CATRICE Ultimate Matt lūpų dažai "040 Dramatic Lilatic!"

Kelias dienas bandžiau suredaguoti baigtų produktų įrašą, tačiau man sunkiai sekėsi jį sutrumpinti - filmuke priplepėjau beveik 2 valandas, tuomet pavyko viską sutrumpinti iki 43 minučių, ir toliau niekaip... Teko ilgai vargti kerpant po kelias nereikalingas sekundes lauk, apimtis daug nepasikeitė, tik šiek tiek. Tačiau man nepatiko kiek daug filmukas sukarpytas... Ką gi, jau eksportavau medžiagą, viskas formatuojasi į filmuką ir netrukus paskelbsiu, surašiusi visą trūkstamą informaciją aprašyme.

Galbūt dėl to, kad tas redagavimas tiek užtruko, o gal todėl, kad mano vaikas šiandien atsikėlė su aukšta temperatūra, visiškai neturiu laiko prisėsti prie tinklaraščio įrašų - suplanuota tiek daug, bet visą dieną slaugant mažiuką, visai nebeturiu jėgų įrašams. Šiandien prisikaupiau ir metas kažkas parašyti, o tas kažkas bus lūpų dažai. Žinot, kuo daugiau eksperimentuoju su lūpų dažais, tuo labiau džiaugiuosi įvairiausių spalvų lūpomis - toks jausmas, kad nėra atspalvio, kuris man netiktų! Svarbu prie dažų priderinti tinkamą nuotaiką, aprangą bei makiažą - ir viskas atrodys gerai. Tad šiam kartui apie ryškius, tamsius lūpų dažus iš Catrice.

Leistis nešamam tėkmės nereiškia prarasti aistrą, kryptį, susidomėjimą.
Leiskis nešamas tėkmės su džiaugsmu, atsiverdamas visoms galimybėms ir rinkdamasis tas, kurios tau nurodo geriausius kelius. Plaukdamas pasroviui nebūk vangus - džiaukis ir bendradarbiauk!



Produktas: CATRICE Ultimate Matt lūpų dažai "040 Dramatic Lilatic!"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: konsistencija
Labiausiai nepatiko: lengvai nusivalo
Tūris: 3,8 g
Kaina*: 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Matinė fantastika! Šis matinis lūpdažis garantuoja tobulą spalvos pasiskirstymą ir intensyvų padengimą. Malonus jausmas lūpoms ir 100% matiškumas. Kreminės tekstūros lūpų dažai vos vienu potėpiu sukurs matinį efektą, tačiau nedžiovins lūpų. Elegantiška pakuotė. 
- Visiškai matinių lūpų efektas
- Kreminės tekstūros lūpų dažai
- Intensyvus padengimas

Matinis lūpdažis geriausiai atrodo užteptas ant švelnių lūpų, o išsausėjusios ar šerpetojančios lūpų vietos kaip mat išryškėja. Tokiu atveju šį lūpdažį geriausia naudoti su lūpų balzamu arba prieš naudojimą pašalinti negyvas odos ląsteles ir tik tada tepti matinį lūpdažį. 


Man visuomet patiko Catrice lūpų dažų pakuotės: sunkaus, metalinio korpuso pakuotė juodos spalvos, dizainas paprastas ir aiškus, užsidaro tvirtai ir patikimai. Šiuo atveju padirbėta ir su pačių dažų forma: kompanijos ženklas įspaustas ant sukurtos briaunos, kas yra šiokia tokia naujovė. Tad nors pakuotė paprasta, bet palyginus kainos kartelę, gana aukštos kokybės.

Kvapas. Lūpų dažai kvepia saldžiai ir maloniai, tačiau kvapas užuodžiamas neilgai, nėra stiprus, jaučiamas tik uostant iš pakuotės.

Konsistencija. Lūpų dažai labai įdomios konsistencijos - dengiant ant lūpų atrodo lyg dažytumeisi puriu margarinu ar sviestu, putomis ar dar kažkuo lengvu ir minkštu.


Sudėtis: DIMETHICONE, NEOPENTYL GLYCOL DICAPRYLATE/ DICAPRATE, COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE, SYNTHETIC CANDELILLA WAX, KAOLIN, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, OZOKERITE, METHOXY PEG-17/ METHOXY PEG-11/ HDI ISOCYANURATE TRIMER CROSSPOLYMER, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CAMELINA SATIVA SEED OIL, EUTERPE OLERACEA FRUIT OIL, TOCOPHEROL, OLUS OIL (VEGETABLE OIL), DICALCIUM PHOSPHATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Netestuota su gyvūnais
Tinka veganams


Poveikis. Man šitie dažai pasidengia lengvai - aišku, tai tamsūs lūpų dažai, todėl reikia sekti, dengiant prie kontūro. Ir kadangi matiniai - būtinai pasiruošti lūpas prieš dažus. Tačiau nepasakyčiau, kad tai itin matiniai, labai sausi lūpų dažai. Man efektas (kai lūpos išdžiūva) labiau primena satininį/ matinį užbaigimą.

"040 Dramatic Lilatic!" atspalvis iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti tamsiai violetinis. Apskritai šitas atspalvis yra šiokia tokia mistika - pakuotėje atrodo labai tamsūs, beveik juodi, dengiant ant rankos - bordo su nemažai raudono atspalvio, o ant lūpų - ryškiai violetinis. Iš esmės viskas priklauso nuo apšvietimo - dažai gali atrodyti tiek itin tamsūs, tiek bordo - violetiniai, tiek grynai violetiniai.


Aš nepasakyčiau, kad dažai sausina lūpas - ne, jaučiasi ant lūpų patogiai, tačiau ir nėra tiek tikrieji matiniai dažai - net ir dėl satininio užbaigimo abejočiau - tarpinis variantas tarp matinio ir satininių.  Tiek kad iki to matinio džiūva ilgai, tikrai daugiau nei valandą. Išlieka jie tiek, kiek įprasti lūpų dažai, apie 4-6 valandas, priklausomai nuo to, ką darome. Valgant nusivalo, palieka pėdsakus ant puodelių ir stiklinių.

Tačiau man labai patinka ta maloni kreminė - putinė - sviestinė konsistencija bei įdomus atspalvis. Kokybė jų labai normali, galėčiau gana drąsiai rekomenduoti pabandyti ir jums, su sąlyga, kad nesitikėsite matinio užbaigimo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-sample

Komentarai