Essence "Beach cruisers" riboto leidimo kosmetikos kolekcija

Sveikos, mano mielosios draugės,

Šiandieną noriu pasidalinti daug nekainuojančiu tačiau puikiu šios vasaros atradimu - produktų iš ESSENCE ''Beach Cruisers" kolekcijos įverinimu. Iš tiesų, ši kolekcija parduodama jau nuo birželio, tačiau kai už lango apsiniaukę, niekaip neprisiverčiau dažniau panaudoti šios spalvingos kolekcijos. "Beach cruisers" - labai ryški, spalvinga linija, ir mano dėmesį labiausiai patraukė akių šešėliai.


Essence "Beach cruisers" akių šešėliai

Produktas: Essence " Beach cruisers" wet & dry akių šešėliai: "01-life is a beach"; "02-keep calm and go to the beach"; "03-girls just wanna have sun"
Paskirtis: žinoma, paryškinti mūsų akytes
Tinkamas: visiems tipams, įvairaus amžiaus grupėms
Labiausiai patiko: patvarumas/ ilgas išsilaikymas
Kaina*: 8,99 Lt / vnt. (2,60 Eur)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: be abejonės, 10+ / 10

Tik pirmą kartą pamačiusi šią kolekciją www.essence.eu tinklalapyje buvau sužavėta ryškiomis, gaiviomis šešėlių spalvomis. Ilgą laiką negalėjau apsispręsti, kurią spalvą išsirinkti? Kurią pirmiausia išbandyti? Jau esu bandžiusi abrikosinę (persikinę spalvą) ir žinau, kaip gerai ji atrodo su mano odos atspalviu. Turkio spalva taip ir priminė jūrą, saulę, vasarą, atostogas.... O geltona labai intrigavo... Todėl galiausiai nusipirkau visas ir nė kiek nesigailiu. tačiau apie viską iš eilės. 😊


Man labai patinka šių šešėlių pakuotės - spalvotos, saugiai užsidarančios, patogu įsimesti į kosmetikos krepšelį. Skoningos ir kartu valiūkiškos. Beje jei kam svarbu, grynasis šešėlio svoris 3,5 g - pakankamai daug mūsų trumpoms, lietuviškoms vasaroms 😊

Jau minėjau, jog mane suviliojo gaivios vasariškos spalvos. Bet dar svarbiau, jog iš esmės visi Essence šešėliai, o ypatingai šitos kolekcijos turi labai gerą, tiesiog beprotiškai gerą pigmentaciją. Šešėlių intensyvumas reguliuojamas vartojant juos sausus arba drėgnus (tiesiog sudrėkinkite aplikatorių ir naudokite kaip įprastai). Bet kuriuo atveju rezultatas tikrai puikus, tiesa, drėgnų šešėlių rezultatas man pasirodė ne tiek intensyvesnis, kiek šviesesnis ir ryškesnis.

Žemiau esančioje nuotraukoje, visi galimi rezultatai:
1. 02-keep calm and go to the beach - sausi šešėliai
2. 02-keep calm and go to the beach - drėgni šešėliai
3. 01-life is a beach - sausi
4. 01-life is a beach - drėgni
5. 03-girls just wanna have sun - sausi
6. 03-girls just wanna have sun - drėgni


Kad kiek įmanoma objektyviau įvertinčiau kosmetikos priemones, visad jas naudoju keletą kartų ir suteikiu įvairias, skirtingas sąlygas. Šešėlius bandžiau ir darbe, ir prie jūros, gamtoje, karštyje ir lietuje. Ir drąsiai rekomenduoju - šešėliai puikiai atlaiko visą dieną: nenusitrina, nesubėga į raukšleles, nenuteka, net nenaudojant šešėlių pagrindo. Iš tikro netgi vakare, po visos dienos, juos sunkoka nuvalyti. Tepasi lengvai ir minkštai.

Šitas produktas viršijo visus mano galimus lūkesčius. Tiesiog esu patenkinta išbandžiusi, nusipirkusi ir labai tikiuosi, kad šešėliai liks parduotuvių lentynose ilgus metus.

Essence "Beach cruisers" bronzinė pudra

Produktas: Essence "Beach cruisers" bronzinė pudra
Paskirtis: suteikti saulės nubučiuotos, įdegusios odos įvaizdį
Tinkamas: visiems tipams, įvairaus amžiaus grupėms
Labiausiai patiko: kvapas
Kaina*: 11,79 Lt / vnt. (3,41 Eur)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 7/10


Daili 10 g. bronzinės pudros pakuotė su šviesesniu palmės piešinuku iš tikro patraukia žvilgsnį - atostogos egzotiškoje saloje... Ir pats nuostabiausias kokosų, kokosinio kokteilio kvapas, kuris ant odos deja neišsilaiko ilgai.

Visgi, kvapas man buvo didžiausias pliusas. Pirmiausia - bronzato spalva man per šviesi. Atskirai bandžiau išgauti tamsensę spalvą. tačiau galiausiai gaminys vistiek susimaišo.


Veidas iš tiesų atrodė neblogai, tačiau po 3-4 valandų bronzinė pudra ima nusitrinti ir deja, nusitrina nelabai tolygiai.
Galbūt bronzinės pudros pigmentacija prastesnė? Tokiu atveju reikia iš naujo padengti veidą bronzatu. Ir tai tikrai man ne problema :) Visgi, po euforijos, kuri buvo apėmusi sulaukus gerų rezultatų su šešėliais, rezultatas kiek nuvylė.

Essence "Beach cruisers" skaistalai

Produktas: Essence "Beach cruisers" skaistalai "01 I <3 summer break"
Paskirtis: suteikti gaivią, sveiką išvaizdą
Tinkamas: visiems tipams, įvairaus amžiaus grupėms
Labiausiai patiko: tamsi-vidutinė-šviesi - pereinanti spalva
Kaina*: 11,79 Lt / vnt. (3,41 Eur)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 10/10


Nedidelė, 6,8g pakuotė su dideliu stebuklu viduje. Man patiko, patiko, labai patiko :) Pirmiausia spalva - nors idėja maišyti vienoje pakuotėje kelias spalvas sena, tačiau mane ji vis dar žavi :D ir visada pasiteisina: patinka man ir tinka mano veido odai. Ryškios skaistalų spalvos iš tiesų suteikia gaivumo, gyvumo, puikiai pasisikirsto, tepasi taip pat švelniai ir minkštai, kaip šešėliai.

Nuotraukoje - 1. 2. 3. atskiri atspalviai. 4.-maišyta.


Skaistalų pigmentacija, tiesiog beprotiška, reikia laiko įprasti, jog produkto reikia daug mažiau negu esame įpratę. Būtent dėl geros pigmentacijos, mažutės produkto pakuotės užteks labai ilgai. Galbūt kiek gaila, kad gaminys lengviau nusiplauna ir ant veido laiko trumpiau nei "Beach cruisers" šešėliai. Tačiau galutinis rezultatas - super 😊

Essence "Beach cruisers" nagų lakas

Produktas: Essence "Beach cruisers" the sparkling sand nagų lakas "03-keep calm and go to the beach"
Paskirtis: nagučiams padailinti
Tinkamas: visiems tipams, įvairaus amžiaus grupėms
Labiausiai patiko: įdomus 3D smėlio efektas
Kaina*: 7,69 Lt / vnt. (2,23 Eur)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 7/10


Aš negaliu ramiai praeiti pro nagų lakų stendus. Taigi, nors turiu visą galybę, būtinai reikėjo pabandyti ir Essence "Beach Cruisers". Jei vertinti trumpai - įdomus 3D efektas, vis jaučiu, kaip dienos bėgyje pirštu perbraukiu nago paviršių. :D Įprastos konsistencijos, kuri dėka didelio šepetėlio, vos keliais potėpiai pasiskirsto ant nago plokštelės. Galbūt norėtųsi greitesnio džiuvimo proceso (pvz, 30 sekundžių 😊 ), tačiau lakas laiko ilgai apie 3-4 dienas (priklausomai nuo savaitės darbų) 😇

Gaila, jog neturėjau galimybės įvertinti visų kolekcijos gaminių, tačiau iš vertintų produktų, susidariau tikrai gerą įspūdį - ryškiaspalvė, gaivi, kvapni, padūkusi vasariška kosmetika, su puikia, kiekvienai prieinama kaina. O jei viską vertinti trumpai - kokybė, kaina, šypsena 😊

Merginos, draugės, ar jau bandėte? Ką išbandėte? Ar man pritariate? Ką ir kur naudojate? Ar patenkintos kokybe? Gal turite klausimų?
Kaip visada, jūsų komentarai laukiami žemiau esančioje komentarų skiltyje.




Ryškių emocijų jums linki,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai