nenusipirkau pavasario metu, vienintelis dalykas, kas man nepatinka yra jų įpakavimas, kuris kaip ir laikinas, bet labai nesaugus ir reiktų pirkti normalią paletę jiems sudėti. Rudens metu kompanija siūlo "Rose Nudes" ir "Simply Smoky" atspalvius (kiekvienas po 24,00 EUR). Man labai graži Rose Nudes paletė, tiesa, tie patepliojimai ant rankos daryti nevykusiai ir nesusifokusavo, o realiai, tai gerai pigmentuotos ir labai dailios spalvos.


Labai gundantis atrodė ir riboto leidimo akių makiažo šepetėlių rinkinys (35,00 EUR) - ne ta rožinė spalva žavi, tačiau šereliai minkšti, atrodo kokybiški, būtų įdomu jais padirbėti. Tiek kad mano asmeniniam skoniui jų ilgis vos vos per trumpas. Taip, net tokiems dalykams, kaip šepetėlių rankenos ilgis keliu tam tikrus reikalavimus.


Na ir galiausiai, toks naujienų asorti: rudeniški lūpų dažai, prie kurių kažkodėl net nespėjau prisiliesti, nes jie būdavo tai vienos, tai kitos moters rankose (o juk mūsų buvo labai daug!). Kataloge matau, kad siūlomi du atspalviai: "Rose Blush" ir "Mulberry Muse" (kiekvienas po 17,00 EUR). Atspalvių atžvilgiu, labai tinkami rudens metui, o kirsta forma ir plonas dažas man daug patogesnis nei tradiciniai lūpų dažai.

"Believe + Wonder" kūno losjonų kolekcija siūlo tris aromato pasirinkimus: "Sail to the moon" citrusų ir gėlių aromato; "Paint the sky" obels žiedų, frezijų ir apelsinmedžio žiedų bei "Chase a rainbow" kriaušių, mangų ir vandens gėlių kvapo (kiekvienas po 18,50 EUR. Kolekcijoje yra ir kūno dulksnos bei dušo želė). Visa ši kolekcija man pasirodė kiek iškrentanti iš rudeniško konteksto - lyg mažytis vasaros prisiminimas rudens apsuptyje. Dėl pačios formulės nieko daug negalėčiau pasakyti, pasirodė drėkinanti odą. Na o kvapo atžvilgiu, mano mėgstamiausias - "Chase a rainbow" aromatas - nustebote? Tikriausiai ne.

Koks ruduo be rankų kremų ir priežiūros mūsų sunkiai dirbančioms rankoms? Mary Kay šį rudenį pasiūlė dviejų aromatų rankų kremus "Vanila mint" ir "Vanila Berry" (kiekvienas po 10,50 EUR). Pastarasis man patiko labiau, na o jų formulė visiškai nesiskiria. Ar būtų pakankamai maitinimo žiemai? Kažkodėl galvoju kad ne, rudens orams tikrai tiktų, o va žiemai man būtinai reikia riebesnio. Bet tai nereiškia, kad netiks jums - mano rankos labai lepios ir greit išsausėja bei suskeldėja.


Vakaro metu buvo pristatyta ir daugiau naujovių: bioceliuliozės kaukės, intensyviai ir ilgai drėkinantys veido želė ir kremas, blakstienų rietiklis, makiažo dengimo kempinėlė ir daugiau. Beje, buvau nustebusi, kad paklausus auditorijos - 80% makiažo pagrindą dengia pirštais; 19% šepetėliu ir tik aš buvau tas vienas procentas, kuris naudojasi kempinėle makiažui dengti! O aš galvojau, kad makiažo dengimo kempinėlės jau senai pakeitė senuosius būdus makiažui dengti. O kaip jūs dengiate savo makiažą?

Tai visų kitų naujienų aš nenufotografavau, tikiu, kad galėjau kažką ir pamiršti, tad jei įdomu, rašykite savo Mary Kay konsutantei (viršuje nurodžiau saviškę, jei dar neturite, kreipkitės) ir ji padės jums išsirinkti, pristatys sezono naujoves, papasakos daugiau apie dominančius produktus.


Na, o čia mano pirkiniai - apie stebuklingą kaukę gal nebereikia daug pasakoti? Reikia? Gerai, tai giliai valanti anglies kaukė, kurios pagalba nuolat galiu džiaugtis švaria oda be jokių inkštirų. Naudoju jau nuo gegužės (nuolat, bent 1 kartą savaitėje) ir džiaugiuosi, kad ir poros nebesikemša, nebekankina netyčia išlindę spuogai, nosies poros visuomet švarios - žodžiu, tikras stebuklas - daugiau rasite mano įraše ČIA. Kartoju ir po pusmečio kartosiu dar!

Na, o makiažo pagrindo šepetėlį, tinkamą naudoti ir kaukės padengimui gavau dovanų. Nežinau nei kodėl, nei už ką, tačiau labai smagu ir labai malonu.


Galiausiai noriu labai padėkoti Aurelijai, kad pasikvietė, kad turėjau galimybę pamatyti naujienas, pauostyti ir pasižiūrėti, ką kompanija siūlo rudens sezonui. Kodėl šitas įrašas toks vėlyvas? Ilgai galvojau, ar verta rašyti, rodyti ir pasakoti savo potyrius? Tačiau žinote, smagu bent virtualiai pažiūrėti naujienas, tiesa? Bent jau man visuomet smagu matyti ką kompanijos turi naujo, kokie atspalviai siūlomi, kas sukuriama ir kaip viskas pateikiama. Tad su tokiomis rudeniškomis naujienomis šį kart atsisveikinu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai