AVÈNE Eau Thermale purškiamas terminio šaltinio vanduo jautriai odai

Aš niekad negalvojau, kad naudosiu purškiamą vandenį žiemos metu... Paprastai iki šiol tokius naudodavau vasaromis, kai siekdavau atgaivinti saulės paveiktą veido odą ar atsivėsinti kai karšta, bet žiemą... niekad nepirkau žiemos metui ir net negalvojau, kad tai daryti ne taip jau keista, kaip atrodė pradžioje. O va Avene purškiamą vandenį naudojau ir žiemos metu ir vaikui ir vakarais po makiažo, nepriklausomai nuo to, kad už lango žiema. Apie vandenuką šį kart ir noriu papasakoti.

"Malonumas, apie kurį negalima pasakoti, nėra malonumas."
Ž.F. Polis de Gondi


Produktas: AVÈNE Eau Thermale purškiamas terminio šaltinio vanduo jautriai odai
Gamintojas: "Pierre Fabre" Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: atgaivinti ir nuraminti odą
Tinkamas tipas: visiems ir vaikams
Labiausiai patiko: itin smulki dulksna
Labiausiai nepatiko: neturiu jokių priekaištų vandenukui
Tūris: 50 ml; 150 ml; 300 ml
Kaina*: 50 ml - 5,44 EUR; 150 ml - 7,83 EUR; 300 ml - 10,16 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė, Mano vaistinė
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas:Avene“ terminio šaltinio vanduo pasižymi raminamuoju, priešuždegiminiu ir gijimą skatinančiu poveikiu. Unikalios ir nekintančios sudėties, pagamintas sterilioje aplinkoje „Avene“ terminio šaltinio vanduo gali padėti sumažinti odos jautrumą, paraudimą, malšinti niežėjimą. Daugybė mokslinių tyrimų patvirtino jo veiksmingumą. Šis vanduo naudojamas „Avene“ hidroterapijos centre Prancūzijoje odos ligoms gydyti. Tai pagrindinė priežiūros priemonė jautriai, ypač jautriai, alergiškai odai. 

Indikacijos: 
• po saulės vonių; 
• po aknės gydymo; 
• kūdikių iššutimams; 
• odai sudirgus; 
• po skutimosi; 
• po depiliacijos. 
Suteikia komforto, gaivumo pojūtį: 
• po odos valymo; 
• užpurškus ant makiažo; 
• po sporto; 
• vasaros metu; 
• kelionėje. 
Patikrintas dermatologų. 
Naudojimas: Užpurkškite ant odos, po kelių akimirkų nusausinkite servetėle.


Pirmiausia norisi pradėti nuo priemonės pakuotės. Baltas purškiamas indelis metalinis, kuklaus dizaino su keliais oranžinės spalvos intarpais. Man labai smagu matyti, kad vandens yra įvairių dydžių talpos buteliukuose - 50 ml buteliukas puikiai tiks įsimesti į rankinę ar vežtis su savimi į keliones, pasiimti į lėktuvą, kur dažnai nuo sauso oro išsausėja veido oda iki niežėjimo ir baisaus tempimo. 300 ml pakuotė geriausiai tiks naudoti namuose ir bus taupiausias variantas, o jei nežinote, kokios dydžio pakuotės norite - tiks vidutinis, 150 ml variantas. 

Aš žinau, kad šitas vanduo yra brangokas, tikrai galima rasti pigesnių variantų, tačiau... šitas vanduo vertas jau vien dėl savo dozavimo būdo - tai pirmas mano purškiklis, dozuojantis priemonę itin smulkia dulksna - va būtent taip turėtų purškti visi makiažo fiksatoriai, tokio stambumo turėtų būti visi terminiai ir gaivinamieji vandenys - tuomet juos naudoti būtų malonu visus metus bei vienas malonumas! 

Kvapo vandenukas neturi.

Konsistencija viduje skystis, išpurškiamas smulkia dulksna.

Sudėtis: Avene Thermal Spring Water, Nitrogen.


Poveikis. Tai dar kartą pasikartosiu - priemonę naudoti tiesiog vienas malonumas ir dėl smulkios dulksnos ir priemonė nenuteka lauk dideliais lašais, ir visai nešalta purškiant ant veido, ir neužsimerkiu itin stipriai, taip, kad sugadinu blakstienų tušą. Žodžiu, vienas malonumas tokio tipo priemonę naudoti - tikra dulksna, o ne purškiklis!

Priemonė tikrai nėra tik tuo nuostabi, kad turi itin smulkų dozavimą, tikrai ne - dar man patinka universalumas. Aš su šituo purškiu veidą kas kart, kai noriu atgaivinti odą, po baseino (chloras sausina veido odą), po veido kaukių, vakare po makiažo, po depiliacijos odai nuraminti, netgi ant vaiko išbertų skruostų, kad nuraminti sudirgusią odą! Šitas vanduo yra itin universalus ir turi labai daug panaudojimo galimybių, geba atgaivinti pažeistą, išsausėjusią odą ir ją nuostabiai atgaivinti. Poveikis jaučiamas iš karto. Tiesa, gamintojas sako, kad paurškus reiktų nuvalyti servetėle, tačiau aš to beveik niekad nedarau - dažniausiai tiesiog leidžiu susigerti priemonei į veidą.

Aš visiškai neturiu prie ko čia prisikabinti. Galbūt galima pabambėti, kad yra ir pigesnio purškiamo vandens, bet dažnai purškimo srovė buvo tiesiog tragiškai stambi. Tai dar kažkuo kliūva, o čia - tiesiog viskas man patinka ir įtinka, manau verta kiekvieno cento ir po šios pakuotės ruošiuosi pirkti dar vieną, būtinai. 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. Šios firmos vandens bandyti neteko, bet anksčiau yra tekę naudoti Uriage ar Vichy terminį vandenį. Taip, maloni dulksna, puikiai tinka "sulieti" makiažui, bet jokio stebuklingo poveikio nepastebėjau, vanduo ir tiek :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš anksčiau naudodavau pigų, su dideliais lašais purškiantį ant veido, tai visuomet būdavo šalta ir sugadindavo makiažą ;D O čia idealiai smulki purškia! :)
      O stebuklas man tame, kad ir mano ir vaikiuko oda labai sausėja dienos eigoje, galėčiau bent tris kartus kremu tepti, tai dienos metu tereikia papurkšti su vandenuku ir tas tempimo jausmas gerokai mažesnis :) Man kaip stebuklas! :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą