ESSENCE Thank You box: spindintys gaminiai Naujųjų sutiktuvėms "Be My Highlight" spindinti šešėlių paletė; "Make Me Special" lūpų dažų viršutinis sluoksnis; akių šešėlių šepetėlis ir kosmetinė

Ar pasiruošę sutikti Naujuosius metus? Aš jau pasidažiau, susitvarkiau plaukus ir pagalvojau, kad prisėsiu ir papasakosiu jums apie dar prieš šventes gautą Essence Thank you dėžutę ir jos viduje esančius gaminius.

Essence kompanija šiais metais paminėjo savo 15-tąjį gimtadienį ir per šiuos metus skelbė ne vieną konkursą prizams laimėti, išleido limituoto leidimo gaminių, dovanojo vakarėlį Berlyne (gaila, kad apsirikau dėl datos ir savo sveikinimo nespėjau įkelti)... Essence iš tiesų džiugina tuos, kurie myli kompaniją, naudoja gaminius ir tiki, kad pigi kosmetika gali būti ne tik paauglių ar jaunų panelių kosmetika. Tokiu tikslu ir buvo sukurta Thank you box dėžutė su išskirtiniais, spindinčiais gaminiais. Iš karto paminėsiu, kad šitos dėžutės įsigyti negalima, tačiau galbūt gaminiai, kaip atskiri produktai pasieks Lietuvos rinką? O kol kas - kas slėpėsi dėžutėje ir kokia mano nuomonė apie šiuos keturis Thank you produktus?




"Be My Highlight" akių šešėlių paletė su prizmatiniu spindesiu



Produktas: ESSENCE Be My Highlight akių šešėlių paletė su prizmatiniu spindesiu
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC
Paskirtis: dekoratyvinė - akims ir veidui
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: prizmatinis spindesys
Labiausiai nepatiko: pernelyg stambūs blizgučiai
Tūris: 11,2 g
Kaina*: internete radau, kad turėtų būti apie 3,95 EUR
Kur galima įsigyti: Lietuvoje kol kas nėra, tačiau jei atkeliaus, reiktų ieškoti Drogas ir Eurokos parduotuvėse
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Akių šešėlių paletė sudaryta iš 4 intensyviai pigmentuotų spalvų, kurios turi metalinį spindesį. Tarpusavyje derančios spalvos sukurs jūsų trokštamą efektą.
Galima dengti ir ant skruostikaulių ir kitų veido vietų, siekiant suteikti spindesį.

Sudėtis: Talc, Mica, Synthetic Fluorphologopite, Dimethicone, Magnesium Stearate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Isopropyl Isostearate, Synthetic Wax, Paraffinum Liquidum, Diisostearyl Malate, Ethylhexyl Stearate, Tin Oxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.
May contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.

UND/AND: Talc, MicaMagnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl PalmitateSynthetic Fluorphologopite, PolyisobuteneSynthetic Wax, Paraffinum Liquidum, Tin OxideEthylhexylglycerin, Phenoxyethanol, CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.

UND/AND: Talc, Mica, DimethiconeMagnesium StearatePentaerythrityl Tetraisostearate, Isopropyl Isostearate, Synthetic Wax, Paraffinum Liquidum, Diisostearyl Malate, Ethylhexyl Stearate, Tin Oxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891


Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad akių šešėlių paletės pakuotė tiesiog nerealiai graži. Popierinės pakuotės man patinka daug labiau nei plastikinės - kažkodėl tas popierius atrodo ir kompaktiškesnis ir tvirtesnis nei kompanijos plastikinės pakuotės. Ant juodo pagrindo esantys užrašai spindi aukso spalva, o nuo šviesos žybsnio sumirguliuoja rožine, žalva, melsva, aukso ir kitomis spalvomis. Dangtelyje yra deimanto formos veidrodėlis su šalia itin daug žadančiu "shine bright like a... diamond" užrašu.


Paletėje esančios spalvos sunkiai persiduoda kameros blykstei: realiai jos visos skiriasi viena nuo kitos: melsvo spindesio, balta su rožiniu šešėliai viršuje, violetinis ir žalsvas - apatinėje eilutėje. Visi jie turiu to spindesio, kurį gamintojas apibūdina kaip metalinio efekto. Visgi, aš linkusi nesutikti - tai šešėliai, kurie savo sudėtyje turi daug spindinčių dalelių, kurios suteikia kiekvienam šešėliui spalvos kintant šviesai. 


Tačiau labai patinka mintis ir idėja sukurti tokią paletę, tačiau labai gaila, kad su jos kokybe kompanija nepadirbėjo: šešėliai gana intensyviai byra, bligzios dalelės bene visuose atspalviuose yra per stambios ir kelių valandų bėgyje nukrinta ant odos po akimis, o patys šešėliai per kelias valandas atrodo visiškai dingsta nuo akių vokų, net ir naudojant akių šešėlių pagrindą jų sulaikyti ant akių ilgesniam laikui nepavyksta, kas yra labai gaila... Vienintelis veikiantis būdas yra dengti produkto labai labai labai daug vis įtapšnojant, bet tokiu būdu akių vokai atrodo labai apkrauti. Tad gal ir įmanoma, tačiau norėtųsi, kad visas aplikavimas būtų lengvesnis...


Manau, jei kompanija padirbėtų ties konsistencija, išlikimo laiku ir blizgučių stambumu, tai būtų labai labai dėmesio verta paletė, kuri tinka ir skuostikauliams ryškinti. Tačiau kad ir su kuriuo atspalviu ryškinau savo skruostikaulius, spalva neišlikdavo ilgai, o blizgučiai greitai pasklisdavo visur ant veido odos. Ir neduok Dieve, prisiglausiu prie vaiko - ant jo odos liks plėmas su krūva stambių blizgučių... Deja, kokybė prasta, tačiau idėja, atspalviai labai geri. Tikiuosi kad patobulės ir sugrįž su geresnės kokybės šešėliais. O kol kas - esu pasidažiusi kaip akcentine akių makiažo spalva, kurią tenka vis atnaujinti kas kelias valandas.


Akių šešėlių šepetėlis


Produktas: ESSENCE eyeshadow brush - kirstas akių šešėlių šepetėlis
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC
Paskirtis: presuotiems ir biriems šešėliams padengti
Medžiagos: aliuminis, sintetiniai plaukeliai
Labiausiai patiko: gražus ir patogus įrankis šešėliams
Labiausiai nepatiko: kotelis labai greitai nusiteplioja tiek produktais, tiek pirštų antspaudais
Matmenys: ilgis - 16 cm; galvutės - ilgis 1,3 cm, plotis 1 cm
Kaina*: apie 2,79 EUR
Kur galima įsigyti: Lietuvoje kol kas nėra, tačiau jei atkeliaus, reiktų ieškoti Drogas ir Eurokos parduotuvėse
Įvertinimas: 4,5-5/5

Ką žada gamintojas: Akių šešėlių šepetėlis su minkštais plaukeliais, skirtas padengti birius arba presuotus akių šešėlius


Kažkada buvau nusipirkusi Essence kompanijos šepetėlius kontūravimui ir pudrai ir tiesą sakant, jų beveik nenaudoju, nes mane erzina per trumpos jų rankenos. Aš mėgstu ilgas šepetėlių rankenas ne tik dėl geresnio estetinio vaizdo šepetėlių stiklinėje, tačiau ir dėl patogumo dirbant - su ilgesniu koteliu lengviau laviruoti ir mažesnė tikimybė padaryti klaidų. Tiesą sakant, dabar vis žvalgausi į Hello Happiness limituoto leidimo kolekcijos šepetėlius - tiek kad - Eurokos jų nebėra ir reiktų žvejoti po vieną, siekiant susirinkti visus įrankius. O žinote kodėl? Dėl dekoratyvinių rankenėlių ir ilgų kotelių ir dar dėl smalsumo - ar patobulėjo.


Man labai smagu, jog kompanija kurdama įrankius makiažui naudoja dabartines tendencijas, tarkim šitas metalo efekto šepetėlis su pereinančiomis spalvomis - atrodo nepaprastai gerai, tiesa? Tokį šepetėlį malonu paimti į rankas, o ir dėl kokybės - neturiu ko prikišti. Šepetėlio šereliai labai švelnūs, minkšti, bet galvutė suformuota pakankamai tvirtai. Šereliai gerai paima ir lengvai atduoda šešėlių pigmentus, o kirsta forma itin patogi tiek dengiant šešėlius į voko raukšlę, tiek skirstant ant viso judriojo voko.


Labai patiko, lieka tik tikėtis, kad laikys bei tarnaus ilgai. Dabar dar abejoju, ar nereiktų skirti aukščiausio balo? jokių priekaištų šepetėliui neturiu, net tokie keisti mano įnoriai, kaip šepetėlio ilgis ir storis kuo puikiausiai patenkinti. Liuks!


ESSENCE Ready. Set. Glow! kosmetikos krepšelis


Produktas: ESSENCE Ready. Set. Glow! kosmetinė - kosmetikos krepšelis
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC
Paskirtis: kosmetikos produktams laikyti/ pervežti/ nešiotis
Labiausiai patiko: gražus ir įdomus dizainas
Labiausiai nepatiko: kosmetinė galėtų turėti dugnelį - tuomet krepšelis būtų talpesnis
Matmenys: 15 cm x 18 m x 0,5 cm
Kaina*: apie 2,59 EUR
Kur galima įsigyti: Lietuvoje kol kas nėra, tačiau jei atkeliaus, reiktų ieškoti Drogas ir Eurokos parduotuvėse
Įvertinimas: 4,5/5

Dėžutėje radau ir labai fainą kosmetikos krepšelį - kosmetinę, kuri turi tą patį prizmatinį šviesos žaismą kai ant jos krenta šviesa, o kosmetinę judiname. Tai vienas smagiausių šiuo metu turimų kosmetikos krepšelių (o jų turiu ne tiek jau ir mažai!). Kai kosmetinė ramiai padėta, į ją krinta normali šviesa, ji atrodo rožinės - aukso rožinės (rose gold) spalvos, tačiau užtenka pajudinti ir šviesos žaismas ima džiuginti akis.

Aš tiesą sakant turiu priekaištų ne pačiam krepšelio dizainui, o jo formai: mano nuomone toks didelis krepšelis nėra pats funkionaliausias, o ir trūksta to pridėto dugno, kuris leidžia kosmetinei išsiplėsti, kai priemonių į vidų pridedame daugiau. Tačiau tai tik mano asmeninė nuomonė - galbūt tokia kosmetinė patogesnė kitoms merginoms, o tokio dizaino krepšelis buvo pagrindinis gamintojų užmanymas? Nepaisant formos ir pasiuvimo, dizainui milijonas balų ir ovacijos - labai patinka!


Make Me Special viršutinis lūpų dažų sluoksnis


Produktas: ESSENCE Make Me Special Prismatic lipstick topper - viršutinis lūpų dažų sluoksnis
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: suteikia šventiško spindesio
Labiausiai nepatiko: apsunkina lūpas
Tūris: 4,5 g
Kaina*: internete radau, kad turėtų būti apie 2,75 EUR
Kur galima įsigyti: Lietuvoje kol kas nėra, tačiau jei atkeliaus, reiktų ieškoti Drogas ir Eurokos parduotuvėse
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Padenkite ant lūpų arba ant lūpų dažais padažytų lūpų.

Sudėtis: Polybutene, Tridecyl Trimellitate, Isostearyl Isostearate, Polyethylene Terephtalate, Phenyl Trimethicone, Cera Microcristallina, Polyethylene, Candelilla Cera, Synthetic Fluorphlogopite, silica Dimethyl Silylate, VP/ Hexadecene Copolymer, Calcium Aluminum Borosilicate, Isobutylphenoxy Epoxy Resin, Propylene Carbonate, Glyceryl Caprylate, Silica, BHT, Tin Oxide, Parfum, Hexyl Cinnamal, CI 77000, CI 77891.


Jeigu akių šešėlių paletę ir jos pakuotę pagyriau, tai lūpų dažų, norisi šiek tiek papeikti. Pakuotė atrodo pigiai, netgi šiek tiek vaikiškai, tiek užrašai, tiek pigiai atrodantis plastikas. Tačiau ne tai svarbiausia, tiesa? Svarbiausia, kad produktas viduje būtų geras. Lūpų priemonė atrodo pilka su daugybe spindinčių dalelių, kurios priklausomai nuo apšvietimo varijuoja įvairiomis spalvomis.


Gal pirmiausia pradėkime nuo to, kad priemonė tikrai suteikia bet kokiems lūpų dažams arba 'nuogoms' lūpoms spindesio efektą, tad rezultatu kaip ir patenkinta. Bet pakalbėkim apie trūkumus: priemonė ant lūpų pasidengia ne plonu sluoksniuku, o tiršta košele ir pabalina lūpų dažus bei apsunkina lūpas. Visa tai dar būtų galima pakęsti, tačiau blizgučiai esantys priemonės sudėtyje man per stambūs ir yra aiškiai matomi ant lūpų. Gaila, tačiau su kokybe dar reiktų padirbėti.


Na, ir galiausiai rezultatas - atrodo visai neprastai, nors... su kokybe dar tikrai reiktų padirbėti...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai