CATRICE "The Precious Copper" Collection akių šešėlių paletė "010 Metallux"

Žinote, pasižiūriu aš į bandomos kosmetikos krūvą ir suvokiu, kiek daug dar nepasakojau, nerašiau, nekalbėjau, neaptariau, nepasakiau... Dažniausiai skubu su tais įrašais, kur jau spėjau susidaryti pirminę nuomonę ir naudojimo pradžioje ją jums pasakiau, nes... būna, kad ji ima ir pasikeičia, o rekomendacija tai lieka! Šiam kartui ilgokai rymojau prie bandomųjų krepšelio ir pagalvojau, kad iš tiesų labai senai bekalbėjome apie akių šešėlius ar/ ir paletes, tiesa? Ir Catrice/ Essence gaminiai jau primiršti, todėl šį kartą kalbėsime apie The Precious Copper šešėlių paletę. Anksčiau naudotos šios kompanijos paletės vis nuvildavo, o kaip ši?

Gyveni širdimi ar protu?
Be abejo, kuriant savo pasaulį reikia proto, tačiau kad įgyvendintum troškimus it visu tuo pasidžiaugtum, reikia širdies. Surask būdų, kad kartais širdis nustelbtų protą, ir pamatysi, kaip atsiveria turtingesnis pasaulis.


Produktas: CATRICE "The Precious Copper" Collection  akių šešėlių paletė "010 Metallux"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvi pigmentacija
Labiausiai nepatiko: dingsta nuo akių vokų
Tūris: 10 g
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2-2,5/5

Ką žada gamintojas: Madingiausios kontūravimo tendencijos pasiekė ir akis! Šioje paletėje rasite devynis tobulai suderintus, itin pigmentuotus ir ilgai išliekančius šešėlius. Tamsesnis matinis atspalvis skirtas kontūravimui, o šviesesnis, šviesą atspindintis, tobulai padidins jūsų akis. Dėl skirtingų spalvų kombinacijos, paletė suteikia galimybę susikurti tobulą akių makiažą.

Rožiniai ir vario tonai ypatingai tinka mėlynoms akims pabrėžti. Purpuriniai ir slyviniai dera su rudomis akimis. Rudi akių šešėliai privers žalias akis spindėti. Matiniai atspalviai idealiai tinka ant viršutinio akies voko (pavyzdžiui, užkritusiems akių vokams pakelti!).

- Pudros tekstūros akių šešėlių paletė
- Itin pigmentuota ir ilgai išliekanti
- Su matiniu kontūravimo ir blizgiu šviesą atspindinčiu atspalviu


Akių šešėlių paletės pakuotė gana paprasta: juodas plastiko pagrindas su skaidriu dangteliu. Dizaine vyrauja užrašai ir kiek kitaip (lyginant su kitomis kompanijos paletėmis) sudėtos spalvos. Man tas sudėliojimas patinka, atrodo įdomiau nei įprastai. Tačiau čia aš susiduriu su problema - ne veltui akių šešėlių ir kitų produktų paletės turi kraštelius, atskiriančius vieną spalvą nuo kitos. Imant produktus man spalvos lengvai susimaišo viena su kita ir paletėje pasidaro siaubinga betvarkė... Na nepatogus toks sudėliojimas...

Kvapas nejaučiamas - aš jo neužuodžiu net ir bandydama užuosti iš paletės.

Konsistencija skiriasi priklausomai nuo atspalvio - dvi viršuje esančios spalvos horizontaliai yra minkščiausios ir drėgniausios, stipriau paspaudus pirštu paviršius ima trupėti. Tuo tarpu blizgios kiek kietesnės, tačiau vistiek, labai minkštos. Tačiau visos paletės spalvos itin švelnios, tiesiog šilkinės, ir lyginant su kitomis paletėmis - minkštos ir gana drėgnos.


Sudėtis: MICA, TALC, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, NYLON-12, POLYPROPYLENE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ZINC STEARATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYETHYLENE, DIISOSTEARYL MALATE, TOCOPHEROL, STEARYL DIMETHICONE, CAPRYLYL GLYCOL, OCTADECENE, PTFE, TIN OXIDE, HEXYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, TRIOLEIN, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL
MAY CONTAIN: CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

AND/UND: MICA, TALC, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, NYLON-12, POLYPROPYLENE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ZINC STEARATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYETHYLENE, DIISOSTEARYL MALATE, TOCOPHEROL, STEARYL DIMETHICONE, CAPRYLYL GLYCOL, OCTADECENE, PTFE, TIN OXIDE, HEXYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, MALTODEXTRIN, TRIOLEIN, CETYL PEG/ PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL
MAY CONTAIN: CI 75470 (CARMINE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

AND/UND: TALC, MICA, SILICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, NYLON-12, POLYPROPYLENE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ZINC STEARATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYETHYLENE, DIISOSTEARYL MALATE, TOCOPHEROL, STEARYL DIMETHICONE, CAPRYLYL GLYCOL, OCTADECENE, PTFE, HEXYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, TRIOLEIN, CETYL PEG/ PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, TIN OXIDE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, LECITHIN, MALTODEXTRIN, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 75470 (CARMINE), CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

AND/UND: TALC, MICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, NYLON-12, POLYPROPYLENE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ZINC STEARATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYETHYLENE, DIISOSTEARYL MALATE, TOCOPHEROL, STEARYL DIMETHICONE, CAPRYLYL GLYCOL, OCTADECENE, PTFE, HEXYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, TRIOLEIN, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, TIN OXIDE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL
MAY CONTAIN: CI 77266 (BLACK 2) (NANO), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

AND/UND: TALC, MICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, NYLON-12, POLYPROPYLENE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ZINC STEARATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYETHYLENE, DIISOSTEARYL MALATE, TOCOPHEROL, STEARYL DIMETHICONE, CAPRYLYL GLYCOL, OCTADECENE, PTFE, HEXYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, TRIOLEIN, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, TIN OXIDE, LECITHIN, MALTODEXTRIN, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL
MAY CONTAIN: CI 75470 (CARMINE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis.  Prieš tai naudotas paletes iš Catrice kompanijos aš vis keiksnojau dėl prastos pigmentacijos ir sunkaus tinkamo spalvos išgavimo... Šita paletė yra priešingai prieš tai naudotoms, tikrai gerai pigmentuota. Tačiau man kliūva atspalvių išlikimas: spalvos pigmentai gana greitai susimeta į voko nelygumus ir raukšleles, nepasakyčiau, kad visa spalva suteka, tačiau raukšlėse atspalvis intensyvesnis ir ryškesnis, na atidžiai žiūrint matosi, bet nėra labai akivaizdžiai pastebima.

Ir mane erzina, kad spalvos kažkaip nedera tarpusavyje, ant akių gaunasi košė bandant naudoti daugiau nei dvi blizgias spalvas, o ir blizgutis gana greitai išsivaikšto iš voko ir vis nukeliauja ant veido. 


Tikriausiai nenustebinsiu, kad akių makiažas man išlieka per trumpai ir spalvos gana greit susilieja tarpusavyje, bandant sklaidyti - spalvos dingsta, o blizgučiai nusėda visur aplink akis... Šitai paletei tiesiog būtinas akių šešėlių pagrindas, kuris padės paletės spalvoms išlikti ilgiau ir savo vietose. 

Žinote, pradžioje labai žavėjausi pigmentacija, tačiau problemų su konkrečiai šia palete dar likę gana daug. Naudoti kažkokiam rimtesniam makiažui su akies modeliavimu aš nerekomenduoju, tačiau jei dengiant vieną spalvą - makiažas atrodo visai gerai. Labai vidutinė, gal kiek žemesnė nei vidutinė kokybė - ką gi, reikia tik viltis, kad kompanija dar patobulins šešėlių paletes ir jas ateityje be baimės ir be jokių abejonių galėsime įsigyti ir naudoti be nusivylimų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai