INGRID Cosmetics "Ideal Skin" Luminous Concealer paakių ir veido maskuoklis su vitaminu E ir žaliosios arbatos ekstraktu "09"

Su šv. Kalėdomis! Kadangi filmavau vlogmas, buvau šiek tiek atitrūkusi nuo rašymo. Tačiau jei žiūrėjote filmukus, su šventėmis jau sveikinau. Kalbant apie dvigubą darbą - filmavimą ir rašymą, man pačiai vis dar keista, ir matau, kad vis dar nemoku derinti abiejų tarpusavyje, bet kadangi filmuoju visai nesenai, tai tikiuosi su laiku susidėliosiu laiką.

Tai kaip prabėgo jūsų šventės? Tikiuosi Kalėdas pasitikote prie gausiai nukrauto stalo, po eglute laukė išsvajotos dovanos, o šalia sėdėjo patys mylimiausi? Tikiuosi, kad prabėgo smagiai ir suteikė daug smagių ir malonių emocijų.

Ingrid kosmetika nuo pat pasirodymo Lietuvoje sukėlė didelį mano smalsumą, ko pasekoje, prisipirkau, išbandžiau ir susukau jums pirmojo įspūdžio filmuką (ČIA), tačiau apie kai kuriuos gaminius noriu papasakoti pati, o ir jūs apie vienus jų klausiate dažniau, negu apie kitus, todėl... detalesnė maskuoklio apžvalga ir susiformavęs įspūdis panaudojus ilgesnį laiką jau čia.

Ne visi nori to paties kaip tu, kaip ir tu ne visada nori to, ko trokšta kiti. Kai susirūpinsi, ar visata galės įvykdyti tavo pageidavimus, prisimink esąs išskirtinis ir kad tavo norai ir poreikiai taip pat išskirtiniai.
Gėrybių užteks visiems.


Produktas: INGRID Cosmetics "Ideal Skin" Luminous Concealer paakių ir veido maskuoklis su vitaminu E ir žaliosios arbatos ekstraktu "09"
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veido ir paakių netobulumams maskuoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengva konsistencija
Labiausiai nepatiko: dirgina paakių zoną
Tūris: 7 ml
Kaina*: 7,49 EUR
Įvertinimas: 1,5-2/5

Ką žada gamintojas:  INGRID IDEAL SKIN paakių ir veido maskuoklis - tai prabanga, kuri užtikrins tobulą veido grožį ir puikiai užmaskuotus netobulumus. Nauja veido ir paakių maskuoklio formulė apima tradicinio maskuoklio ir veido kremo savybes, kurios dėka veikas atrodys nepriekaištingai sveikas. Mikropigmentai puikiai prisitaikys prie Jūsų naturalios veido odos spalvos kartu užtikrinant puikų odos padengimą. IDEAL SKIN veido maskuoklis - lengvas naudoti, efektyviai užmaskuoja veido nelygumus, paraudimus, švelniai pašviesina, drėkina ir optiškai sumažina rauškles. UV filtras saugo nuo žalingų saulės spindulių. 
Naudojimas: smulkiais potėpiais tepti ten, kur reikia; išlyginti kontūrus pirštų galiukais arba makiažo pagrindo šepetėliu.


Maskuoklio pakuotė iš pirmo žvilgsnio atrodo gana gerai: kartoninė pakuotė paprastai būna brangesniuose gaminiuose, o ir popierius gana kokybiškas. Dizaine vyrauja užrašai ir juodos spalvos intarpai. Tačiau pati plastikinė pakuotė atrodo gan pigiai: plastikas paprastas. Iš kitos pusės, produkto kaina nėra didelė, todėl didelės kokybės pakuotėje aš nesitikiu - jau geriau pats produktas būtų geresnis, tiesa? Va, man dar nepatinka priemonės dozavimas - pati lazdelė kirsta su plaukeliais, tradicinė, kaip ir viskas gerai. Tačiau produkto su ta lazdele iškrapštyti sunku ir vis reikia traukti ir traukti kelis kartus kol išsikabinu reikiamą priemonės kiekį. Erzina, vis galvoju tiesiog išimti stabdiklį tūbelės kakliuke, bet nežinau, ar užsidarys sandariai, o pastatyti ir saugoti kad nenugriebtų mažiukas nelabai turiu kur. Ir dar nelabai patinka, kad kaklelis vis nusiteplioja priemonės likučiais, vis tenka valyti ir valyti...

Kvapas primena kitus tokio tipo produktus: maskuoklio ar pudros kvapas, kuris greit dingsta nuo odos.

Konsistencija mano akimis yra vienas geriausių šio produkto privalumų: ji labai lengva, dengiant ant odos beveik permatoma. Tokia neapsunkins paakių srities ar veido odos.


Sudėtis: Aqua, Triethylhexanoin, Propylene Glycol, Hydrogenated Polydecene, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, PEG-10 Dimethicone, Caprylyl Methicone, PEG-12 Dimethicone/ PPG-20 Crosspolymer, Biosaccharide Gum-1, Synthetic Fluorphlogopite, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Magnesium Sulfate, Dimethicone/ PEG-10/ 15 Crosspolymer, Triethoxycaprylylsilane, Phenoxyethanol, Acrylates/ Dimethicone Copolymer, Tocopheryl Acetate, Camelia Sinensis Leaf, Methylparaben, BHT, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, CI 77891, CI 77163, CI 77492, Tin Oxide, CI 77491, CI 77499.


Poveikis. Lengva maskuoklio konsistencija man patinka ir žavi, kad neapsunkina paakių srities, tačiau čia aš susiduriu su sunkumu: atrodo, kad priemonės pigmentacija nėra itin gera. Dengiant ant odos produktas persišviečia, jam trūksta pigmento, todėl maskuoja ne taip jau gerai, kaip aš esu pratusi. Kita vertus produktą labai lengva sluoksniuoti, bet... aš turiu labai tamsius paakius ir jei pasirenku sluoksniuoti tiek, kiek man reikia jiems užmaskuoti, tuomet garantuotai storesnis sluoksnis sukrenta į paakių raukšleles ir vistiek neatrodo gerai. Galbūt jei jūsų paakiai nėra tokie tamsūs kaip mano ir veiktų.

Apie veido maskavimą man net nesinori kalbėti - šiek tiek pamaskuos mažesnius trūkumus ir jei dengsite plonu sluoksniu, nesukris  raukšleles, tačiau apie spuogų ar rimtesnių veido paraudimų, netobulumų maskavimą nereiktų galvoti - pigmentacija tokiems darbams nepakankama...

Tačiau tai nereiškia, kad naudoti negalima - galima, tiek kad - aš susiduriu su dar viena bėda, kuriai nustatyti reikėjo laiko. Šitas maskuolis man erzina paakių zoną, tačiau ne tiek intensyviai, kad būtų matoma iš karto - po dienos ar dviejų naudojimo išoriniai akių kampučiai tampa itin jautrūs, atsiranda perštėjimas, kuris primena mažų žaizdelių sukeliamą perštėjimo ir niežėjimo jausmą. Žinau, kad sudėtyje esantys ingredientai potencialiai gali sukelti alergiją ir matyt mano paakių odai jie netiko ir suerzino. Džiaugiuosi bent tuo, kad kaip greit sudirgimas pasireiškia, taip greitai ir dingsta.

Nors naudoti galima (jei nepasireiškia alergija), bet yra daug geresnių maskavimo priemonių, aš rimtai, pavyzdžiui, Catrice, Rimmel variantai, su kuriais ir dirbti lengviau ir rezultatas geresnis, ir apie jokius sudriginimus girdėti neteko...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai