APŽVALGA. Crevil rankų ir nagų balzamas su palmių pienu

Sakydami "negaliu" tik įtvirtiname, kad negalėsime. Jei dažnai šį žodį kartosime, jis išties virs tikrove. Pamėginkite pasakyti, kad jūs galite... o gal geriau imkite ir padarykite! Stebėsitės, ką įmanoma nuveikti pašalinus psichines kliūtis.

Šį kartą citata, visiškai nesusijusi su apžvalga 😊 O apžvalga šį kartą apie mano mėgstamą produktą - žinoma, vokišką rankų balzamą.

Šaltuoju metų laiku rankų odą reikia prižiūrėti ypač kruopščiai, kadangi šiuo metu ją veikia daugybė nepalankių išorinių veiksnių, pvz., nuolatinis judėjimas iš sauso (šildomos patalpos) į vėjuotą orą ar stingdantį šaltį. Tai padidina išgaruojančios iš epidermio drėgmės kiekį ir pažeidžia lipidų barjerą. Epidermio apsauginis sluoksnis susilpnėja, oda greičiau išsausėja ir netenka drėgmės. Vandens netekusi oda sukelia diskomforto jausmą, susitraukia ir peršti. Ji tampa jautri, ją dirgina daugelis kosmetinių preparatų. Jei į tai nekreipsime dėmesio, oda gali suskeldėti taip, kad gali atsirasti žaizdelių.




Produktas: CREVIL rankų ir nagų balzamas su palmių pienu

Gamintojas: "Crevil Cosmetics GmbH", München, Vokietija
Paskirtis: drėkinti, minkštinti, švelninti, maitinti išsausėjusią rankų odą ir stiprinti nagus

Tinkamas tipas: visi tipai, ypatingai sausai odai
Labiausiai patiko: kvapas ir efektas. Efektas gal kiek labiau
Tūris: 100 ml
Kaina*: rašiau, jog kaina apie 8 Lt, tačiau penktadienį važiavau į parduotuvę pasitikslinti ir truputį jums pamelavau. Kaina 5,00 Lt ( 1,45 €)
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83A ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėse parduotuvėse: Moulin de La Beaute; Pagaminta Vokietijoje
Įvertinimas: 10 / 10

Ką žada gamintojas: Rankų ir nagų balzamas su palmių pienu minkština rankų odą ir nagus. Taip pat apsaugo odą nuo drėgmės praradimo, iš karto suteikia palengvėjimą suskilinėjusiai, skausmingai, grubiai rankų odai. Palmių pienas ir kokosų vaisių ekstraktai švelnina rankas ir stiprina nagus.

Crevil rankų ir nagų balzamo pakuotė paprasta, įprastinė švelniai rausva tūbelė su rankų paveikslėliu ir gėlių žiedų intarpu. Produkto konsistencija vidutinio tirštumo, kiek į skystesnę pusę.

Balzamas turi nuostabų gėlių kvapą, šiek tiek saldų, tačiau ne pernelyg. Labai labai malonus. Iš ties reta rankų priemonė turi tokį malonų kvapą (turėčiau išskirti anksčiau aprašytą Aldo Vandini "Sensual"). 


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Elaeis Guineensis (Palm) Kernel Oil, Propylene Glycol, Dimethicone, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Urea, Carbomer, Sodium Hydroxide, Limonene, Coumarin, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Alkohol, Methylisothiazolinone, Phenylpropanol.

Poveikis. Tik pasitepus rankas, jos iš karto tampa lygesnės, minkštesnės, švelnesnės. Nurimsta dėl smulkių įbrėžimų kilęs skausmas, sugrubusių rankų būklė iš karto pagerėja. Po kelių naudojimų oda atgauna drėgmės balansą. Pastebėjau, kad odelės aplink nagus nebesausėja, nebešerpetoja ir nebeskilinėja. Kadangi šiuo metu ant mano nagų nuolat padengta stiprinamoji priemonė, tad poveikio nagams negalėjau užfiksuoti.

REZIUMĖ. Nuostabus balzamo kvapas, nedidelė kaina ir efektyvumas - 3 pagrindiniai aspektai įvertinti kremą apvaliu 10- tuku ir pripaišyti riebų pliusą.




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai