APŽVAGA. Beacetonis nagų lako valiklis BŪK su migdolų ekstraktu

"Gyvenimas per trumpas kad turėti nelakuotus nagus..."

O taip, bent kartą per savaitę keičiu nagų lako spalvą... Beje, ar jums įdomu, kaip atrodo mano skirtingai lakuojami nagai? Kažkodėl tik dabar toptelėjo, kad galėčiau jums parodyti kaip dažau savo nagus, kokius lakus naudoju, kokią nagų lakų kolekciją turiu ir idėjas, kurios kartais nugula ant mano nagų.

Jei įdomu klauskite, būtinai pasidalinsiu. 😉O šiam kartui įrašas apie nagų lako valiklį, kuris ne mažiau svarbus nei pats nagų lakas.


Produktas: BŪK beacetonis nagų lako valiklis migdolų kvapo
Gamintojas: Lenkija
Paskirtis: pašalinti nagų laką
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: tikriausiai panašumas (tarsi broliai :) ) su Essencce
Tūris: 150 ml
Kaina*: 5,49 Lt ( 1,59 €)
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose
Įvertinimas: 8,5 / 10

Ką žada gamintojas: Beacetonis nagų lako valiklis, praturtintas migdolų ekstraktu, švelniai bei efektyviai nuvalo nagų laką nedirgindamas ir neišsausindamas nago plokštelės. Palieka švelnų migdolų kvapą. Sudėtyje esantis propilenglikolis drėkina ir maitina nago plokštelę.
Degus. Saugoti nuo vaikų.

BŪK nagų lako valiklio pakuotė man labai, netgi labai panaši į jau anksčiau aprašytą Essence nagų lako valiklio pakuotę: lygiai tokia pat mergaitiška, žaisminga.

Nagų lako valiklis skystas, melsvos spalvos, migdolų kvapo. Kaip ir praeitą kartą, nerekomenduoju bandyti uostyti nagų lako valiklio iš buteliuko - taip tik įkvėpsite žalingų garų į savo kvėpavimo takus. Geriau pabandykite atsargiai pauostyti jau nuvalytus nagus - užuosite nestiprų migdolų aromatą.


Sudėtis: Ethyl Acetate, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Butyl Acetate, Parfum, Cinnamal, Benzyl Benzoate, Coumarin, Limonene, CI 61565.

Poveikis. Nagų lako valiklis greitai ir be didesnių pastangų pašalina nagų laką nuo nago. Iš esmės padaro savo darbą. Galbūt kiek neramu dėl sudėties, bei to, jog nuvalius nago plokštelę - jos (nagų plokštelės) spalva pasikeičia. Atsiranda baltas atspalvis.
Drėkinamojo, švelninamojo ar kokio kitokio naudingo efekto nepajutau.


Reziumuojant įprastinis nagų lako valiklis. Po kurio man vėl norisi grįžti prie Essence 😃




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Sveiki, Jūsų puslapis atrodo įdomus ir informatyvus, bet kas tikrai erzina - tai šriftas... Gal ir gražu, bet skaityti - labai nepatogu. Sėkmės Jums :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, labai ačiū už išsakytą nuomonę. Jau kuris laikas svartau, kad reiktų keisti šriftą. Padėjote apsispręsti, ačiū Jums :)

      Panaikinti
    2. O, dabar jau žymiai patogiau ir greičiau skaitosi, labai smagu :) Ir ačiū už apžvalgas, tik vakar atradau Jūsų puslapį, bet jis jau tapo vienu iš mano favoritų :)

      Panaikinti
  2. Kalbant apie nagų lakų kolekciją - asmeniškai man būtų įdomu ją pamatyti ;) Taip pat ir nagų lakavimo pamokėlė praverstų - nemoku gražiai nusilakuoti - amžinai visi pirštai lakuoti :) Žodžiu, bent jau mane nagų lakai tikrai domina :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą