DAYTOX Clay Mask detoksikuojanti molio kaukė veidui

Pakalbam apie veido kaukes? Šita tema mano mėgiamiausia iš veido priežiūros. Man atrodo su kaukėmis lengviausia eksperimentuoti, žaisti ir mėginti, bei atrasti kažką naujo ir itin veiksmingo. Be krūvos vienkartinių kaukių mano namuose dar yra kelios mini pakuotės, apie kurių vieną šiam kartui norisi papasakoti. Žinote, Daytox kompanijos produktai man visuomet atrodė gana patrauklūs ir man labai patiko jų drėkinamasis veido kremas, tad kaukę bandžiau su didžiuliu smalsumu ir tikėjausi itin gero efekto. Mano turimas tūbikiukas visai mažas, tačiau priemonės pakako gan ilgai, tad susidariusios nuomonės niekaip nepavadinčiau pirmu įspūdžiu ar mėginio dydžio nuomone. Pasižiūrim, ką daro detoksikuojanti kaukė, kokio poveikio tikėtis, ar tiko mano odai bei ar tikrai verta tų 20 Eur?

"Šnekėti nemąstant - tai tas pats, kas šaudyti nesitaikant."
Servantesas


Produktas: DAYTOX Clay Mask detoksikuojanti molio kaukė veidui
Gamintojas: "L.A.B. Cosmetics" GmbH & Co. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: pašalinti nešvarumus, neutralizuoti aplinkos poveikį odai, lyginti, regeneruoti
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: šiek tiek valo odos paviršių
Labiausiai nepatiko: dirgina odą
Tūris: mano turimos pakuotės 20 ml; pilna pakuotė 100 ml
Kaina*: 100 ml - 19,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas (internetinėje parduotuvėje)
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Detoksikuojanti molio kaukė veidui visų tipų odai.

• Šarminė kaukė giliai valo odą
• Neutralizuoja aplinkos taršos ir streso poveikį
• Idealiai pašalina nešvarumus
• Lygina ir regeneruoja odą, gerina atspalvį, suteikia švytėjimo

BioDtox - skatina natūralią odos apsaugą ir stimuliuoja detoksikacijos procesus. Apsaugo nuo oksidacinio streso, slopina laisvųjų radikalų susidarymą.
Putonių aliejus - didelis vitamino C kiekis, suteikia odai šilko švelnumo jausmą.
Burnočių aliejus - drėkina odą, skatina jos regeneraciją.

Naudojimas: Naudoti 1 - 2 kartus per savaitę ant švaraus veido ir palikti apie 5-10 minučių kol kaukė tampa sausa. Tada kruopščiai nuskalauti vandeniu.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Aš turiu mažytę šios kaukės pakuotę, kuri savo dizainu niekuo nesiskiria nuo pilno dydžio pakuotės. Minimalistinis balto plastiko tūbelės dizainas su juodais užrašais, kuklus ir dailus. Tačiau visai netraukia žvilgsnio parduotuvės lentynoje - galbūt jei būtų padėtas ne kampe (kaip yra Douglas Klaipėdos parduotuvėje), būtų aiškiau ir geriau matomas? Skonio reikalas dizainas. 

Apskritai nuo pilno dydžio pakuotės mano mažoji skiriasi tik tuo, kad čia dangtelis nusukamas lauk, o pilno dydžio - atkemšamas, kaip kad būna rankų kremuose. Tiesa, maniškė dar buvo apsaugota apsaugine folija, tokią tikriausiai galima rasti ir pilno dydžio gaminyje.


Kvapas labai labai keistas. Man tiesą sakant nelabai patinka, gal kiek primena jūrą ir kažkokius stiprius kosmetinius kvapus... Nežinau, kaip ir nėra labai labai intensyvus, bet uoslę beveik visuomet erzina - geriau jau būtų silpnesnis ir natūralesnis...

Konsistencija. Veido kaukė kūno spalvos su itin smulkiais tamsiai rudais grūdeliais. Konsistencija labai primena tirštą, tvirtą kremą.


Sudėtis: Aqua, Kaolin, Hectorite, Alcohol Denat., Glycerin, Propanediol, Phenoxyethanol, Parfum, Limnanthes Alba Seed Oil, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Methylisothiazolinone, Bioflavonoids, Brassica Oleracea Italica Extract.


Poveikis. Nepaisant keistokos konsistencijos - veido kaukė pasiskirsto lengvai ir pasidengia gana tolygiai. Tiesa, ją reikia dengti pirštais, o ne kaukės šepetėliu. padengta ji atrodo keistokai - visiškai nesimato ant veido odos, tik padžiuvusi pašviesėja ir tampa pastebima.

Gamintojas sako, kad kaukę reikia laikyti tol, kol ji išdžius. Žinau, kad sausai/ normaliai odai tokio tipo kaukių nereiktų sudžiovinti ant odos, tačiau pastebėjau, kad rezultatai daug geresni, kai kaukė pilnai išdžiūva, todėl dažnai nenaudodama priemonės leidžiu jai išdžiūti pilnai ant odos.


Priemonėje esantys grūdeliai nuplaunant kaukę šiek tiek pamasažuoja veido odą ir šiek tiek gali pakelti odos nešvarumus, inkštirus ar labai lengvai pašveisti jos paviršių. Tik kad didelių stebuklų čia nėra. Apskritai man kaukės poveikis silpnokas. Pirmiausia, kas kliūva yra odos dirginimas: padengus kaukę ji kelias sekundes maloniai vėsina, o paskui odą ima dilgčioti taip, lyg ja bėgiotų daugybę skruzdėlyčių... Ir taip kas kart... O paskui, nusiplovus skruostai tampa raudoni, lyg ir lengvai sudirginti...

Na, o grįžtant prie priemonės poveikio - vos vos pavalomas odos paviršius, vos vos paskaistina odą, tačiau nei drėkinimo, nei ryškesnio efekto aš nepastebiu. Tad manau, kad kaukė skirta ne mano odos tipui, man visiškai netinka ir jos tikrai nerekomenduočiau nors truputį jautresnės odos savininkėms ir sausiaodėms. Galbūt riebios. mišrios odos savininkėms pasiteisintų, tačiau ne man - man ji nepatinka ir nieko gero nedaro... O gaila...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai