EVELINE Color Edition Instant nagų lakas Nr. 958

Šią savaitę pasirinkau labai tamsų laką savo manikiūrui - pastaruoju metu naudojau daug spalvų, blizgučių, todėl norėjosi kažko šiek tiek ramesnio, tačiau vis dar žiemiško. Tad pasirinkau Eveline su blizgiomis dalelėmis. Tikėjausi 'žvaigždėto dangaus' efekto nagų lako buteliuke - o kas iš viso to gavosi, tuoj papasakosiu ir parodysiu.

"Pataikūnai panašūs į draugus kaip vilkai į šunis."
Dž. Čapmenas


Produktas: EVELINE Color Edition Instant nagų lakas Nr. 958
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: geras laikymas
Labiausiai nepatiko: spalvai išgauti reikia minimaliai 2 sluoksnių
Tūris: 12 ml
Kaina*: 2,19 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: EVELINE COSMETICS, kuri įkurta 1983 metais, yra viena iš didžiausių kosmetikos gamintojų Lenkijoje. Šį įmonė siūlo labai platų kosmetikos, veido ir kūno priežiūros priemonių asortimentą. EVELINE COSMETICS priemonės yra novatoriškos, aukštos kokybės, geros kainos bei išskirtinio dizaino. Įmonės atstovai teigia, jog kurdami priemonės laikosi 3 taisyklių: naujoviškumo, kokybės ir profesionalumo, todėl kiekvienas klientas ras tai, ko ieško.
EVELINE nagų lako didelis šepetėlis tobulai dengia nagą.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Tosylamide/ Epoxy Resin, Isopropyl Alcohol, Styrene/ Acrylates Copolymer, N-Butyl Alcohol, Stearalkonium Betonite, Adipic/ Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Silica, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polivinyl Butyral, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate.
[+/-] may contain: Mica, Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilivcate, Polyethylene Terephthalate, Aluminum Powder/ Ethyl Acetate, CI 19140, CI 77266, CI 77891, CI 15850, CI 74160, CI 15985, CI 77510, CI 15880, CI 45410, CI 45380, CI 45350, CI 45370, CI 15865, CI 77491, CI 77492, CI 77742, CI 73360.


Mano nuomonė. Tai pirmiausia noriu pradėti nuo pačios pakuotės. Buteliukas skaidraus stiklo, gana įprastos, kvadratinės formos. Galbūt reiktų išskirti patį aplikatorių - jis platus, vidutinio ilgio ir labai patogus greit padengti nagų laką. Aišku, jei prieš tai dažėtės su plonesniais, reikės laiko priprasti, bet padengimas tampa labai greitas, spartesnis ir tolygesnis.

Priemones konsistencija vos vos skystesnė už normalią, tačiau pigmentacija man nelabai patinka. Reikia bent poros sluoknsių, kas pieniškai pilka spalva taptų panaši į juodą. O iš viso geriausia dengti tris, kad išgauti spalvos gilumą ir intensyvumą. Konsistencija labai smagi - dengiasi dailiai ir tolygiai ir nepaprastai lengvai.

Nr. 958 atspalvis tamsiai pilkas, net nepasakyčiau, kad juodas - lyginant su kitomis spalvomis labai trūksta to tikrojo juodumo - labiau tamsiai tamsiai pilka. Priemonės konsistencijoje yra daug blizgių dalelių. Kažkaip labai jau blakiai spindinčių sidabrinių ir toks jausmas, kad tos dalelės duoda vos matomą melsvą atspalvį nagų lakui. Įdomiai keistas, bet net neprimena to intensyviai žvaigždėto dangaus, kurio tikėjausi pirkdama atspalvį. Išdžiūvęs paviršius turi lengvą spindesį.

Du sluoksniai.
Taip, kairės rankos didžiojo piršto lako paviršius sugadintas - taip ir nutinka, kai eini miegoti nepilnai išdžiūvus manikiūrui.

Tačiau nepaisant trūkumų, išlieka labai gerai, apie 4-5 dienas (priklausomai nuo pagrindo kokybės ir buities darbų). Ir man šitas lakas ne nuskilinėjo, nusilaupė, o nudilo jo galiukai (apie 4 dieną), tik 5 dieną kai kur, ten kur nagai pasisluoksniavę, patrupėjo, bet šiaip, manau kad turi labai didelius šansus išlikti ir ilgiau ant sveikų nagų.

Tiesa, įdomumo dėlei palyginau šitą laką su kitais Eveline lakais ir jo sudėtinės dalys yra visiškai tokios pat, kaip ir Eveline miniMaxi nagų lako! Tai realiai skiriasi tik buteliukas. Nelabai supratau, kodėl kompanija tuomet kuria tokius lakus ir apibūdina juos kaip skiritingų serijų, nes iš esmės vienodos sudėtinės dalys reikšia visiškai vienodą priemonės formulę, tiesa? 

Panašių atspalvių pasiūlyti negaliu, nes nieko panašaus savo kolekcijoje tikrai neturiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai