L'ANGELICA "Natural Whitening" natūraliai balinanti augalinė dantų pasta su 100% natūraliais mėtų ir eukalipto ekstraktais

Kalbėjom apie vaikiškų dantukų priežiūrą, o dabar noriu keliais sakiniais pasidalinti apie šiuo metu naudojamą dantų pastą, o šiuo metu naudoju itališką L'Angelica dantų pastą, kuri turėtų balinti dantis, pasirūpinti įvairiapuse jų priežiūra.  Tad šiandien nerašysiu itin ilgų įrašų ir keliaujam prie tų kelių sakinių apie elementariąją dantų pastą.

"Dėl savo nelaimių žmonės linkę kaltinti likimą, dievus ir ką tik nori, bet tik ne patys save."
Platonas


Produktas: L'ANGELICA "Natural Whitening" natūraliai balinanti augalinė dantų pasta su 100% natūraliais mėtų ir eukalipto ekstraktais
Gamintojas: "Coswell". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: išvalyti dantis, balinti dantų emalį, šalinti apnašas, saugoti nuo burnos ertmės ligų
Tinkamas tipas: visiems, vaikams iki 6 metų naudoti atsargiai
Labiausiai patiko: neblogas kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: trūksta efekto
Tūris: 75 ml
Kaina*: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima, Eurokos
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Dantų pastos balinamosios savybės patvirtintos kliniškai. "Oral active" kompleksas padeda išvengti pagrindinių burnos ertmės ligų. Natūralios antiseptinės eukaliptų savybės, su didele patirtimi pagaminti ekstraktai derinyje su mėtų gaivumu suteikia malonius pojūčius burnoje. "Instituto Erboristico L'Angelica" institutas garantuoja visapusišką aukštą kokybės kontrolę ir saugumą. 

Sudėtis: Calcium Carbonate, Aqua, Sorbitol, Glycerin, Silica, Cocamidopropyl Betaine, Cellulose Gum, Xylitol, Aroma, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Mentha Piperita Leaf Extract*, Eucalyptus Globulus Leaf Extract*, Salvia Officinalis Leaf Extract*, Sodium Monofluorophosphate, Sodium Saccharin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Limonene, CI 77891.
* iš organinių ūkių
Sudėtyje yra Sodium Monofluorophosphate 0.72% (950 ppm F")


Mano nuomonė. Tai nekalbėsiu šį kart visiškai nieko apie pakuotę - išspaudžiama tūbelė patogi naudoti, o visa kita yra taip, kaip ir kitose dantų pastose. Pasta balta, turi mėtinį, gaivų kvapą ir karstelėjusių mėtų skonį. Skonis ir mėtinė gaiva neišlieka visą dieną, tačiau tikriausiai nė vienos dantų pastos nežinau, kuri išlaikytų burną gaivią iki pat vakaro.

Svarbiausias pastos efektas ir didžiausi lūkesčiai buvo dėl dantų balinimo - tai dantų pasta beveik visiškai nebalina, greičiau palaiko tą dantų baltumą, kurį turite, bet žymaus balinimo tikrai nebus. Aš naiviai tikėjausi, tačiau ne, teko nusivilti. Ir flouro kiekis man per mažas - mano žinomis suaugusiam žmogui reikalingas 1000-1400 ppm kiekis, o šioje pastoje jo kiekis tik 950. Taip, skirtumas nėra didelis, tačiau ilgalaikėje perspektyvoje (ilgiau naudojant pastą), dantys nėra tinkamai apsaugomi, gaunamas per mažas flouro kiekis.

Apskritai, pasta tokia vidutinė: vidutiniškai gerai valo apnašas, vidutiniškai gaivi, vidutiniškai baltina, vidutiniškai išlieka. Ir kaina jos vidutinė, tai galiu pagirti už gerą kainos ir kokybės santykį, tačiau kad ir vidutiniška, nerekomenduočiau dėl per mažo flouro kiekio ir sugriautų balinimo iliuzijų. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai