GARNIER Skin Naturals Moisture + Comfort ypač drėkinanti raminamoji lakštinė veido kaukė sausai ir jautriai odai su ramunėlių ekstraktu, hialurono rūgštimi ir drėkinančiu serumu

Turiu prisipažinti, kad kuris laikas visai nenaudojau veido kaukių, na naudojau, bet tik valančias, nes visos kitos gi vienkartinės. Iki blogo rašymo aš vienkartines kaukes labai mėgau - mėgstu iki šiol, tik apie jas norisi palikti bent kažkokį atsiliepimą, o 1 iš 7 įrašų kaukei kas savaitę man atrodo daugoka. Na, ir reikia tam prisiruošti, tokį įrašą rašyti iš karto po naudojimo, nes vėliau paprasčiausiai pamiršti jos poveikį. Rašyti apie vieną kaukę gal nėra taip įdomu, bet dėti po kelias ir aprašinėti, kai poveikis jau pamirštas irgi nei šis, nei tas. Tad tikriausiai tai viena iš priežasčių, dėl ko apskritai vengiau kaukes naudoti vasario mėnesį.

Tik šiandien pagaliau prisiverčiau ir nusprendžiau, kad viskas - net jei nerašysiu įrašų, odos kankinti nenoriu ir naudosiu reguliariai ir pakankamai. Kadangi pastaruoju metu sudirginta oda dar nėra pilnai atsigavusi, norėjau kažko raminančio ir drėkinančio - Garnier rožinė lakštinė skirta nuraminti ir sudrėkinti sausą odą. Pabandom?

"Teisėjas, pasmerkdamas nekaltąjį, nuteisia pats save."
Publijus Siras

Produktas: GARNIER Skin Naturals Moisture + Comfort ypač drėkinanti raminamoji lakštinė veido kaukė sausai ir jautriai odai su ramunėlių ekstraktu, hialurono rūgštimi ir drėkinančiu serumu
Gamintojas: "Garnier-Loreal". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: drėkinti, raminti, maitinti
Tinkamas tipas: sausai ir jautriai odai
Labiausiai patiko: neblogai gaivina odą
Labiausiai nepatiko: priemonė skirta jautriai odai, o sudėtyje yra alkoholio
Tūris: 1 lakštas
Kaina*: 2,19 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, specializuotose kosmetikos parduotuvėse: praktiškai visur
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Ramunėlės + hialurono rūgštis + drėkinamasis serumas. Veiksmingumo bomba sausai ir jautriai odai. MOISTURE+ SERVETĖLĖ-KAUKĖ SAUSAI IR JAUTRIAI ODAI su ramunėlių ekstraktu, turinčiu odos raminamųjų savybių. Mažina tempimo pojūtį, intensyviai maitina ir ramina odą.
Naudojimas
1. Išskleisk kaukę. Uždėk ją ant švarios veido odos puse, kurioje yra balta medžiaga. Mėlynasis apsauginis sluoksnis turi būti išorėje.
2. Pašalink apsauginį sluoksnį.
3. Palaikyk kaukę 15 min.
4. Nuimk kaukę. Likutį švelniai nuplauk ar nuvalyk vatos gabalėliu.


Vienkartinė kaukė supakuota didokame plastikiniame maišelyje, na nereikėjo tokio dydžio, nes perlenkta pusiau kaukė užima maždaug pusę jos dydžio. Tačiau be abejonės - didelę kaukę pastebėti parduotuvės lentynose paprasčiau ir lengviau. Būtent dėl kvadratinės formos ir jos dydžio aš šią kaukę pastebėjau. Na, o kalbant apie dizainą - Garnier kompanijos produkcijoje jis visuomet patrauklus ir dizaineriai puikiai išmano savo darbą - rožiniai atspalviai, sidabrinis spindesys ir ramunėlės žiedas, net tas apvalus langelis ant kurio užrašyta kaukės informacija - na turi turi žavesio ir tikrai patraukia dėmesį.

Kvapas. Nors priemonės sudėtyje yra naudojamos kvapiosios medžiagos, tačiau kvapas nėra pernelyg intensyvus ar pernelyg stiprus. Šiek tiek primena gėlės, tačiau neerzina, ir sloguojančios nosys (juk dabar žiema, daug kas sloguoja) jo net nepastebės. Apskritai, aš nuolat turiu slogą, alerginę slogą visus metus, tad kvapus užuodžiu silpniau nei normalus žmogus - tai man pasirodė palyginus silpnas kvapas.

Konsistencija. Veido kaukė lakštinė - medvilnės skiautė su iškirptomis akių ir burnos sritimis, įkirpta nosies bei skruostų sritimi. Paklotėlis sudrėkintas slystomis, kiek gličiomis (glitumas daug mažesnis negu korėjietiškose kaukėse) veikliosiomis medžiagomis. Serumo viduje nebuvo labai daug - antram kartui sudrėkinti visą medvilnės lakštą nepakanka. Tiesa, ant medvilnės paklotėlio dar uždėtas šviesiai mėlynas apsauginis sluoksnis.

Sudėtis: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, p-Anisic Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Glyceryl Acrylate/ Acrylic Acid Copolymer, Hydroxyethylcellulose, Mannose, Methylparaben, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Potassium Sorbate, Propylparaben, PVM/MA Copolymer, Sodium Hyaluronate, Sorbic Acid, Sorbitol, Xanthan Gum, Parfum.


Poveikis. Tai pirmiausia, kas man atrodo visiškai keista - tas mėlynas sluoksnis. Mano akimis kaukė nėra tokia plona, kad to sluoksnio reiktų užsidedant kaukę. Krūva korėjietiškų kaukių buvo tokio pat storio ir nekilo jokių problemų ją užsidedant be apsauginių sluoksnių. Man tas melsvas sluoksnis netgi savotiškai trukdė gerai uždėti kaukę. Galėtų jo ir nebūti - nebūčiau ir pasigedusi.

Taip pat sakyčiau kaukė keistai užsidėjo ties skruostais - medžiaga susigarankščiavo, nors gal aš tiesiog jos neišlyginau. Smagu, kad skruostų srityje kaukė turi įkirpimus, tačiau tokius ties kraštais, kai pats kraštelis nėra įkirptas - tai turėtų padėti kaukę užsidėti tolygiau ir geriau. Akių sritis kaukėje man nebuvo tinkama - kažkaip per arti viena kitos ir per mažos bet jas lengva įplėšti tiek, kiek reikia. Su burnos sritimi viskas buvo tvarkoje, ir labai pradžiugino ilgesnė nosies medžiaga. Žinote, kažkodėl korėjietiškose kaukė dengdavo tik pusę nosies galiuko, o čia dar šiek tiek medžiagos galėjau užlenkti po galiuku. Aiškiai jaučiasi, kad kaukė orientuota į europietiško tipo veidus.


Šita kaukė skirta jautriai ir sausai odai, tačiau man užkliuvo sudėtyje net penktoje vietoje esantis alkoholis! Kuris pažeidžia odos apsauginį barjerą ir sausina, dirgina odą. Ši kaukė tikrai negali būti raminanti, tiesiog ne, ir jautriai odai dėl šios priežasties nerekomenduočiau. Tačiau man šita kaukė gerai atgaivino veido odą, atrodo ji pasisotino drėgme, tapo skaistesnė, kiek šviesesnė ir atrodė gražiau. Nelabai tikiu lakštinių  kaukių maitinančiu efektu, tačiau drėkinimą jaučiau, nors ir gan trumpalaikį.

Vertinant šitą kaukę - man ji pasirodė nebloga, tačiau tikrai ne tobula. Garantuotai netiks jautriai odai, bet mano sudirgusiai nepadarė jokios žalos. Atgaivino, padrėkino, suteikė malonų komforto jausmą, kad ir trumpalaikį. Visai neprasta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai