DOUGLAS Lip Oil - lūpų aliejus "3 Raspberry Therapy"

Apie dekoratyvinę kosmetiką pasakoti stengiuosi vis pamaišydama produktus akims, veidui, lūpoms, na, kad neišeitų keli įrašai vienas po kito apie panašios kategorijos produktus. Tačiau išbandytų lūpų produktų turiu labai daug... itin daug, tad tikriausiai apie lūpas šiuo metu kalbėsime daugiausiai. O va apie nagučius, dar bent savaitę tikrai ne - kol kas ant mano nagų tebėra penktadienį padarytas gelinis lakavimas, ir nors šiek tiek nuaugo, bet dar nenuimsiu, kol kas... 

Na, o lūpų produktas, apie kurį šiandien noriu papasakoti - Douglas lūpų aliejus. Šitą dalykėlį laimėjau Douglas grožio gatvės metu, išbandžiau, įsitikinau ir noriu šiek tiek daugiau papasakoti.

Esi begalinis galimybių laukas, bet ar jas išnaudoji? Ar per gyvenimą keliauji atmerktomis akimis? Jeigu ne, žvelk į viską taip, lyg matytum pirmą kartą.
Niekada nežinau, ką atrasi.


Produktas: DOUGLAS Lip Oil - lūpų aliejus "3 Raspberry Therapy"
Gamintojas: "Douglas Cosmetics". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni gelinė konsistencija
Labiausiai nepatiko: didelio maitinamojo poveikio nepastebėjau
Tūris: 6 ml
Kaina*: 7,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Malonumas ant lūpų... Gilus maitinamasis aliejaus pojūtis... Blizgesys ir spindesys... Švelnus ir malonus balzamo pojūtis.
Nauja jutiminė ir jausminė patirtis, kuriai neįmanoma atsispirti. Dėl sudėtyje esančio aliejaus priemonė tampa sodresnė ir riebesnė. Priemonė subtiliai slysta lūpomis, apgaubdama jas skaidriomis spalvomis su nepakartojamu žaviu blizgesiu, kuris laikui bėgant nenublanksta. Lūpos atrodo švelnios, pamaitintos ir skaisčios. Lūpų aliejus sukelia malonią priklausomybę!

- Gelinė struktūra
- Nauja jutiminė patirtis ir patogumas tepant bei pasitepus.
- Specialūs drėkinamųjų ypatybių turintys polimerai sumaišyti su itin lipniais polimerais
- Minkšta kreminė konsistencija apgaubia lūpas.
- Tobula parinktų tekstūrų pusiausvyra
- Puikus slydimas, minkštinamasis ir maitinamasis pojūtis ant lūpų.
- Blizgios medžiagos
- Puikus efektas.
- Aviečių sėklų aliejus (priemonės kiekis)
- Atkuriamosios ir maitinamosios ypatybės.


Kokia smagi šio lūpų blizgesio/ lūpų aliejaus pakuotė! Iš pirmo žvilgsnio priemonė atrodo ne kaip lūpoms skirtas produktas, o labai panašu į nagų lako buteliukus. Pamenu, Gosh kompanija tikrai turėjo tokiame buteliuke lūpų aliejus, kuriais vis gundžiausi, bet taip ir nenusipirkau. Tai tik užmetusi akį, ką laimėjau, galvojau, kad tai nagų lakas, bet pasižiūrėjus į užrašą tapo viskas aišku. Man smagi, gal kiek mergaitiška, nors ne, labiau žaisminga pakuotė.

Visai, kaip nagų lako buteliuke, dangtelis su aplikatoriumi nusisuka lauk. Aplikatorius man labai patinka: iš pirmo žvilgsnio, jis kaip ir įprastas, išgaubtas plokštumoje, kad patogiai gultų ant lūpų ir skleistų produktą. Labai patogi forma, tačiau ne tik tai - mane labiausiai nustebimo ties plokštumos centru iškirpta rodyklėlė (šonai ir centras atskiri), kas duoda dar geresnį, tikslesnį dengimą ant lūpų kontūro. Iš tiesų, su kiekvienu judesiu aplikatorius prisitaiko prie konkrečios lūpų vietos ir keičiasi kartu su judesiu! Pagaminta gana paprastai, tačiau genialu - kiekvieną kart su malonumu dažausi lūpas ir mėgaujuosi itin patogiu aplikavimu.

Kvapas saldus, vaisinis ar uoginis, bet jaučiasi, kad sintetinis. Labai gaila, kad to avietinio skonio bei kvapo nelabai jaučiasi. Apskritai, kvapas man kažkodėl primena paauglystėje naudotus paprastučius lūpų blizgesius su rutuliuko aplikatoriumi, kuriuos vis tepliodavausi mokykloje. Dar pamenate tokius? Mano megiamiausias visuomet būdavo vynuogių. 

Konsistencija. Tirštokas, vidutiniškai lipnus gelis. Tačiau masė ne vienalytė, keistoka. 


Sudėtis: Hydrogenated Polydecene, Polybutene, Hydrogenated Styrene/ Isoprene Copolymer, Bisbehenyl/ Isostearyl/ Phytosteryl Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Dipentaerythrityl Tetrahydroxystearate/ Tetraisostearate, Ethylhexyl Palmitate, Aroma, Parfum, Synthetic Fluorphlogopite, Tocopherol, Raspberry Seed Oil/ Tocopherl Succinate Aminopropanediol Esters, CI 15850.

Sudėtyje nėra parabenų.


Poveikis. Buteliuke blizgesys atrodo raudonas, bet realiai jo pigmentacija nėra gera ir blizgis nėra ryškiai raudonas, toli gražu - raudonas sluoksnis visiškai plonytis, lūpos po blizgiu persimato, tad priemonė realiai suteikia tik labai lengvą spalvą ir spindesį. Manau, kad išgaunamas atspalvis priklauso nuo natūralios lūpų spalvos - man blizgesys tampa rožinis. Tačiau efektas mane džiugina - tai blizgesys, su kuriuo lūpos atrodo šlapios, sveikos, gražios, kiek putlesnės ir visiškai natūralios.

Tai tas efektas yra labai lengvas ir manau puikiai tinka jaunoms panelėms, norinčioms šiek tiek pasiblizginti lūpas. Man pasirodė, kad priemonė šiek tiek minkština lūpas ir neleidžia joms išsausėti, tačiau didelio maitinamojo efekto tikėtis tikrai nereikia - tam skirti gydomieji balzamai, o ne tokios priemonės. Aš ją naudoju kasdien namuose, kai tiesiog noriu gražiau atrodančių lūpų, tačiau su dažais vargti nenoriu, o vien balzamo nepakanka (gi visuomet norisi gerai atrodyti?).


Priemonė turi šiek tiek lipnumo, kiek mažiau nei vidutiniškas, tačiau kas keisčiausia - jis manęs neerzina, galbūt todėl, kad dingsta gana greitai po priemonės padengimo? Išlikimu irgi nedžiugina - nusitrina valgant, geriant, palieka pėdsakus, o galiausiai ir visai dingsta bučiuojantis. Tad stebuklų čia nebus...

Atrodo nieko ypatingo? Tačiau realiai kaip lengva, kasdienė/ buitinė/ dienos meto priemonė man labai patinka. Atliks tą pačią funkciją, kaip lūpų blizgesio ar balzamo su spalva - todėl jei tokias priemones mėgstate - galite pabandyti. Aš saviškio nunaudojau jau apie 2/3 ir vis dar džiaugiuosi jo poveikiu, nuostabiu aplikatoriumi ir kaip gerai lūpos atrodo po produkto.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai