FLORMAR Full Color nagų lakas "FC40 Royal Maroon"

Flormar prekinis ženklas, tiksliau šios kompanijos nagų lakai tarp lietuvaičių buvo susilaukę didelio ir itin palankaus atgarsio. Mačiau šios kompanijos nagų lakus Cascada parduotuvėse, bet kažkodėl niekad nesusigundžiau - gal todėl, kad visi jie buvo sudėti už prekystalio ir gyvai paliesti ir atidžiau apžiūrėti spalvas reiktų klausti konsultantės ir prašinėti paduoti. O tokiai išrankiai kaip aš, turinčiai tiek daug skirtingų atspalvių, surasti kažką, ko dar neturiu yra palyginus sunku ir sudėtinga. Todėl niekad nepirkau, nors kelis kartus labai atidžiai pasižiūrėjusi buvau.

Tačiau kartais nutinka taip, kad nenupirkta kosmetika, apie kurią galvojai, pasiekia tave pačiais įvairiausiais būdais. Per swap - blogerių mainus su Salomėja iš VeniVidi šitą laką radau viename iš įvairiaspalvių paketėlių. Visai smagu, kai išbandai kažką naujo ir nebandyto, apie ką galvojai, bet neįsigijai. Tad lakas išbandytas, pralakuotas ir metas trumpai nuomonei apie jį. 

"Joks didis dalykas pasaulyje neapsiėjo be aistros"
G. F. Hėgelis


Produktas: FLORMAR Full Color nagų lakas "FC40 Royal Maroon"
Gamintojas: "Kosan Koz". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: lako formulė
Labiausiai nepatiko: trumpai išlieka
Tūris: 8 ml
Kaina*: tikslios kainos nepamenu, bet gali būti apie 3 Eur (net neįsivaizduoju)
Kur galima įsigyti: Cascada 
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: gamintojas aprašymo nepateikia

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Styrene/ Acrylates Copolymer, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, N-Butyl Alcohol, Silica, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral, Stearalkonium Hectorite, MEK, Benzophenone-3.
May contain: CI 77891, CI 19140, CI 15850, CI 77491, CI 77510, CI 47005, CI 15880, CI 77266, CI 77163, CI 60725.


Mano nuomonė. Nagų lako buteliukas tradicinio stiklo, volelio formos, su atspalvį atitinkančiu užsukamu dangteliu. Dizainas nėra labai išskirtinis ar atkreipiantis žvilgsnį, bet neatstumiantis. Nagų lako šepetėlis ilgas ir plonas - tokiu galima padengti itin kruopščiai, tačiau ilgas šepetėlis duoda mažesnę kontrolę, tad reikia lakuoti nedrebančia ranka.

Mane labiausiai sužavėjo šito nagų lako formulė - ji dengiasi nepaprastai lengvai. Atrodo tik perbriaukiau nagą, net ir nelabai susikoncentravusi į tai ką darau, o viskas pasiskirstė itin gražiai ir itin tolygiai! Konsistencija tiesiog ideali - va tokio tipo lakus naudoti visuomet vienas malonumas!  Reikia pagirti ir pigmentaciją - pakanka vos vieno sluoksnio idealiai ryškiai spalvai išgauti ir sukurti. Toli gražu ne taip ir dažnai vienas lako sluoksnis yra pakankamas!


"FC40 Royal Maroon" atspalvis kaštoninis - rudos ir raudonos atspalvių derinys. Išdžiūvęs paviršius labai intensyviai spindi. Tiesa, lakas man labiau rudeniškas, negu žiemiškas, tačiau tai nesutrukdė mėgautis atspalviu ir šiuo metų laiku. 

Ir vienintelis mano akimis minusas yra nagų lako išlikimas - man išlieka lygiai 3 dienas ir nė kiek ne ilgiau (be viršutinio nagų lako). Paprastai bet koks lakas drąsiai laiko 4 dienas (su šiandienine nagų būkle), o kai nagučiai sveiki - 5 -6 dienas be jokių problemų. Tad 3 dienos man mažoka. Tačiau pernelyg nesuku galvos ir dėl tobulos konsistencijos, puikios formulės ir gražios spalvos galiu tiesiog užsimerkti ir nekreipti dėmesio į tai, kad spalva išlieka trumpiau nei norėčiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai