BENEFIT KA - BROW! Cream-Gel brow - vandeniui atsparus antakių gelis - kremas "3 - medium"

Na ir suplanuok tu žmogau savo savaitgalį ir laisvas dienas su šeima... vasario 16-tą planavau kaip visi lėksim į centrą pasižiūrėti šimtmečio gatvės, pasivaikščioti, švęsti Lietuvos dieną! Tačiau jau nuo ryto vyras atsikėlė sergantis, o ir pačiai kažko nori tas gripas kibti - jaučiu kaip nėra jėgų, bet visiškai nekarščiuoju ir nepaisant didžiulio nuovargio, daugiau nieko nejaučiu, tad manau, kad abu su mažyliu nesergame ir laikomės! O va vyrą slaugiau visą dieną, ir paguldžiau sergantį... Ką darysi, lieka tikėtis greito sveikimo ir mano bei sūnaus stipraus imuniteto šitam baubui...

Turėdama laisvą vakarą, užmigdžiusi vyrus sėdu prie darbelių ir su džiaugsmu dar kartą skelbiu visoms, kurios dar negirdėjo - Benefit priemonių jau galima įsigyti Lietuvoje! Vienintelis atstovas Douglas siūlo gal ne plačiausią, bet visai nemenką asortimentą. Benefit kompanija garsėja antakių priemonėmis, todėl būtent jos yra laukiamiausios, bent jau man. Tad šiam kartui, jau neblogai patestuotas Benefit Ka-Brow antakių gelis, kuris buvo palikęs labai labai gerą pirmąjį įspūdį.

"Tikras draugas tas, kuris laikys tave už rankos ir jaus tavo širdį."
G. Garsija Markesas


Produktas: BENEFIT KA - BROW! Cream-Gel brow - vandeniui atsparus antakių gelis - kremas "3 - medium"
Gamintojas: "Benefit". Pagaminta JAV
Paskirtis: paryškinti antakius
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: tokiais geliais reikia įprasti dirbti
Tūris: 3 g
Kaina*: 26,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu 
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Stebuklinga antakių transformacija! Visoms merginoms svarbi graži antakių forma. Sutvarkyti antakiai greičiausiai pakeičia veidą. Natūralūs ar išdailinti – kiekvienai savas antakių įvaizdis! Pasirink, koks tinka tau.

Šią sodrios spalvos priemonę galima tepti keliais sluoksniais. Kreminė želė lengvai užpildo, formuoja ir paryškina antakius. Įtaisytas nusklembtas šepetėlis stebuklingai virsta apvaliu šepetėliu. Priemonę užtepsi tiksliai ir lengvai. Pridedami patarimai ir gudrybės! Galima sukurti įvairius įvaizdžius – nuo natūralaus iki dramatiško. Kreminė želė išlieka 24 valandas*. Atspari vandeniui**. „Su netepančiu BENEFIT kremu „Ka-BROW“ antakiai išlieka gražūs dieną naktį“, – rašoma „Bustle“.

* 23 naudotojų instrumentinis tyrimas.
** 20 naudotojų instrumentinis tyrimas.

Pasiruošusi antakių magijai? Atsuk dangtelį ir išimk įtaisytą šepetėlį. Apsuk šepetėlį kitu galu ir vėl įkišk į dangtelį. Paprasta! Maksimalus tikslumas, paprastas valdymas. Lengvai įmerk šepetėlį į kreminę želę. Trupučio užteks ilgam! Jei nori natūralaus įvaizdžio, truputį priemonės tepk nuo antakio pagrindo iki linkio vidurio. Vėl pamirkyk ir nuo vidurio brauk iki antakio linijos pabaigos. Tepk dar vieną sluoksnį formai sutvirtinti ir paryškinti. Štai ir viskas! 


Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad Benefit kompanija sužavi savo pakuotėmis, tiesiog užburia iki smulkmenų apgalvotomis detalėmis, patraukliais dizainais ir žaismingais užrašais... Ka-Brow antakių gelis siejamas su magija - mergina magė ant kartoninės dėžutės ir pats užrašas Ka-Brow (kabow) - leidžia tikėtis iš produkto stebuklo.

Su žaisminga kartono dėžute viskas aišku. Be viso to, dar viduje randame instrukciją, užvadintą magiškais triukais. Na, o gelio indelis tiesiog sužavi: stiklo indelis su produktu užsuktas žaviu metalo imitacijos siaurėjančiu dangteliu, kurio viršus nusiima ir apvertus užsideda ant dangtelio viršaus. Taip gaunasi padoraus ilgio antakių šepetėlis, kuriuo lengva dirbti. Jei paprastai prie produktų esantys šepetėliai būna nekokybiški, tai čia norisi pagirti - su geliu naudoju tik šitą: lakstus, patogus ir pakankamai tvirtas padengti produktui.


Kvapas primena antakių produktus, nieko keisto ar ypatingo.

Konsistencija indelyje atrodo kietokas kremas, nelabai primenantis gelį, greičiau tarpinė variantą tarp kreminio ir įprasto šešėlio.


Sudėtis: ISODODECANE, POLYETHYLENE, METHYL TRIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, BARIUM SULFATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CERA ALBA (BEESWAX), COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, MICA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PHENOXYETHANOL, PROPYLENE CARBONATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, BHT
[+/-: CI 19140 (YELLOW 5, YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE, FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)].


Poveikis.  Mano atspalis 3 - medium, tikriausiai tinkantis daugumai lietuvaičių, tik man jis šiek tiek per tamsus - kai norisi ryškesnių antakių - ant veido lieka tik antakiai, o norint normalaus intensyvumo tenka dengti tik vos vos ir dar iššukuoti likučius lauk. Manau man daug geriau tiktų antrasis numeris, tačiau nesiskundžiu - aš šviesi, o ir su šituo, kuris tinka daugumai lietuvaičių, sugebu pasidaryti man tinkamą variantą. Be to, indelyje produktas atrodė ryžo atspalvio, tačiau išsigąsti nereiktų, toks tik paviršius - pakapsčius vos vos giliau produktas normalaus, neutralaus pilkai rudo atspalvio.

Turiu pasakyti, kad man patinka kaip lengvai, vos vienu šepetėlio pamirkymu gali padažyti visą antakį. Mano antakių plaukeliai reti, todėl piešti reikia ne tiek ir mažai. Bet priemonė labai skalsi, ir jos pakaks net labai ilgam.


Su antakių geliais reikia įprasti dirbti, tačiau su šituo man sekėsi stebėtinai lengvai. Galbūt sunkiausias dalykas nusibrėžti kontūrą. Mano antakiai nevienodi, tad tenka kiek paplušėti kol suteikiu jiems vienodą formą, tačiau užpildymas labai lengvas ir paprastas. Nors... pagalvojus pieštukais (Nyx ir Catrice) dengti man šiek tiek lengviau.

Patinka man šitas gelis, labai patinka: juo lengva išgauti tiek natūralesnį, tiek ryškesnių antakių efektą. Šiuo metu nesinori naudoti jokios kitos priemonės, išskyrus šitą - o tai man atrodo apie priemonę sako labai daug. Gelis išsilaiko visą dieną, niekur netepa, nenubėga, net ir lengvai liečiant antakius, nusivalo gana lengvai. Tiesa, jei įdomu - tai iš tiesų vandeniui atspari priemonė - kelis kartus buvau su ja baseine ir nors spalva vos vos pasitrynė, tačiau antakiai vis dar atrodo labai gerai. Gelis net labai dėmesio vertas dalykėlis!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai