ESSENCE PURESKIN nosies porų valymo juostelės

Sveikos mielosios draugės,

Vasara vis labiau įsibėgėja ir ima riedėti beprotišku tempu: maudynės jūroje, darbas, deginimasis, važinėjimas dviračiu, šaltibarkščiai, festivalis, kelios valandos miego ir vėl viskas ratu.... Nors vasaros tempas pašėlęs, nors ir norisi patirti kuo daugiau per kuo trumpesnį laiką, nors kiekviena vasaros akimirka man aukso vertės, niekad nepamirštu, jog tai - patys gražiausi ir smagiausi prisiminimai su draugais, kartu patirtos nuostabios akimirkos su šeima. Neilgai trukusios vasaros prisiminimai nuguls nuotraukų albumuose, suvenyruose, paslaptingoje draugų šypsenoje....

Visgi, vasaros malonumus primena ne tik nuotraukos, tačiau ir mūsų kūnas, o ypatingai greit tie malonumai pasimato ant veido odos.

Vasarą mūsų odos poros linkusios užsikimšti: prakaitas, miesto oras, kaimo dulkės, kaitri saulė - tik keletas veiksnių, kurie lemia porų užsikimšimą, spuogus bei inkštirus. Todėl "Gėlėta kosmetinė" ieško geriausio varianto giliam veido porų valymui.

Šį kartą rinkomės, ieškojome ir bandėme valyti nosies inkštirus su Essence pureskin nosies porų valomosiomis juostelėmis.



Produktas: ESSENCE PURESKIN nories porų valymo juostelės
Paskirtis: atverti ir išvalyti nosies porų riebalų perteklių, išvalyti nosies inkštirus
Tinkamas tipas: riebiai, mišriai, normaliai odai (netinkamas pažeistai, jautriai ar labai sausai odai)
Labiausiai patiko: paprastas naudojimas
Kaina*: 5,99 Lt ( 1,73 Eur)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 5/10

Taigi, ilgai žvilgsniu varčiusi parduotuvių lentynas pasirinkau 2 gaminius inkštirų valymui (apie kitą gaminį tikriausiai papasakosiu kitą kart), kurių vienas, minėtosios juostelės.
Prieš pradėdama pasakoti noriu pažymėti, jog įprastai mano oda nelinkusi kaupti riebalų, aš neturiu spuogų, mano porų neužkemša inkštirai, išskyrus nosies sritį ir tai tik vasarą. Būtent todėl nusprendžiau išbandyti tik nosies valymo juosteles.

Pirmiausia, gaminio pakuotė - mėlynos spalvos vokas su trimis atskirai supakuotomis juostelėmis- pasirodė kiek mažoka net ir mano odai. Kiekviena pakuotė talpina vieną nosies juostelę - idealiai tinkančią bet kurio tipo nosiai. Na gerai, ne idealiai, tačiau turiu pripažinti - juostelės forma universali ir kiekvieno/ kiekvienos nosytei daugiau ar mažiau tinkama.


Kiekviena juostelė iš vienos pusės padengta odai kvėpuoti leidžiančiu porėtu audiniu (ši pusė lieka išorėje) ir puse lygiu paviršiumi (ji klijuojama prie nosies), padengtu veikliosiomis produkto medžiagomis. Ši pusė papildomai apsaugota skaidria juostele.

Gaminys labai lengvai naudojamas:
1. nuvalomas veidas
2. juostelė sausomis rankomis nuplėšiama nuo plastikinės skaidrios juostelės
3. juostelė priklijuojama ant nosies srities
4. priklijuotos juostelės nelygumai išlyginami, padengiant kiek galima daugiau odos. Juostelė paliekama 10-15 minučių
5. tuomet sudrėkinama vandeniu ir nulupama. Nosis nuplaunama.

Visa šios instrukcijos eiga papildomai pateikiama paveikslėlių forma voko viduje. Paprastesnio naudojimo ir būti negali 😉
 

Ir iš tiesų, naudoti juostelės labai paprasta ir netgi savotiškai smagu 😊 O gaivus, kažkiek mėtinis juostelių kvapas kuo puikiausiai reprezentuoja gaminio žadamą švarą ir gaivą.

Visgi, turiu atvirai pripažinti, jog juostelių poveikiu nebuvau labai sužavėta. Iš tiesų, sunaudojusi visus 3 vnt. pajutau, jog nosies sritis sausesnė, poros labiau išvalytos, tačiau pats valymas deja buvo tik trumpalaikis ir tik paviršinis. Nosies srities išvaizda tikrai pagerėjo, ant jos sumažėjo susikaupusių riebalų kiekis, nosytė tapo neblizgi, matinė. Tačiau nosies srities poros negavo giluminio valymo - vidiniuose sluoksniuose vis dar matėsi tam tikri nešvarumai.

Iš tikrųjų, labai sunku vertinti šį gaminį dėl to, jog mano oda nėra riebi ir man reikėjo tik specifinės srities giluminio valymo. Turiu pripažinti, jog juostelės puikiai šalina riebalų perteklių, tačiau neatlieka giluminio odos valymo.

Todėl kainos ir kokybės santykį nesu linkusi vertinti gerai. 5,99 Lt už riebalų pašalinimą nuo nosies srities šiek tiek daugoka, nemanote? 
O galbūt jums šios juostelės suveikė pagal aprašymą? Man labai smalsu, ar jums pasiteisino? O galbūt turite man kokio produkto rekomendaciją?
Išsakykite savo nuomonę žemiau esančioje komentarų skiltyje.




Gražiausių vasaros atsiminimų,
Jūsų, Gėlėta kosmtinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai