DO I POSLE kremas skilinėjančioms pėdoms

Būna dažnai pagalvoju, kad gal visai nereikia vienų ar kitų priemonių, tarkim kokio rankų šveitiklio ar kūno kaukės, ar pėdų kremo... iš esmės tokios priemonės skirtos labiau palepinti save ir suteikti odai geresnę išvaizdą. Pėdų kremas man asmeniškai yra būtinybė - man labai svarbu kaip atrodo mano pėdų oda, nors realiai šiuo metų laiku jos niekas nemato, tačiau pati jaučiuosi geriau ir labiau savimi pasitikiu, kai prisižiūriu. O ir žinau, kad atėjus pavasariui apleistomis pėdomis pasirūpinti ir greit suteikti joms gražią išvaizdą bus sudėtinga.

Šventai tikiu, kad nuolat, sistematiškai rūpinantis pėdų oda, niekada neteks susidurti su kietais, sudiržusiais kulnais, išsausėjusia oda, sukeldėjusia oda... Prieš kelis metus išbandžiau pati - berods porą mėnesių pėdoms neskyriau priežiūros ir gana greit kulnai sukietėjo, oda išsausėjo ir prasidėjo visos panašios problemos. Todėl šveitimas + kremas yra gal ir ne būtinybė, bet pakankamai svarbus man asmeniškai. Iš tos svarbos mano namuose vis atsiranda vienoks ar kitoks pėdų kremas - šį kartą nematytas ir negirdėtas "Do i Posle" kompanijos kremas.

"Niekas savaime nėra nei gražu, nei bjauru, bet gražu, jei daroma gražiai, ir bjauru - jei bjauriai."
Platonas


Produktas: DO I POSLE kremas skilinėjančioms pėdoms
Gamintojas: ZAO "TWINS Tec" Pagaminta Rusijoje
Paskirtis: pėdų odai glotninti, saugoti nuo nuospaudų
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greitai susigeria
Labiausiai nepatiko: per mažai riebumo
Tūris: 150 ml
Kaina*: 3,30 EUR
Kur galima įsigyti: Švaros prekės, Elevita
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Stimuliuoja odos ląstelių regeneraciją, glotnina sutrūkinėjusią pėdų odą, neleidžia atsirasti nuospaudoms. Oda tampa minkšta ir elastinga. Kremas skirtas aktyviai pėdų odos priežiūrai.
Naudojimas: tekite kremą ryte ir vakare ant švarios pėdų odos lengvais masažuojančiais judesiais, kol įsigers.


Tai pirmiausia noriu pradėti nuo priemonės pakuotės. Kremas atkeliavo plastikinėje tūbelėje, supakuotoje į kartono dėžutę. Pats dizainas gana paprastas: skaniai mėlyna spalva ir rusiški užrašai, na dar kulnų prieš ir po paveiksliukas sudaro visą dizainą. Man asmeniškai dizainas atrodo pigiai, negražiai ir pirkdama parduotuvėje į tokį net nežiūrėčiau - atrodo kaip priemonė už centus... Na, ir ta rusų kalba pasitikėjimo nekelia - žinau, kad yra nemažai geros rusiškos kosmetikos, tačiau... dar daugiau niekam tikusios ir prastos...

Dozavimo būdas gana paprastas - tūbelės dangtelis nusisuka ir spaudžiama lauk, pro dozavimo angą. Plastikas man nepatogus - įpusėjus pakuotę, kremą darosi labai sunku išspausti lauk ir tikiuosi, o šiuo metu, naudodama paskutinius lašelius galvoju, ar pavyks iki galo ištuštinti pakuotę? Tikiuosi, kad taip. Prie privalumų dar noriu paminėti ir apsauginę foliją ant dozavimo angos - tad kremas viduje lieka kiek įmanoma šviežias, kai pasiekia jūsų rankas.

Kvapas nekonkretus, neturi kažkokių asociacijų, tiesiog kosmetinis kvapas, nei per stiprus, nei per silpnas, bet nepasakyčiau, kad malonus. Nelabai malonus, man to Parfumo gamntojas galėjo nedėti, nes nepasakyčiau, kad kvapas normalus.

Konsistencija kaip pėdų kremui pakankamai lengva. Vandeningumo neturi, tačiau riebumo irgi visiškai nėra. Kartais atrodo, kad tokios konsistencijos tiktų ir veido odai. Aš iš kremo, žadančio pagydyti skilinėjančias pėdas tikėčiausi riebumo ir sunkesnės konsistencijos. Net ir įprasti pėdų kremai būna gerokai riebesni ir sunkesni.


Sudėtis: Aqua, Zea Mays (Corn) Oil, Glyceryl Stearate, Mineral Oil, Stearic Acid, Glycerin, Propylene Glycol, Lanolin, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Tilia Cordata Flower Extract, Ethyl Linoleate (and) Ethyl Linolenate, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Diazolidinyl Urea (and) Iodopropynyl Butylcarbamate (and) Propylene Glycol, Disodium EDTA, Parfum.


Poveikis. Tiesą sakant aš manau, kad tai labai vidutiniškas kremas - jokio stebuklingo kulnų pagijimo čia nereiktų tikėtis ir jei jūsų oda sudiržusi, skeldėjanti - pagydyti ją galima tik su tinkama ir ilgalaike priežiūra.

Kremą visuomet dengiu vakaro metui (ne kas vakarą, naudoju maždaug 2-4 kartus per savaitę), o ryte atsibundu su itin švelnia, sudrėkinta pėdų oda. Maitinimo mažoka, tačiau jau iš karto matosi, kaip pėdos tampa vizualiai gražesnės, o ilgainiui ir gauna drėkinimo, sušvelnėja.

Man nepatinka pat kremo formulė - atrodo kremas dar galioja iki balandžio, tačiau jo konsistencijoje (jei ilgiau nepanaudoju) atsiskiria kremas  ir vandenukas. Taip neturėtų būti, juk kremas dar tinkamas naudoti ir net nesuvokiu, kodėl taip yra! Kažkoks nesusipratimas....

Pats kremas neblogas, kojoms efektą teikia, tačiau ta pigiai atrodanti pakuotė ir vis atsiskirianti konsistencija erzina. Manau antrą kart nepirkčiau - vienaip ar kitaip man norisi riebesnio kremo pėdų odai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai