GREEN FEEL'S drėkinamasis rankų kremas su goji uogų ekstraktu ir migdolų aliejumi

Negaliu patikėti, kad jau lapkričio vidurys! Nepaisant to, kad šiandien buvo graži ir saulėta diena, tačiau vėjas ir šaltukas jau puikiai jaučiamas. Ar jau dėvite pirštines? Aš savųjų dar neištraukiau po praeito sezono, tačiau tikriausiai jau metas - išėjus į lauką jaučiu, kad rankoms visai nepatinka žvarbokas vėjas...

Tikriausiai būtų metas ir intensyviau rūpintis savo rankų oda? Rankų kremas man reikalingas beveik ištisus metus, tik jei vasarą dažniau renkuosi lengvesnius, tai rudens, žiemos bei ankstyvo pavasario metui norisi riebesnių konsistencijų, maitinančių bei odą atkuriančių priemonių. Šiandien noriu jums papasakoti apie beveik pasibaigusį Green Feel rankų kremą, skirtą odos drėkinimui. 

Kyla klausimas, ką dabar pasirinksi? Nepaisydamas praeitiesm kas buvai, kas tave įskaudino ir ką praeityje patyrei, nuspręsk, ko nori šiandien. Susidaryk sąrašą. Perskaityk jį balsiai.
Šiandien pamėgink jį įtvirtinti.


Produktas: GREEN FEEL'S drėkinamasis rankų kremas su goji uogų ekstraktu ir migdolų aliejumi
Gamintojas: UAB "Cosmoway". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: drėkinti rankų odą, suteikti švelnumo, elastingumo, maitinti, atstatyti
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: iš karto jaučiamas sausos odos drėkinimas
Labiausiai nepatiko: pritrūko maitinimo
Tūris: 75 ml
Kaina*: 1.89 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Rimi
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Drėkinamasis rankų kremas su goji uogų ekstraktu bei migdolų aliejumi puoselėja rankų odą, užtikrina bei saugo odos švelnumą ir elastingumą. Kremo sudėtyje esantis goji uogų ekstraktas yra natūralus antioksidantas, kuris užtikrina odos apsaugą nuo neigiamo aplinkos poveikio, o migdolų aliejus rankų odą drėkina, maitina, minkština, padeda atstatyti pažeistą apsauginį odos sluoksnį. Kremas lengvai susigeria, rankos lieka švelnios, pamaitintos ir apsaugotos. Naudojimo būdas: nedidelį kiekį kremo tolygiai paskirstyti ant rankų odos.


Rankų kremo pakuotė balto plastiko, tūbelės formos su žalios spalvos plastikiniu dangteliu. Dalis dangtelio atsikemša ir spaudžiame lauk kremą bei tepame rankas. Kalbant apie dizainą, man jis pasirodė gana paprastas keli užrašai ir augalinis paveiksliukas. Toks labai jau lietuviškas dizainas, kurį dažnai matome ant pakuočių. Tikrai ne dizainas mane sužavėjo, viliojo lietuviškas prekinis ženklas ir smalsumas, kokia gi kremo kokybė.

Kvapas. Rankų kremo sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos, todėl nenuostabu, kad kvapas gana stiprus, tačiau pastebėjau, kad pakankamai greitai išgaruoja ir nublėsta. Man kvepia vaisiais, uogomis ir turi tokį saldžiarūgštį pokvapį.

Konsistencija. Rankų kremas baltos spalvos, lengvos konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglycerides, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Dimethicone, Ceteareth-20, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Lycium Barbarum (Goji) Fruit Extract, Sodium Polyacrylate, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Parfum (Limonene), Ethylhexylglycerin, Citric Acid.


Poveikis. Rankų kremams dienos metu dažniausiai neturiu laiko, tačiau juo tepuosi kiekvieną vakarą, prieš miegą. Pirmiausia, ką pastebiu - kremas greitai susigeria, iš karto drėkina rankų odą, suteikia jai komforto, dingsta pasausėjimai. Oda iš karto atrodo geriau. 

Gerai drėkinantis rankų kremas man pasirodė labai skalsus, reikia visai nedidelio kiekio, todėl tos pakuotės pakanka labai ilgam. Neblogas kremas, tiesą sakant aš jam didelių priekaištų kaip ir neturiu - viskas su juo gerai. Tik šiuo metų laiku man jau norisi maitinimo, o šitas kremas praktiškai neturi jokio maitinamojo efekto. Vasarai, ankstyvam rudeniui ir pavasariui tiks, o žiemą rekomenduočiau rinktis kažką riebesnio ir labiau maitinančio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai