Mėnesio eksperimentas #2: ilgesnės blakstienos su DNC

"Jei mano akys yra langai į mano sielą, tuomet aš noriu, kad jie visada atrodytų nuostabiai"
B.B.

Šiame įraše dar vienas mėnesio eksperimentas - bandymas, trunkantis lygiai 30 kalendorinių dienų. Šį kartą bandau paskatinti blakstienų augimą. Iš tiesų, nemažai daugiau ar mažiau veiksmingų produktų, skatinančių blakstienų augimą, buvo pristatyta rinkai per pastaruosius porą metų. Ir aš senokai svarsčiau išbandyti tokio tipo serumą ir įsitikinti veiksmingumu pati. Suprantama, čia aprašomas ir rugsėjo-spalio mėnesiais testuojamas produktas nėra brangus ar populiarus. Bet aš noriu pradėti mažyčiais žingsneliais. Be to, gamta, Visata, Dievai ar tėvai nepagailėjo man ganėtinai ilgų ir tankių blakstienų, bet visad norisi geriau, ar ne? Taigi, šis įrašas ir produktas man daugiau smagus eksperimentas, negu desperatiškas bandymas įgyti ilgesnes, tankesnes blakstienas. Smalsu, kokie rezultatai? Skaitykite toliau 😉



Produktas: DNC ORECHOVOJE blakstienų aliejus
Gamintojas: OOO "DNC Kosmetika" Maskva, Rusija
Paskirtis: skatinti blakstienų augimą
Tinkamas tipas: visiems tipams

Labiausiai patiko: tvirtesnės ir kiek tankesnės blakstienos
Tūris: 12 ml

Kaina*: 12,90 Lt (3,74 €)
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 9 / 10


Ką žada gamintojas: Kosmetinis aliejus gerina blakstienų struktūrą, stabdo jų kritimą. Maitinamosios ir biologiškai aktyvios natūralių aliejų medžiagos, mineralai ir vitaminai maitina blakstienas, skatina jų augimą. Naudojimas. Braukite šepetėliu per blakstienas, bet ne nuo šaknų, o ties blakstienų viduriu. Tepkite šepetėlį viena kryptimi - nuo blakstienų vidurio iki pačių galiukų. Rekomenduojama tepti gaminį ant blakstienų prieš nakties miegą, o nuvalyti likučius ryte.


Cha, kas kas, o pakuotė man kelia dviprasmiškus jausmus. Pirmiausia, labai apgalvota popierinė dėžutė su rudu kaspinėliu, kuris neaišku,- ar skirtas pakabinti dėžutę, ar pagelbėti atidarant, ar šiaip dėl grožio. Maloni forma ir rudas kaspinas visiškai kontrastuoja su tarpusavyje nederančiomis raudona ir ruda spalvomis. Ko ko, o šio spalvų derinio niekaip nesuprantu, mano akiai raudona-ruda yra nesusipratimas.

Vidinė pakuotė - tušo formos skaidraus plastiko tūbelė su rudu (!), užsukamu dangteliu.

Viduje matomas šiek tiek lenktas nailono šerelių šepetėlis, kuris turi palengvinti aliejaus padengimą ant blakstienų. Na, didelio skirtumo nepajaučiau, nes blakstienas ties akių kampučiais visgi reikėjo kruopščiau padengti serumu.


Produkto konsistencija na kaip kitaip, aliejinė 😆 Spalva irgi aliejinė 😊 - gelsvos spalvos. O kvapas na man primena mano natūralius aliejus, ir gana aiškiai užuodžiu saldų migdolų aliejaus kvapą.

Sudėtis: Castor Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Cornflower (Centaurea Cyanus) Extract, Tocopheryl Acetate.

Poveikis. Pirmiausia natūralios sudėties aliejus buvo naudojamas 30 dienų, kas vakarą. Tik manyčiau, kad eksperimentas nepavyko - blakstienos tik labai nežymiai tapo ilgesnės. Todėl ilginamajam efektui nerekomenduočiau. Tačiau pastebėjau, jog blakstienos tapo tankesnės ir stipresnės, sumažėjo iškritusių blakstienų.

Esu girdėjusi gandų, kad blakstienų aliejus nuolat subėga į akis, jas erzina. Net neįsivaizduoju, kaip tos merginos / moterys naudoja aliejus? Galbūt tepa nuo šaknų iki pačių galiukų per visą blakstienų ilgį? Pabandžiau vieną vakarą ir aš - į akis subėgo, tačiau nesuerzino... Tad primenu tai, ką tikriausiai ir šiaip žinote, naudodami bet kokią blakstienų priežiūros priemonę, netepkite jos per visą blakstienų ilgį, nebent naudojimo instrukcijose nurodyta kitaip.

Rezultatus bandžiau užfiksuoti nuotraukoje - abi darytos be blakstienų tušo, be makiažo, tačiau deja, skirtingu paros laiku, todėl sunkoka parodyti tokio pat rakurso ir apšvietimo nuotraukas.

Vizualiniai rezultatai. Kiek sunkoka nufotografuoti blakstienas iš arti, bet manau iš nuotraukos galima suprasti.

Ką manote, mielosios? Ar matote skirtumą? Ką manote apie rezultatus?

Per mėnesį sugebėjau sunaudoti tik kelis milimetrus aliejaus nuo viršaus. Taigi, iš emės menėsiui aliejaus kaina siekia vos 1-2 Lt. Tad pamaitinti blakstienas kainuoja visiškai nebrangiai, tačiau labai ilginamojo efekto nepatariu laukti.

Reziumė. Visiškai nežinau kaip vertinti aliejų - man atrodo, kad eksperimentas nelabai pavyko arba pavyko tik nežymiai. Tačiau pastebėtas tankinamasis, stiprinamasis efektas. Verta ar ne? Blakstienas vienaip ar kitaip maitinti kartas nuo karto reiktų, tačiau kuo ir kada šiuo atveju nedrįstu postringauti. Eksperimento metu naudotas aliejus veikia, tačiau ar efektas matomas?


Parašykite man, ką manote apie rezultatus prieš ir po? Kažkodėl pačiai nepavyksta galutinai apsispręsti, patinka man išgautas efektas ar ne.





Ačiū, kad skaitote,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. O aš tepiau ne tik blakstienes, bet ir antakius. Man pasiteisino. Antakiai tapo vešlesni, o blakstienos tvirtesnės, ilgesnės. Nors ne kiekvieną vakarą jas tepiau :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man kažkur po 1,5-2 mėnesių blakstienos tapo stipresnės ir ilgesnės. Priemonė padeda, tik matomai reikėjo kiek daugiau mano kantrybės ;)

      Panaikinti
  2. Puikus produktas, bet ne ankščiau kaip ir rašoma 1,5-ar net griežtai du mėnesius sąžiningai kas vakarėlį, esant galimybei jei niekur neini, šeimininkauji namie , tai kartoji vėl atsiprausus ir kitą dieną. Tačiau taip pat tas pats, nuosėdos dugne, galvojau , kad ne itin tvarkingai apsivalau akių makiažą. Aš vėl kartosiu :) tik gaila neišsinaudojo per tokį ilgą laiką, o štai reikia mesti kaukan :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą