NATURES BLISS gaivinanti veido kaukė "Rose" iš augalų ląstelių

Tai pasakykite man, ar jums aktualios įdomesnių produktų apžvalgos, na turiu galvoje tuos, kurių negalima įsigyti nuėjus į mūsų parduotuves? Turiu visokių įdomių dalykėlių, kuriuos norint įsigyti, reiktų siųstis iš užsienio, lygiai kaip ir šią kaukę, kuria mane palepino gera draugė, gyvenanti UK. 😊

Iki šiol Natures Bliss man buvo visiškai negirdėtas gamintojas, tačiau atrodo tai natūralesnės (ar natūralios ?) kosmetikos kompanija, kuri vengia sudėtyje naudoti didžiuosius blogiukus, tačiau naudoja konservantus, tad kosmetika yra tinkama naudoti ilgesnį laiko tarpą. Net ir ieškodama internete aš nelabai randu apie jas informacijos, išskyrus trumpame aprašyme paminėta pardavimo vieta... Hmm... paslaptinga kompanija ar tiesiog mažas gamintojas? O koks poveikis odai?

"Nepaprastas žmogus yra viso labo paprastas žmogus, mąstantis bei svajojantis apie sėkmę ir dirbantis derlingesnėse žemėse."
Melvin Powers


Produktas: NATURES BLISS gaivinanti veido kaukė "Rose" iš augalų ląstelių
Gamintojas: "Natures Bliss" Pagaminta Leices, Didžioji Britanija
Paskirtis: raminti, drėkinti, gerinti elastingumą, stangrumą, mažinti smulkias raukšleles
Tinkamas tipas: kadangi nenurodyta, turėtų tikti visiems odos tipams
Labiausiai patiko: pojūčiai naudojant
Labiausiai nepatiko: silpnokas efektas
Tūris: 10 ml
Kaina*: £1.99 (apie 2,27 EUR)
Kur galima įsigyti: Hollandandbarrett (siunčia į Lietuvą)
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Raminanti veido kaukė maitina sudirgusią odą, padeda sumažinti odos raudonį, kuris atsiranda dėl odos išsausėjimo. Sudėtyje yra raminančio allantoin ir augalų ląstelių, kurie padeda sudrėkinti odą, sumažėja smulkios raukšlelės, gerėja odos elastingumas ir stangrumas.
Naudojimas: padenkite ploną kaukės sluoksnį ant švarios veido ir kaklo odos. Palikite 10 minučių. Nuskalaukite šiltu vandeniu ir sudrėkinkite odą kremu. Naudokite 1-2 kartus per savaitę.


Aš turiu dvi šios kaukės pakuotes, nors visur nuotraukoje matysite vieną, ir jau sunaudojau abi, tad įspūdžiai remiasi ne vienkartiniu pabandymu. Kaukės supakuotos plastikiniuose, vienkartiniuose maišeliuose, kurių atidarymas (tik dabar pamačiau) yra apačioje. Jokio įmantraus atidarymo čia nėra, pakuotės tiesiog atplėšiamos ir tiek.

Kalbant apie dizainą, na tikrai matosi, kad tai natūralesnis produktas: vyrauja labai daug baltos pastelinės ir pats dizainas labai minimalus, bet nieko panašaus į profesionalius. Puoštas rožės žiedu ir gėle iš vandens lašelių. Žodžiu nieko labai įmantraus, ir tikriausiai parduotuvėse šitos kaukės nepatrauktų mano žvilgsnio.

Kvapas gana silpnas, nestiprus ir visiškai neerzinantis. Gaminio sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos, tad kaukė kvepia visai kaip rožės, tiksliau gal labiau primena rožių kvapo vandenį.

Konsistencija. Tai yra skysčiausia veido kaukė, kokią esu naudojusi. Konsistencija labai primena grietinėlės skystumą, tokia tekanti, tad ir dengti reikia atsargiai.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Kaolin, Cetearyl Alcohol, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Cera, Caprylic/ Capric Triglyceride, Crambe Abyssinica (Crambe) Seed Oil, Glyceryl Stearate SE, Ammonium Acryloydimethyltaurate/ Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Parfum, Geraniol, Xanthan  Gum, Isomalt, Allantoin, Disodium EDTA, Dehydroacetic Acid, Linalool, Lecithin, Rhododendron Ferrugineum Leaf Cell Culture Extract, Sodium Benzoate, Lactic Acid.

Tinka vegetarams ir veganams.
Be sintetinių dažiklių, mineralinio aliejaus, silikonų, parabenų, MIT, formaldehydų, SLS, SLES, ftalatų, GM ingredientų ir CMR.


Poveikis. Kadangi veido kaukė skysta, dengti pirštais jos nepavyks, tiksliau nebus labai lengva. Daug lengviau tai daryti su plokščiu makiažo pagrindo arba specialiu kaukės šepetėliu pradedant nuo plonyčio sluoksnio, kurį paskui galima pastorinti sluoksniuojant kaukę.

Kaukė ant veido jaučiasi labai patogiai, ar tai dėl kaukės skystumo, ar dėl lengvo, rožes primenančio kvapo užsidėjusi kaukę jaučiuosi lyg grožio salone ar spa. Toks geras, malonus jausmas, tad kaukė tikrai kažką turi. Nė vienu kartu neskaičiavau kaukės laikymo laikotarpio ir tai nėra būtina - per 10 minučių didžioji kaukės dalis susigeria į veido odą, o padžiūvusius likučius lengva pašalinti veido prausimo kempinėle.


Kalbant apie poveikį, būtent šitas aspektas man užkliuvo labiausiai. Galiu pasakyti, kad tikrai nuramina sudirgusią odą, veidas atrodo gražesnis - šiek tiek skaistesnis, šiek tiek sveikesnio atspalvio ir viskas. Raudonio aš neturiu, todėl net neįsivaizduoju, ar kaukė sugebėtų daryti kažkokį poveikį paraudimams. Man pritrūko kažko tokio... Nesakau, kad buvo blogai, potyriai ir pojūčiai labai geri, tik efekto šiek tiek mažai, bent jau iš šitos su rožėmis. Įdomu, o kaip gi kitos :) Turiu dar kelias, tai kada nors papasakosiu (aišku, jei prisiruošiu vien dėl to, kad tai - vienkartinės kaukės).




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai