Lumene natural code BB (all-in-one) kremas

Sveikos, mielosios draugės,
Šiandieną noriu su jumis pasidalinti mintimis apie LUMENE Natural code BB (All-in-one Balancing Blemish Balm) kremą su arktiniu gysločiu ir vitaminu B3.


Produktas: Lumene Natural code BB all-in-one kremas
Paskirtis: lygina odos spalvą, maskuoja raudonį ir odos nelygumus, suteikia odai matinį efektą
Tinkamas tipas: visų tipų odai
Labiausiai patiko: gaminio formulė - be parabenų, sulfatų ir etilo alkoholio
Kaina*: 24,99 Lt ( 7,24 Eur)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, pigu.lt
Įvertinimas: 6 / 10

Rasti tinkamą kosmetikos priemonę man visada buvo tikras iššūkis. Su genais paveldėjau tamsius paakius, sausą ir itin greitai sudirgstančią odą. Žinoma, tokie "privalumai" ne pats geriausias derinukas, juolab, kai šiuo metu mados tendencijos skelbia -natūralus grožis veža. Ant bangos noriu būti ir aš, todėl ieškau makiažo, kurio nesimatytų ant veido odos, t.y. veidas be makiažo- gaivus, tolygios spalvos, natūralaus atspalvio. Šiam tikslui kosmetikos gamintojai siūlo visą galybę BB kremų. Bandome Lumene variantą.

Pirmiausia, truputis informacijos. BB kremas - Beauty Balm / Blemish Balm yra daugiafunkcinė kosmetikos priemonė, skirta jaunesnio amžiaus merginoms/ moterims. Kremo pagrindinė funkcija yra sukurti natūralų, nepadažytos tolygios odos įspūdį, tačiau priklausomai nuo formulės ir gamintojo, savyje talpina 4-8 funkcijas, tokias kaip:
  • veido spalvos vienodinimas
  • odos drėkinimas
  • odos regeneracijos procesų, žaizdelių gijimo skatinimas
  • odos priežiūra: maitinimas, lyginimas, minkštinimas
  • odos netolygumų, pigmentinių dėmių ir spuogelių maskavimas 
  • neužkemša porų
  • gali šviesinti arba patamsinti odos atspalvį
  • gali suteikti matinį arba švytėjimo efektą
  • apsaugo nuo UV spindulių (gamintojai siūlo skirtingą UV apsaugos laiką)
Lumene BB gaminio pakuotė balto plastiko tūbelė su žaliu, gamtą ir natūralumą simbolizuojančiu intarpu, užsukama juodu plastiko kamšteliu. Man pakuotė pasirodė įprasta, paprasta. Nesužavėjo, tačiau ir nesukėlė neigiamų emocijų. Tiesiog paprasta gaminio pakuotė. Smagu, jog Lumene saugoja gamtą ir nepakuoja BB kremo į popierines pakuotes, kurios visiškai nereikalingos išpakavus kremą namie. BB kremas dozuojamas 40 ml tūtelėje, taigi gaminio pakaks gana ilgai.

Sudėtyje esantis arktinis gyslotis garsėja sudirgusios pažeistos odos gydomosiomis savybėmis, turi antiseptinių, anti-bakterinių savybių. Tuo tarpu vitaminas B3 mažina odos nešvarumus ir saugo nuo naujų nešvarumų susidarymo. Sudėtyje nėra naudojami parabenai, sulfatai ir odą sausinantis etilo alkoholis. Skamba gerai, ar ne? Visgi, beveik pusę gaminio pakuotės nugarėlės užimantanti sudėtis pilna cheminių medžiagų ir elementų kodų, kuriems iššifruoti prie parduotuvės lentynos reikės daug kantrybės ir chemiko žinyno. Nepaisant to, aš iš esmės patenkinta, kad iš sudėties pašalinti parabenai. 😊

Atidarius gaminį, galima užuosti malonų, šiek tiek salstelėjusį gaivos kvapą, kuris lyginant su kitais kremais man vienas maloniausių. :) BB konsistencija lengvai aliejinė, šiek tiek skystesnė nei kitų panašių produktų, rusvos, kiek į gelsvumą, spalvos.


Naudojamas, praktiškai taip pat lengvai kaip ir visi kremai. Tiesa, man kiek ilgiau užtrunka tolygiai padengti odą, nes kitu atveju (kruopščiai nepatepus viso veido) po kelių valandų išryškėja šviesesni odos ruožai ir dėmės. Spėju jie atsiranda ten, kur skubėdama netolygiai padengiau kremu.
Iš esmės šis kremas reikalauja ne tik kruopštesnio padengimo, tačiau ir papildomo užfiksavimo ant odos. Pirmiausia, panaudojus kremą pastebėjau, jog visi mano odos netobulumai - spuogeliai, raukšlelės ir netgi paakių zona vizualiai išryškėjo. Eii, o ant pakuotės gi pažadėta išlyginti odos spalvą, paslėpti raudonį ir odos netolygumus bei suteikti matinį efektą. Tačiau nieko panašaus, kremas ne tik išryškino netobulumus, tačiau ir suteikė veidui geltoną-oranžinį-pernelyg rudą atspalvį. Kremo geltonumas iš tikro paslepia veido raudonį. Tad jeigu jūsų oda linkusi rausti, galbūt šis kremas jūsų išsigelbėjimas? Be visdėlto, kažkodėl vietoj matinio efekto oda tapo blizgi, tarsi lengvai aliejuota.

Nuotrauka Nr. 2 pusėje tik Lumene BB kremas (atsiprašau už kokybę). 
Nr. 1 - pusė natūralus mano odos atspalvis, be jokio makiažo ir jokių kremų.


Kad ir ką bandžiau: naudoti tik BB kremą, naudoti ant veido kremo - rezultatas buvo toks pats. Bandžiau ir rekomenduojamą variantą - pirmiausia padengti kremu, o tuomet skysta pudra (makiažo pagrindu) ir buvau visai patenkinta rezultatu. Tačiau aš ieškojau BB kremo, kuriam nereikia makiažo pagrindo (iš esmės gaunasi jau beveik pilnas veido makiažas), o to, kuris galėtų jį pakeisti.

Visgi, sprendimą, kuris veikia su šiuo kremu radau ir, jei planuojate pirkti šią priemonę rekomenduoju. Panaudojus kremą, užfiksuoju jį baltu pudros fiksatoriumi, kad šiek tiek pašviesintų spalvą ir paslėptų blizgesį. Tinka ir šviesesnio atspalvio kompaktinė pudra, kurią dienos metu rekomenduočiau vis panaudoti. 😊
Tokiu atveju BB kremas tikrai gražiai atrodo ant odos ir suteikia matinės, lygios odos išvaizdą.

Galutinai reziumuojant visą ilgą apžvalgą ir vertinant gaminį, manyčiau, jog 24,99 Lt už šį gaminį ir jo poveikį yra per daug. Visgi, palieku prielaidą, jog gaminys tiesiog nelabai tiko mano odos tipui, odos atspalviui ar odos poreikiams, kad naudoti tik šį BB kremą. Tačiau su pagalbiniais produktais: maskuokliu, biria fiksuojančia pudra ar kompaktine pudra šis BB kremas puikiai atlieka savo darbą. Visgi, vasarai norisi tik lengvo BB kremo be jokių papildomų priemonių. Man šis produktas pasirodė labai kontraversiškas, sunkiai vertinamas: lyg ir geras, tačiau tik su kitų priemonių kompanija ant veido.
Galbūt bandėte šį Lumene Natural code BB kremą? Kokia jūsų nuomonė? Ar turiu bendraminčių? O gal ko nepastebėjau?
Kaip visada, jūsų komentarai ir nuomonės laukiami komentarų skiltyje po šiuo pranešimu.




Spalvotų sapnų jums linki,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai