KOSMART: "Grožis slypi mažose detalėse." plaukų segtukas "Line of Duty" su swarovski kristalais

Šitą nuostabų segtuką norėjau jums parodyti gruodį, prieš pat šventes, tačiau kartais aplinkybės susidėlioja taip, kad imi ir neparašai, nepadarai ar nespėji. Ir ne tik bloginime, apskritai gyvenime tai ne taip ir retai pasitaiko. Kodėl šitą įrašą norėjau parašyti prieš šventes? Manau, kad Kosmart aksesuarai gali būti puiki mažytė ir miela dovana draugei, galbūt mamai, bendradarbei ar šiaip artimam žmogui, kuriam didelių dovanų rinkti nesinori (ar negali), bet kažkuo pradžiuginti norisi... Arba pridėti prie didesnės dovanos? Taip taip, Kalėdos jau senai praėjo, bet tai nereiškia, kad įrašas staiga taps neaktualus - prieš akis Valentino diena, galbūt gimtadienis ar kita proga? Ir dažnai pagalvoju... ar tikrai reikia progos artimajam nudžiuginti? O gal maža dovanėlė sau? Tad šiek apie plaukų aksesuarus?

"Jeigu vienas kitas malonus žodis gali padaryti žmogų laimingą, reikia būti niekšu, kad šito nepadarytum."
V. Penas


Kosmart yra Lietuvos prekinis ženklas, orientuotas į grožį mažose detalėse. Kompanijos produkcija gaminama Prancūzijoje ir Lietuvoje. Produkcijai naudojamas bioptikas, kurio sudėtyje yra 95% natūralių, medžio ir medvilnės, medžiagų. Daugumoje gaminių turi rankomis sudėtus Swarovski kristalus, kurių autentiškumas patvirtinamas su Swarovski holograma bei unikaliu kodu prie kiekvieno gaminio. Be to, pirkimo vietose taikoma ir 1 metų garantija, jei kristalas iškristų!


Plaukų segtukas "Line of Duty" yra ne pirmasis mano Kosmart aksesuaras. Jau turiu nuostabius auskarus, kuriuos vėl trauksiu į dienos šviesą atšilus orams, ir kuriais nepaprastai džiaugiuosi. Kaspinėlio formos segtukas atrodo nepaprastai kokybiškas, tvirtas ir minimalistinio, tačiau patrauklaus dizaino. Kuklus kūno spalvos pagrindas dalijamas juodos linijos ir puoštas dviem kristalais. 


Aksesuaro užsegimas tradicinis ir labai elementarus, tačiau tai šiokia tokia klasika: pamenu vaikystėje turėjau ne tiek ir mažai aksesuarų su būtent tokiu užsegimu. Taip tikriausiai savaime suprantama, kad tokiu nepavyks susegti itin daug plaukų, bet prisegti sruogą ar papuošti šukuoseną - drąsiai.


Apskritai vertinant man Kosmart kompanijos aksesuarai labai patinka: atrodo elementariai, tačiau jaučiasi kokybiški, ilgaamžiai ir tvirti papuošalai! Jeigu įdomus asortimentas ar konkrečiai šis segtukas - ieškokite Vitrina PRO parduotuvėse arba beautyforsale.lt. Segtuko kaina 6,00 EUR




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai