ESSENCE Glossy Stick pieštukiniai lūpų dažai "03 Luminous Rosewood"

O šiandien aš noriu pakalbėti apie norus: mes visi visko norime daug ir greitai, tiesa? Suvokdami gyvenimo realijas, vingius ir mes priprantame taupyti, išlaukti arba atsisakyti savo neadekvačių norų, tiesa? Pastaruoju metu socialinėse erdvėse už akių vis kliūva išpūsti žmonių norai ir įprotis laukti ištiesus rankas, kol kažkas kažką atneš ir paaukos/ padovanos/ padės/ parems/ nupirks/ suteiks/ padarys už juos! Dar būtų galima suprasti jaunus žmonės, kurie neturi ar nemoka suvokti, kad kažko norint tenka dirbti ir užsidirbti pačiam, tačiau kai kalba pasisuka apie subrendusius žmonės, kurie jau turėtų turėti susiformavusią asmenybę.... Ar auga prašinėtojų karta, norinti visko dykai? Ar kai kurie individai tiesiog bręsta lėčiau? Ar aš jau atsilikau nuo kažkokių nerašytų tendencijų " prašyk - duos"? Žiauru, bent jau mano akims...

Įžangoje ne šiaip pradėjau kalbėti apie norus - va, pavasario Happy 365 žurnale radau pieštukinius lūpų dažus ir stebukle - jau sunaudojau pusę! Svajoju nusipirkti kitų atspalvių, tačiau negaliu, nes 1. arba jie jau išimti iš prekybos; 2. arba dar tik bus. Pastarasis variantas geresnis - gi kažkada bus. Visgi, aš nemėgstu būti sugundoma, apžavima ir palikta be daikto (turiu galvoje be galimybės įsigyti sekančio). 

"Būti dosniam reiškia duoti daugiau negu gali, būti išdidžiam reiškia imti mažiau, negu tau reikia."
D. Džebranas




Produktas: ESSENCE Glossy Stick pieštukiniai lūpų dažai "03 Luminous Rosewood"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengvas naudojimas
Labiausiai nepatiko: pieštuko įsigijimas - sugundo įsigyti, bet nėra kur!
Tūris: 2,0 g
Kaina*: apie 2,29 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4,5-5/5

Ką žada gamintojas: toks blizgus! Pieštukiniai lūpų dažai turi spindintį užbaigimą. Švelnios tekstūros su itin gera pigmentacija, patogioje nedidelio pieštuko formoje. Dėl didelio galiuko, dažų padengimas yra greitas ir lengvas.


Lūpų dažų pakuotė gana paprasta - storo pieštuko formos, pagaminta iš medžio ir atkartojančio lūpų dažų spalvą, korpuso spalvos. Nieko labai įmantraus čia tikrai nerasite, tačiau priemonė kompaktiška, patogi naudoti ir smagi įsimesti į rankinę (kas yra būtina dėl produkto išlaikymo laiko). Dizainas labai paprastas, tik skirtingo šrifto blizgūs užrašai, tačiau tokiai paprastai priemonei kažko itin mandro čia ir nereikia.


Kvapas silpnas. Uostant iš pakuotės labiau jaučiasi mediena, nors dažantis dažais jaučiasi toks lengvas lengvas dažų kvapas, kosmetinis, įprastas tokio tipo produktams.

Konsistencija minkšta, slystanti ir tirpstanti oda, kreminė. Labai labai maloni ir nesausinanti lūpų, tik nepasakyčiau, kad labai lengva - ant lūpų odos jaučiasi.


Sudėtis: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), HYDROGENATED PALM KERNEL OIL, CERA ALBA (BEESWAX), EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 45410 (RED 27 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Man šitie lūpų dažai nepaprastai patiko, jau vien dėl to, kad nuo kovo (pabaigos berods), esu jo sunaudojusi bent pusę! Nudrožiau jau iki pat žodžio "stick" ir nemanau, kad daug tos priemonės viduje likę...  Tad savaime suprantama, kad labai gaila, jog nusipirkti antros dažų pakuotės negaliu. 

Lūpų dažai gražiai ir tolygiai dengiasi ant lūpų, kreminė formulė nesausina ir maloniai jaučiasi. Kalbant apie dažus - atspalvis tiesiog nerealiai geras - kasdienis tamsesnis nude su rausvu atspalviu. Nors nesu labai didelė nuobodžių nude gerbėja, tačiau kasdienai dažai puikiai tinka ir svarbiausia - prie bet kokio makiažo, o kartais ir be jo. Pasitrynęs nuo lūpų jis neatrodo baisiai, ir vien dėl to aš jį myliu.


Lūpų dažai nei matiniai, nei blizgūs - tradiciniai. Ir išlieka daugmaž vidutiniškai, kaip ir dauguma lūpų dažų. Tačiau juos lengva padengti, atnaujinant viršutinį dažų sluoksnį. Jei kartais užmatysite šių dažų parduotuvėse, griebkite, na ir man parašykite - labai noriu nusipirkti dar bent vieną! 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai