Saulėtekio, saulėlydžio ir rožiniai Golden Rose "Paris" nagų lakų atspalviai: No. 92, No. 129, No. 209, No. 213, No. 219

Labas draugės,

Medžiai po truputį pradėjo purtyti lapus, išskrenda gandrai, miške tarsi iš niekur mezgasi didžiuliai voratinkliai. Dažnai debesys prakiūra apipildami mus, žemiečius, lediniu lietumi. Miške auga grybai, o nenaudėlis vėjas šuoliuoja medžių viršūnėmis, vilkdamas pakui save vis ilgesnį besisukančių lapų šleifą.
Taip, visi ženklai skelbia ateinančio rudens pradžią... Pereinamuoju laiku man nesinoriu žiūrėti pro langą, nesinori ilgų pasivaikščiojimų lauke, nesinori šiltai rengtis ir nesinori rudeninės melancholijos...

Aš dar noriu saulytės spindulių, šilto jūros vandens, bikini sezono, maudynių ežere, vasariškos suknelės, skrybėlės ir ryškių spalvų... "Nespėjai vakare, neprilaižysi iš ryto" - sakydavo mano mama, kai nespėdavau pasiruošti pamokoms... Perfrazuojant, nespėjau pasidžiaugti vasara, na ką gi, teks mėgautis rudeniu, o vasaros linksmybės perleisti sekančių metų vasarai...

Visgi, niekas man neuždraus pasimėgauti ryškiais - geltonais, oranžiniais, rožiniais nagučiais - ir taip išsklaidyti iš už kampo atsėlinančią melancholiją...




Produktas: Golden Rose nagų lakas "Paris" (92, 129, 209, 213, 219)
Paskirtis: nagų puošyba
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: ryškios spalvos, ilgai išliekantis produktas
Kaina*: apie 5,99 Lt ( 1,73 € )
Kur galima įsigyti: tai buvo dovana nuo draugų iš Turkijos. Lietuvoje atrodo mačiau parduotuvėje "Martina" bei www.ceryx.lt. Taip pat yra www.ebay.com
Įvertinimas: 10 / 10

Šio serijos nagų lakai patalpinti į dailius, Eifelio bokšto formos buteliukus, taip atspindėdami kolekcijos pavadinimą (Golden Rose PARIS). Žinoma, buteliukas skaidrus, kad būtų matoma spalva bei likutis buteliuko viduje. Nagų lakas dozuojamas po 11 ml.

Šepetėlis pakankamai geras - nėra pernelyg didelis ar per mažas. Spalva ant nago padengiama 2-3 perbraukus per nago plokštelę.

Nr. 209

Pirmasis šio nagų lako sluoksnis yra permatomos spalvos. Norint ryškios spalvos - reikia antro nagų lako sluoksnio. Iš tiesų gali atrodyti, kad tai minusas, tačiau aš vertinu tai kaip galimybę, iš vieno nagų lako susikurti du skirtingus manikiūrus: šviesų, vos matomą, bei ryškų.
Visada prieš dažant lakus su spalva naudoju nagų lako pagrindą, užglaistantį visus nago plokštelės nelygumus. Taigi, grįžtant prie Golden Rose "Paris" šios penkios ryškios spalvos išdžiuvusios ant nago tampa blizgios ir labai ryškios.

Nuotraukoje Nr. 129 - viena ranka dažyta vienu sluoksnių, kita - dviem.

Nr. 129

Nuotraukoje nagų lakas Nr. 213 - šita tikriausiai vienintelė spalva, kuri su pirmuoju sluoksniu nėra permatoma.

Iš tiesų, šios spalvos unikalios. Aš nesu tikra, kad Lietuvoje galima nusipirkti visas šias spalvas, net nežinau, ar Lietuvoje jų yra. Mačiau keletą labai švelnių Golden Rose "Paris" atspalvių vienoje parduotuvėje. Manieji - parsivežti iš Turkijos, kur galima gauti labai plataus spektro atspalvių.

Nr. 213

Nuotrauka Nr. 92 - pirmojo sluoksnio spalva labai permatoma. Iš tiesų, ši spalva neono rožinio atspalvio.

Nr. 92

Spalva Nr. 219 yra daugiau švelniai persiko rausvo atspalvio, tačiau ant nagų labiau atrodo kaip viena iš taip vadinamųjų "nude".


Nr. 219



























































Nagų lako spalva išsilaiko labai ilgai. Dirbant visus buities darbus nagų lakas pradėjo po truputį luptis, skilinėti tik 6-tos dienos vakare. Turint galvoje tai, kad nenaudojau viršutinio, bespalvio nagų lako, spalva laiko 6-7 dienas. Sakyčiau net labai labai gerai. :)

Tiesa, niekur ant pakuotės neradau gaminio sudėties. Paieškos produkto platintojų puslapiuose irgi nedavė jokios naudos. Radau tik internete, tačiau perspėju, nesu 100 % tikra:
Isopropyl Alcohol, Nitrocellulose, Toluene, Ethyl Acetate, Butyl Acetate.

O, kaip jums šios spalvos? Ar bandėte Golden Rose nagų lakus? Kokią susidarėte nuomonę? Parašykite man 😉Man šie lakai patys geriausi - dėl puikaus kainos ir kokybės santykio. Neabejotinai, turėdama galimybę pirksiu daugiau 😊




Spalvotos nuotaikos, mielosios,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Iš pradžių į Golden Rose nagų lakus žiūrėjau kiek įtariai, net nežinau kodėl :D Bet kai išbandžiau, man jie tikrai paliko gerą įspūdį. Palyginus ilgai laikosi, gražiai dengiasi (tiesa, bent iš mano turimų spalvų dažniausiai reikia 2 sluoksnių), patogus šepetėlis, pats lakas nėra per tirštas ar per skystas, gana greitai džiūva.
    O pirkti jų yra "Švaros prekėse", taip pat ir Droge.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už informaciją, kur dar galima nusipirkti :)
      Golden Rose Paris nagų lakai verti dėmesio :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą