AVON Mark. Big & Darling Volume apimtį didinantis juodas blakstienų tušas

Savaitgalį šiek tiek atitrūkau nuo visų savo darbų, palikome kompiuterius, pamiršome mobiliuosius ir išdūmėme pasibūti šeimyniškai, aplankėme tėvelius, pasveikinome mano mamą gimimo dienos proga, pasivaikščiojome mano gimtojo miesto gatvėmis ir pasidžiaugėme sniegu, kurio Klaipėdoje nerasi nė su žiburiu, na, dažniausiai nerasi...

Apie Avon Mark. kosmetiką gaunu jūsų klausimų, todėl apie tuos, kuriais domitės, nusprendžiau rašyti pilnos nuomonės įrašus. Tušas buvo vienas tų dalykų, kuris jums įdomus. Iš ties, Avon tušų esu išbandžiusi labai daug, prieš daug metų naudojau tik juos, bet nepasakyčiau, kad tuomet, kai kėliau nedidelius reikalavimus kosmetikai, nebuvau itin patenkinta jų kokybe. Konkursiniam variantui gavau Avon apimtį suteikiantį tuša, ir norėčiau trumpai papasakoti apie jį.

"Tavo mintys - tavo likimo architektės."
Davidas O. McKay


Produktas: AVON Mark. Big & Darling Volume apimtį didinantis juodas blakstienų tušas
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia didelių blakstienų efektą
Labiausiai nepatiko: labai greit uždžiūva 
Tūris: 10 ml
Kaina*: pilna kaina 9,50 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultanto (avon internete)
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Apimties suteikiantis blakstienų tušas


Pirmiausia šiek tiek apie pakuotę. Blakstienų tušas atkeliauja kartoninėje pakuotėje, ant kurios yra reikalinga informacija. Priemonės dizaine vyrauja balta spalva su juodos ir rožinės spalvos akcentais. Nežinau, kaip aš jaučiuosi dėl dizaino? Toks neutralus, nekelia man nei susižavėjimo, nei kažkokio pasibjaurėjimo - dizainas ir tiek. 

Tušo pakuotė gana stora, atrodo gan didelė. Gražiausias dalykas čia tas kirstas dangtelis su spalvotu galiuku. Šepetėlis didelis, tradicinių šerelių, lenktas ir forma labai primena užmerktą blakstieną, tiesa? Dėl to vienoje pusėje šereliai tiesūs, kitoje - su skirtingu ilgiu suformuota lenkta forma. Įdomus, ir suteikia skirtingus efektus dažantis skirtinga puse.

Kvapas kaip ir daugumos blakstienų tušų. Toks grynai šių kompanijų tušams būdingas kvapas.

Konsistencija iš pradžių atrodo tokia, kaip ir visų tušų, tačiau ji greitai tirštėja, tampa klampi.


Sudėtis: Aqua, Paraffin, Cera Alba, Acrylates/ Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Copernica Cerifera (Carnauba) Wax, Stearic Acid, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Sucrose Stearate, Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Methylparaben, Isododecane, Acrylates Copolymer, Ethylparaben, Sodium Hydroxide, Polyisobutene, Disodium EDTA, Silica, Hydroxyethylcellulose, PVP, Galactoarabinan, Creatine, Hydrolyzed Collagen, Nylon-6, Ethylene/ Methacrylate Copolymer, Laureth-21, Wheat Amino Acids, Hydrolyzed Wheat Protein, Sorbitan Stearate, PEG-40 Stearate, Isopropyl Titanium Triisostearate, Hydrolyzed Wheat Starch.
May contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77007.


Poveikis. Pirmiausia norisi paminėti, kad tokiu šepetėliu dažytis nėra labai lengva - kadangi jis didelis, labai lengva nusiteplioti odą aplink akis. O ir pats tušas dengiasi keistokai: norint išgauti norimą efektą reikia gana ilgai dengti ir gana daug dirbti, kol blakstienos tampa efektingos.

Tušas dengiasi sunkokai, šiek tiek lipina blakstienas ir kai kur suformuoja gumulėlius, kuriuos lengva iššukuoti šukytėmis. Tai nėra tragiškas efektas, tačiau yra.

Šitas blakstienų tušas pariečia blakstienas, suteikia joms daug ilgio ir šiek tiek apimties. Efektas tikrai įspūdingas ir atrodo gerai. Bent jau man visai patinka.


Pradžioje tušas išlikdavo visą dieną, tačiau tas maloniai gražus efektas truko labai trumpai. Po poros savaičių pajaučiau, kad tušo konsistencija tirštesnė, tapo klampus ir nustojo gražiai dengtis. Galiausiai su kiekviena diena jis vis labiau ir labiau tirštėja ir vis baisiau ir baisiau dažo.... Dėl ko man labai gaila, nes efektas tai visai fainas. Galiausiai, kartu su tirštėjančia konsistencija pradedu pastebėti ir stipresnį blakstienų lipinimą bei daugiau gumulėlių. O ir dienos eigoje greičiau ima atrodyti negražiai bei pradeda byrėti.

Galiausiai... nors efektas man ir patinka, bet tušas ženkliai per trumpai išlieka tinkamas naudoti, pasidažyti su juo reikia gan daug pastangų, itin greit tirštėja ir galiausiai neišlieka visą dieną. Aš daug mieliau naudoju Essence ar Catrice tušus nei šitą. Taip taip, anų dviejų kompanijų dauguma tušų daug geresni, patogesni naudoti bei suteikia geresnį efektą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample (Gaminys atsiūstas Avon Mark konkursui)

Komentarai