OLD SPICE "Wolfthorn" pieštukinis dezodorantas - antipersiprantas

Niekad negalvojau, kad kada nors rašysiu apie vyriškas kosmetikos priemones... Ne, dabar tikrai nesiruošiu į tinklaraštį traukti tai, ką naudoja mano vyras, ar pasakoti jo potyrius. Ne, kol kas tokių planų neturiu ir apie tai negalvoju. Tačiau aš nusipirkau vyrišką dezodorantą sau, naudoti sau! Buvau iš merginų girdėjusi, kad vyriškos priemonės geriau apsaugo nuo kvapų aktyvesnėmis dienomis, todėl kodėl nepabandžius pačiai? Kas gali nutikti blogiausio? Nepatiks - atiduosiu vyrui arba išmesiu. Vyru gi netapsiu! 😆 Iš kelių Old spice dezodorantų kvapų rinkausi vieną ir buvau nusprendusi, kad jei nepatiks nei vieno jų kvapas - nepirksiu. Tačiau "Wolfthorn" aromatas pasirodė priimtinas - įsigijau, bandžiau, naudojau ir metas nuomonei.

"Stenkis turėti tai, kas tau miela, nes kitaip būsi priverstas pamilti tai, ką turi."
B. Šo


Produktas: OLD SPICE "Wolfthorn" pieštukinis dezodorantas - antipersiprantas
Gamintojas: "Procter & Gamble". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: apsaugoti nuo nemalonaus prakaito kvapo ir drėgmės
Tinkamas tipas: sukurtas vyrams
Labiausiai patiko: itin gera apsauga
Labiausiai nepatiko: kai kurios sudėtinės dalys
Tūris: 50 ml
Kaina*: 3,62 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima, Eurokos, Drogas ir kt.
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: „Old Spice“ dezodorantas yra išskirtinai vyriško kvapo, kuris padeda atsikratyti kūno ir pažastų kvapo. Naktinėms būtybėms, nebijančioms savo vyriškumo (ir dezodorantų).
Kas galėjo pagalvoti, kad laukinis „Wolfthorn“ kvapas galėtų padėti įveikti negaivaus ir socialiai nepriimtino kūno kvapo problemas? Galbūt Aristotelis arba kalbančios pelėdos žinojo, tačiau tikrai ne paprasti žmonės ar kvailos pelėdos. Gyvūnų ir žmonių karalystėje, žinomoje Žemės vardu, yra vienas gyvūnas, pakankamai protingas, kad kvepėtų kaip bauginančiai dailiausias gyvūnas iš jų visų – ir tai yra vyras, kvepiantis tarsi vilkas, jei vilkas kvepėtų tarsi dailus vyras. Taip tiesiog yra toje karalystėje, apie kurią kalbu. Jei kada planuojate ją aplankyti, pirmiausia sužinokite, kaip kvepėti gerai su „Old Spice Wolfthorn“.


Dezodoranto pakuotės dizainas orientuotas į vyrus, todėl normalu, kad jo etiketę puošia vilkai. Nežinau, kokie santykiai sieja vyrus ir vilkus, tačiau kažkodėl šitie gyvūnai vyrams patinka, bet jau tiems, kuriuos pažįstu ar kažkada pažinojau. Dezodoranto pakuotė raudono plastiko, plokščia, tačiau užapvalinta, mano rankoms kiek didoka, tačiau ji ir nėra sukurta mažoms moteriškoms rankoms.

Kvapas. Kaip minėjau - jei kvapas man būtų nepatikęs, vyriško dezodoranto mano kosmetikos spintelėje tikrai nebūtų atsiradę. Šitas aromatas gaivus su trupučiu saldumo ir man labai primena saldžiai gaivią kramtomą gumą ar saldainius. Išlieka nelabai ilgai, tačiau aš ir šiaip nemėgstu, kai dezodorantų kvapai išlieka pernelyg ilgai, todėl šis aspektas mane džiugina.

Konsistencija kieta gelinė. Beje, pakankamai įdomu raudonoje pakuotėje matyti tamsiai žydros/ mėlynos spalvos produktą! Savotiškai žavu, tik nežinau, ar vyrams tikrai aktualu tokios ryškios spalvos? Man asmeniškai nei kliūva, nei labai patinka.


Sudėtis: Dipropylene Glycol, Aqua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Limonene, PPG-3 Myristyl Ether, Parfum, Tetrasodium EDTA, BHT, Linalool, Citral, Citronellol, Geraniol, CI 42090.


Poveikis. Vyrišką dezodorantą pirkau su intencija suteikti kūnui geresnę apsaugą ir ilgiau apsisaugoti nuo nemalonių kvapų. Šlapumo/ drėgnumo jausmas pažastyse man nėra problema - neprakaituoju labai daug, o tą nedidelį prakaitavimą priimu kaip natūralią organizmo funkciją, kurios nesiekiu visiškai kontroliuoti. Man netgi geriau, jei išprakaituoju per pažastis - taip žinau, kad dezodorantai neužkemša odos porų.

Šita priemonė yra dezodorantas - antipersiprantas, tad saugo ir nuo to šlapumo jausmo. Per visą naudojimo laiką jokios drėgmės pažastyse nejutau net ir aktyvesnėmis dienomis. Pastebėjau, kad Old Spice geriau ir ilgesniam laikui apsaugo nuo nemalonių kvapų, nei moteriški dezodorantai.

Tad kvapas man patinka, jis labiau universalus ir puikiai tinka moterims, apsauga ženkliai geresnė nei moterų. Todėl iš vyriškų produktų lentynos skolinuosi šį dezodorantą ir ketinu naudoti ir kitus kartus. Jeigu nesusitvarkote su nemaloniais kvapais - skatinu pabandyti vyriškas priemones - vyru tikrai netapsite, ir gal atrasite produktus, kuriais galima pasitikėti labiau, negu moteriškais? Ir ne pirmas kartas, kai vyriškos priemonės veikia geriau nei moteriškos - va, pavydžiui, vienkartiniai skustuvai ženkliai geresni iš vyriško skyrelio, negu moteriški. O kas sakė, kad negalima? 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai