DOVE "Powder Soft" rutulinis dezodorantas - antiperspirantas su 1/4 drėkinamojo kremo, šilto pudrinio aromato

Šį kart noriu jums trumpai papasakoti apie dezodorantą. Apie šios linijos pieštukinį ir purškiamą jau pasakojau, todėl išsiplėsti su šio apžvalga nelabai norisi, o ir tai nėra tas produktas, kuris turi labai daug priekaištų ar labai daug privalumų. Pasižiūrim.

Draugystė baigiasi ten, kur prasideda nepasitikėjimas.
Seneka


Produktas: DOVE "Powder Soft" rutulinis dezodorantas - antiperspirantas su 1/4 drėkinamojo kremo, šilto pudrinio aromato
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: apsaugoti kūną nuo nemalonaus kvapo ir prakaitavimo
Tinkamas tipas: moterims
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: neapsaugo 48 val.
Tūris: 50 ml
Kaina*: 3,59 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kur prekiaujama Dove gaminiais
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Rutulinis dezodorantas su 1/4 drėkinamojo kremo.


Rutulinio dezodoranto pakuotė niekuo nesiskiria nuo kitų Dove rutulinių dezodorantų pakuočių: šiek tiek susiaurėjanti i viršų, užapvalinta. Po dangteliu, kaip ir kituose dezodorantuose yra rutuliukas - apilkatorius, paskirstantis produktą ant odos. Priemonės dizainas šviesus, minimalus, naudojami tik prislopintos rožinės spalvos akcentai.

Kvapas labai malonus... kvepia pudriniu, lengvu gėlių aromatu. Tačiau tai nėra lengvas (neintensyvus) kvapas - jis vidutinis, netgi intensyvokas ir jaučiamas dar kelias valandas po padengimo. Tačiau manęs visai neerzina, netgi patinka.

Konsistencija. Skysto pavidalo kremiškas dezodorantas.

Sudėtis: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-2, Parfum, Steareth-20, Disodium EDTA, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Potassium Lactate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.


Poveikis. Dezodorantas tikrai neapsaugo nuo nemalonaus kvapo ir prakaitavimo 48 val, nei 24 val neapsaugo. Iš vis, man tas 48 val. pažadas toks išpūstas burbulas, kurį žada visi gamintojai, tačiau realiai nei vienas dezodorantas to tikrai nedaro, be to, tikriausiai nelogiška ir todėl, kad prausiamės porą kart dienoje, tiesa?

Tai dezodorantas apsaugo geras 5 valandas, jei diena aktyvesnė. Kadangi pas mane pasyvesnių dienų kaip ir nebėra, tai neįsivaizduoju, kiek pasyvesnę dieną apsaugotų? Šiaip man dezodorantas visai neblogas, vidutinis: kvepia maloniai, apsaugo vidutiniškai, nepalieka baltų dėmių ant drabužių, tačiau čia reiktų palaukti kol pilnai išdžius. Ir tikriausiai aš jau išlepinta pieštukinių dezodorantų  - jie tepasi kiek kiečiau, tačiau rengtis galima bene iš karto, o su rutuliniais - reikia palaukti kiek ilgiau.

Galiausiai - neblogas, vidutinis produktas, kuriam didelių priekaištų kaip ir neturiu. Aišku, yra nemažai ir trukumų, tarkim sudėtinės dalys, intensyvus kvapas (jei nepatinka stipresni kvapai), neapsaugo visą dieną. Tačiau tikrai nėra prastas: toks 50/50 - nusipirkę neturėtumėte nusivilti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai