DZINTARS "Koķete 1" kvepalai moterims

Turiu dar vienus latvių gamintojo Dzintars kvepalus, apie kuriuos noriu pakalbėti, bet tai tikrai nėra mano mėnesio kvepalai. Pažadu, kad lapkritį dar kartą tikrai kalbėsime apie kvepalus, kurie man patinka daug labiau. Kol kas neišduosiu apie kokius, tačiau matysime mėnesio antroje pusėje. O kol kas  - apie Dzintars "Kokete 1" kvepalus, kuriuos nusipirkau pati nesupratusi priežasčių - kam man jo prisireikė? Nežinau, man atrodo visiems pasitaiko prisipirkti kažkokių nesąmonių? ar ne? Ir paskui tenka gailėtis... Taip nutiko ir su šitais - nusipirkau, o naudoti net nesinori. Tuoj papasakosiu kodėl.

Kiekvienas tavo pasirinktas žingsnis - praėjusios akimirkos tąsa, kiekviena suvokta svajonė - žingsnelis aukščiau. Užuot svajonių įgyvendinimą laikęs darbu, žvelk į tai kaip į tobulėjimą, į žengimą aukščiau, į veržimąsi didesnio gėrio link.


Produktas: DZINTARS "Koķete 1" kvepalai moterims
Gamintojas: AS "Dzintars". Pagaminta Riga, Latvija
Tūris: 15 ml
Kaina*: 2,89 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Eurokos, eDzintars elektroninėje parduotuvėje
Kvapo kategorija: šipro - vaisių

Gamintojo aprašymas: Kvepalai moterims


Viršutinė nata: rožė, kvapusis pelėžirnis
Širdies nata: jazminas, serbentai, figos
Apatinė nata: gėlių muskusas, santalas, bergamotės

Sudėtis: Alcohol (78%), Parfum, Propylene GlycolButylphenyl Methylpropional, Benzyl SalicylateHydroxymethyylpentyl Cyclohexene CarboxaldehydeLinaloold-Limonene, 3-Methyl-4-(2,6,6-trimethyl-2-cyclohexen-1-yl) -3-buten-2-oneHexyl CinnamaldehydeCitronellolGeraniol, Citral, Eugenol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Coumarin, Hydroxycitronellal, CI 15985, CI 19140, CI 28440.


Pakuotė. Kvepalų pakuotė atkeliauja visai žavios formos kartoninėje dėžutėje: apvalainos, keistokos formos dėžutės viršus atsilenkia ir išimame produktą, o atlenkus apačioje randame sudėtines dalis ir informaciją apie gaminį. Nežinau, kokio amžiaus ta gamintojų įsivaizduojama koketė, tačiau pakuotės dizainas atrodo mergaitiškas, infantilus ir atstumiantis. Juokingai atrodo tie burbuliukai, oranžiniai intarpai ir gėlyčių paveiksliukai... nežinau, labai nerimtai viskas atrodo. Nepatinka man - galvoju, ar prieš perkant man patiko?

Viduje esantis buteliukas skaidraus stiklo, savo forma man primenantis suknelę - siaurėjantis ir tada ties apačia staigiai išplatėjantis. Skystis buteliuke aiškiai dažytas gelsva spalva. Purkštukas įprastas, tradicinis, paslėptas po metaliniu aukso spalvos dangteliu, kuris man vis nori kristi lauk.


Kvapas. Kaip ir visuose šios kompanijos kvepaluose, tik pasipurškus į nosį tvoksteli stiprus, labai intensyvus alkoholio kvapas, kurį pakankamai greitai keičia kažkas sunkaus (pelėžirnis?) su lengvomis rožių natomis. Deja, bet visai neužuodžiu savo mylimo jazmino aromato, nes sunkią natą keičia dar sunkesnė vaisinė serbentų gaida, kuri stipriai primena odekolono aromatą ir labai atstumia nuo tolimesnio uostymo. Tačiau susikaupiu ir sulaukiu sekančios gaidos, kuri man primena.... gal negražu rašyti, bet šlapimo kvapą, bandytą maskuoti odekolonu.... Realiai turėtų būti gėlių muskusas ir santalo mediena, bet jų neužuodžiu, o va bergamotė gana aiškiai jaučiama....

Fui, nežinau, jei kiti Dzintars kvepalai dar tik lengvai priminė odekolonus, tai šitas, dar ir kitus nemalonius kvapus sumaišytus su odekolonu... Fui, nežinau, visa ta visuma man nepaprastai nemaloni. Ar aš pirkdama neuosčiau? Ar tuo metu man tiesiog patiko tas kvapas? Manau, kad neuosčiau, nes netikiu, kad pauosčiusi būčiau nusipirkusi tokį kvapą. Kraupu, ką šitas kvapas su mano kūno chemija sukuria....

Mano nuomone kvapas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui,
     ☀ dienos metui (jei tik įmanoma tokius kvepalus naudoti iš viso)...

Žinote, kuo geri Dzintars kvepalai? Jie išlieka labai ilgai - apie 10-12 valandų be jokių problemų ir jaučiami per daugmaž metrą nuo kūno odos. Jei tik kvapas būtų normalus, tokiu intensyvumu labai džiaugčiausi...


Tai aš manau jūs tikriausiai jau supratote, kad man šitas kvapas nepatinka ir visai netinka, kažkaip keistai reaguoja su mano oda, arba jis iš tikro toks baisiai nemalonus... Ir kodėl aš pirkau? Dabar tikriausiai nešiu į savo tualetą, vietoj gaiviklio, jei tik galėsiu pakęsti tą kvapą savo vonioje. Ir su šituo įrašu sau pažadu - jokių Dzintars kvepalų ir jokio aklo pigių kvapų pirkimo prieš tai neuostant! Ir jums nerekomenduoju.

Aromatas panašus į:
- RASASI "Adorable"
- BI-ES "Paradise Flowers"
- DIOR "Miss Dior Absolutely Blooming Roller Pearl"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. O čia mano mylimiausi,jau 20 m.Skonio reikalas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visiškai jums pritariu - aromatai labai individualus dalykas, individualiai ir kūno chemija reaguoja su kvapo molekulėmis. :)

      Panaikinti
  2. Noreciau siu kvepalu,kaip juos uzsisakyti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, šis įrašas darytas 2017 metais, tuo metu jų buvo galima nusipirkti Drogas, Eurokos, pigu.lt, pastaruoju metu kiek žiūrėjau Lietuvoje nebėra el.parduotuvės ir fizinės lyg visos uždarytos. Bandykite rašyti rusiškai ar latviškai per jų oficialią svetainę Facebook https://www.facebook.com/dzintarscosmetics
      arba užsakyti jų el.parduotuvėje, kiek mačiau siunčia į visas Pabaltijos šalis: https://dzintars.lv/lt

      Panaikinti

Rašyti komentarą