L'ANGELICA OFFICINALIS dušo želė "Energizzante" su žaliąja citrina ir žaliąja arbata

Labas, mano draugės,

Žvali nuo ankstaus ryto... Kas jus pažadina rytais? Kava? Šaltas dušas? Rytinė mankšta? Aš pradedu rytą stikline vandens ir vėsiu dušu (paskui seka ir kava). O geros dienos pradžiai reikia geros dušo želės - energijos spyrio, visai ateinančiai dienai. Langelica Officinalis dušo želė naudoju jau nebe pirmą buteliuką, todėl noriu pasidalinti savo įžvalgomis ir mintimis apie šį produktą.



Produktas: L'angelica Officianalis dušo želė "Energizzante" su žaliąja citrina ir žaliąja arbata
Paskirtis: suteikti energijos, švelniai prausti odą, atgaivinti
Tinkamas tipas: visų tipų odai
Labiausiai patiko: produkto kvapas
Kaina*: 7,49 Lt ( 2,17 € )
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 9,5 / 10


Ką žada gamintojas: Institutas Erboristico L'Angelica sukūrė naują "Officinalis" liniją ir siūlo jums grupę natūralių kūno priežiūros gaminių. "Officinalis" produktai yra:


  • praturtinti Viduržiemio jūros regiono žolelių ekstraktais;
  • be parabenų;
  • be petrolatų (vazelino grupės produktų)
  • be silikono
  • be GMO (genetiškai modifikuotų produktų)
"Energizzante" dušo želė suteikia energijos. Stimuliuojanti žalioji arbata kartu su sutraukiančiomis savybėmis pasižyminčia žaliąja citrina, suteikia gaivinantį ir tonizuojantį pojūtį maudantis duše.

Šita informacija buvo versta iš angliško aprašymo, esančio ant gaminio pakuotės, kadangi informacijos lietuvių kalba yra per mažai. Lietuviška etiketė neatskleidžia, koks geras šia gaminys yra.

Dušo želė pakuotė pakankamai paprasta, patraukli. Tiesa, iš pradžių niekaip nesuvokiau, kodėl citrina (geltonoji citrina) puikuojasi ant pakuotės averso – jei gaminys yra žaliosios citrinos ir žaliosios arbatos, o apie įprastą citriną nieko neužsimenama? Vėliau, aiškindamasi sudėtį, pastebėjau, jog minimi citrusinių vaisių lapų ekstraktai, taigi, viskas kaip ir aišku, tačiau, kodėl platintojai verčia tik žaliąją citriną, o gaminio puošybai naudoja ir geltonąją – lieka paslaptimi. Man patiko gaminio dangtelis – bumbulo forma man atrodo originalus ir įdomus sprendimas paįvairinti nusibodusių dušo želių pakuočių formą.

Buteliukas patogus paimti į rankas, pakankamai plonas plastikas leidžia lengvai išspausti reikiamą gaminio kiekį. Dėka siaurėjančio kaklelio ir burbulo formos dangtelio pakuotę lengva atidaryti net ir viena ranka, tačiau dangtelis labai saugiai, sandariai užsidaro. Per ilgą naudojimo laiką pastebėjau, jog pakuotė nė kiek nepakeičia savo patogumo, kamštelio uždarymo mechanizmas neatsipalaiduoja, nenulūžta. Vienintelis pakuotės minusas - pernelyg plati dušo želė dozavimo anga. Pirmą kartą naudojant, palenkus buteliuką, didžiulis želė kiekis tekštelėjo ant dušo kabinos grindų dar net nepaspaudus gaminio pakuotės. Tiesa, vėliau pripratau prie šios savybės ir įgudau dozuoti gaminį pagal poreikį.

Švelnus, gaivinantis žaliosios citrinos, arbatmedžio kvapas malonus uoslei ir išlieka ant kūno pakankamai ilgai. Tikriausiai būtent kvapas kiekvieną rytą nuteikia geros dienos pradžiai. Už gaminio kvapą - keliu abu nykščius į viršų 😊

Skaidri, žalvos spalvos dušo želė konsistencija pakankamai skysta, lengvai pasiskirto ant kempinės ir gerai suputoja. Saikingai dozuojant naudojasi skalsiai.

Tačiau labiausiai šis gaminys stebina savo sudėtimi:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Parfum, Polyquaternium-7, Sodium Lauroyl Glutamate, Glycerin, Lactic Acid, Propylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Melissa Officinalis Flower/ Leaf/ Stem Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Punica Granatum Bark Extract, Benzyl Alcohol, Tetrasodium EDTA, Potassium Sorbate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Linalool, Cl 19140, Cl 42090.

Sudėtyje pažymėjau  žaliai  - naudingus produktus, žaliai  - saugius produktus; geltonai - vidutinio saugumo, ir raudonai   - pavojingus, nepažymėti - neutralūs produktai. Sudėtis tyrinėta remiantis tinklaraščio Kosmetikos DNR informacija. 

Taigi sudėtyje yra tokių naudingų produktų, kaip arbatmedžio ekstraktas, citrusinių vaisių lapų ekstraktai, eukalipto ekstraktas, erškėtrožės ekstraktas, melisos ekstraktas, medetkos, kalendros bei granatmedžio ekstraktai. Taip pat nustebau sudėtyje neradusi parabenų bei silikonų grupės ingredientų. Norėtųsi, kad tai būtų akcentuojama produkto aprašyme ar kažkur ant pakuotės.

Tiesa, dušo želė turi ir pavojingų konservantų, tirštiklių, putas sukeliančių medžiagų, kurios gali suerzinti akis, sausinti odą, alergizuoti. Todėl rekomenduočiau atsargiai išbandyti gaminį.

Tik pradėjusi naudoti atrodo jutau šiokį tokį odos sausumo ir dirginimo jausmą. Iš pradžių galvojau, kad tokią odos reakciją sukėlė arbatmedžio ekstraktas, kuris paprastai naudojamas riebios / mišrios odos priežiūrai. Tačiau labiausiai tikėtina priežastis - tuo metu buvo ankstyvas pavasaris, tad prastą nuomonę apie gaminio poveikį galėjo sukelti kasmetinė mano turima alerginė reakcija. Po kelių savaičių nemalonūs odos pojūčiai dingo ir aš su malonumu naudojau gaminį.

Dušo želė švelniai nuprausia odą, tonizuoja ir suteikia energijos kūnui, o kvapų terapija pažadina mintis ir protą.




Nauja diena - nauja pradžia, mielosios draugės. Galingos dienos.
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai