L'OREAL Hydra Genius Aloe Water the liquid care - skystos tekstūros drėkinamieji kremai su alavijų vandeniu ir hialurono rūgštimi: sausai ir jautriai odai; normaliai ir mišriai odai

Šitas savaitgalis buvo pats nerealiausias nuo pat kovo! Pagaliau pavyko ištrūkti iš namų, pamiršti nebaigtus išpakuoti daiktus ir nesurinktus laikinuosius baldus, krūvą skalbinių ir amžinai kažkokius remontus ar taisymus, tvarkymus, valymus... Visi susirinkom daiktus ir pabėgom iš miesto - pagulėti ant žolės, pakepti mėsytės, atsipalaiduoti... Mano sūnus iš viso išsidūko: smėlis, baseinas, laistymasis, sūpynės, lakstymas, ir visą visą dieną! Nerealiai geras savaitgalis, po kurio bus nepaprastai sunku grįžti į įprastus darbus...

Nors mano namuose lengvieji veido kremai iš L'Oreal, įkvėpti azijietiškos kosmetikos, atsirado pakankamai senai, tačiau tik dabar jaučiuosi pasiruošusi apie juos papasakoti, ir būtent dabar, kai pagaliau oras pakankamai šiltas (+23), matau, kaip ši priemonė veikia esant šiltam vasariškam, o ne lengvam pavasario karščiui. Įdomu kaip veikia? Ką daro? Kokia nauda? 

"Pyktis neapakina: jis gimsta iš aklumo."
A. de Sent - Egziuperi


Produktas: L'OREAL Hydra Genius Aloe Water the liquid care - skystos tekstūros drėkinamieji kremai su alavijų vandeniu ir hialurono rūgštimi: sausai ir jautriai odai; normaliai ir mišriai odai
Gamintojas: "L'Oreal Paris" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: drėkinti, gaivinti, švelninti veido odą
Tinkamas tipas: galima rinktis iš dviejų variantų: sausai - jautriai odai arba normaliai - mišriai
Labiausiai patiko: itin lengva, greit susigerianti formulė
Labiausiai nepatiko: dirgina jautresnę odą
Tūris: kiekvieno po 70 ml
Kaina*: kiekvienas po 11,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Douglas, Kosmada, Kristiana, pigu.lt ir kt.
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas:
Sausos - jautrios odos: Skystos, neriebios tekstūros drėkiklis praturtintas alijošių vandeniu, žinomu dėl mineralų, svarbių odos drėkinimui, gausos, ir hialurono rūgštimi. Kremas akimirksniu susigeria į odą ir jos neriebina.  
Įrodyti rezultatai:
- 72 valandoms* sudrėkinta oda;
- gaivesnė ir švelnesnė oda. Diena po dienos: oda nuolat drėkinama.
*instrumentinis testas

Normalios - mišrios odos: Gelinės tekstūros drėkiklis, praturtintas alavijų vandeniu, žinomu dėl mineralų, svarbių odos drėkinimui, gausos, ir hialurono rūgštimi. Kremas akimirksniu susigeria į odą ir jos neriebina. 
Įrodyti rezultatai:
- 72 valandoms* sudrėkinta oda;
- gaivesnė ir švelnesnė oda. Diena po dienos: oda nuolat drėkinama.
*instrumentinis testas

NAUDOJIMAS: tepkite kiekvieną dieną: iš ryto ir vakare. Įmasažuokite sukamaisiais judesiais į viso veido ir kaklo odą.


Labai noriu pagirti priemonių pakuotes. Apskritai šitos kompanijos pakuotės visuomet būna apgalvotos ir dailios. Pradedant nuo dailių kartoninių dėžučių, kurios turi tą L'Oreal būdingą perkrauto vaizdo, tačiau vistiek labai skoningo vizualinio vaizdo pakuotes. Smagu, kad kremų indelai stikliniai, su higieniškomis pompomis - nereikia jokių pirštų pakabinti produktą, niekas nenusisuka lauk, tad kremas viduje ilgiau išlieka šviežias ir gauna mažesnį sąlytį su oru. Kol kas abiejų indelių (vieno likę dar kiek daugiau nei pusę, kito - vos trečdalis) pompos veikia puikiai ir jokių nusiskundimų dėl jų neturiu.


Kvapas abiejų kremų identiškas: gaivus, lengvas, labiau kosmetinis su vandens natomis, tačiau gan intensyvus ir dar šiek tiek jaučiamas po kremo padengimo ant odos.

Konsistencija. Tai vienas lengviausių veido kremų, kokius kada teko naudoti. Tikriausiai jau iš nuotraukų matosi, kad sausai odai skirtas kremas labiau primena balsvą gelį ar labai vandeningą losjoną. Tuo tarpu mišriai odai skirta priemonė - labiau vandenukas, iš viso skysta.


Sudėtis:
Sausai - jautriai odai: AQUA/ WATER, GLYCERIN, DIMETHICONE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, ALCOHOL DENAT., HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, SILANETRIOL, BISABOLOL, DIMETHICONOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, HYALURONIC ACID, ASCORBYL GLUCOSIDE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DISODIUM EDTA, ISOPROPYL MYRISTATE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, T-BUTYL ALCOHOL, BETULA ALBA JUICE, ETHYLHEXYL PALMITATE, BUTYLENE GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, POTASSIUM SORBATE, SORBIC ACID, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, CI 42090/ BLUE 1, LINALOOL, FARNESOL, LIMONENE, CITRAL, PARFUM/ FRAGRANCE.

Normaliai - mišriai odai: AQUA/ WATER, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., DIMETHICONE, ISONONYL ISONONANOATE, SILANETRIOL, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, DIMETHICONOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SODIUM HYALURONATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, HYALURONIC ACID, PHYLLOSTACHYS BAMBUSOIDES EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, TETRASODIUM EDTA, CITRIC ACID, BIOSACCHARIDE GUM-1, XANTHAN GUM, PANTHENOL, MENTHOXYPROPANEDIOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, BUTYLENE GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, POTASSIUM SORBATE, SORBIC ACID, METHYLPARABEN, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, CI 42090/ BLUE 1, LINALOOL, LIMONENE, PARFUM/ FRAGRANCE.


Poveikis. Šituos kremus naudojau gana ilgą laiką, ir turiu pagirti greitą kremo įsigėrimą - atrodo paskirstai ant odos ir viskas, visi priemonės likučiai greitai nusėsta į gilesnius odos sluoksnius, veidui suteikiant lengvą vėsos efektą, gaivinimą ir švelnumą. 

Prie viso to, kremas net labai gerai drėkina veido odą, tik jokiu būdu ne 72 val, kaip žada gamintojas. Dienos eigoje, karštesnę dieną man dar reikia padrėkinti odą apie pietų metą, nes ima jaustis tempimo pojūtis. O šiaip, kremą naudojau tiek ryte, tiek vakare. Abu kremai iš esmės labai panašūs, tiek kad sausai odai kremas vos tirštesnis, tačiau efektas labai panašus. 

Labiausiai erzinantis dalykas šio kremo sudėtyje yra alkoholis - na kam, L'Oreal jo dėti į jautrios odos veido kremą? Po deginimosi saulėje, esant bent menkiausiam pažeidimui, stipresniam odos pasausėjimui abu šie kremai dirgina odą, atsiranda dilgčiojimo efektas, o esant rimtesniam pažeidimui - ir deginimo pojūtis... Negi negalima sukurti tokio kremo su pakankamai gera sudėtimi? Būtent sudėtis ir rimtesnio poveikio trūkumas man yra didžiausi minusai.

Pasirodė kiek geresnis nei vidutinis. Man patinka kremą naudoti karštomis dienomis, kai reikia greito susigėrimo, itin lengvos formulės ir neapsunkintos odos. Kremas labai gražiai draugauja su makiažu ir puikiai tinka vasariškam lengvam makiažui be apsunkusios odos. Kaip rimtas kremas tikrai ne, tačiau kaip lengvas gaivinantis drėkiklis ar priemonė prieš makiažą - patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

Rašyti komentarą