APŽVALGA. Garnier Ultra Doux "Honey Treasures" šampūnas, balzamas ir kaukė trapiems, lūžinėjantiems plaukams

Gražūs ir sveiki plaukai - didžiulis turtas...

Geriau pamaitinti, apsaugoti ir atkurti nuo šaknų iki galiukų plaukai, kurie tampa stipresni, spindintys, švelnus ir paklusnesni - kaip tik tai, ko aš, turėdama sausus ir pažeistus plaukus, nuolat ieškau 😇 O dar apsauga nuo lūžinėjančių plaukų ir trapių plaukų stiprinimas vilčių krepšelį prikrauna su kaupu...

Nors linija į rinką paleista jau senokai, bet niekaip neprisiruošiau parašyti apžvalgos. Dėl atėjusio rudens teko rinktis stiprinamąjį plaukų šampūną, o paskui vis trūko įrodymų už ar prieš. Apžvalgas noriu rašyti tik tada, kai pilnai įsitikinu gaminio teikiama nauda arba žala, arba neefektyvumu.

Prinokęs, kaip paskutinis rudeninis obuolys - Garnier Ultra Doux Honey Treasure įrašas, paremtas nemenka patirtimi...


Produktas: GARNIER Ultra Doux "Honey Treasures" plaukų šampūnas; plaukų balzamas ir plaukų kaukė "Reconstructing"
Gamintojas: "L'oreal - Garnier" Prancūzija
Paskirtis: išplauti plaukus,
Tinkamas tipas: trapiems, lūžinėjantiems plaukams
Labiausiai patiko: kvapas ir efektas
Tūris: šampūno - 250 ml; balzamo - 200 ml; kaukės 300 ml
Kaina*: šampūnas ir balzmas po 8,59 Lt ( 2,49 €), kaukė 14,59 Lt ( 4,23 €)
Kur galima įsigyti: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose
Įvertinimas: 9 / 10

Ką žada gamintojas: Naujas atkuriamasis šampūnas, balzamas ir kaukė skirti trapiems ir lūžinėjantiems plaukams. Į jų sudėtį įeina 3 bičių avilyje slypintys lobiai: bičių pienelis, pikis ir medus. Šis parabenų neturintis lengvas kreminis šampūnas gausiai putoja ir akimirksniu išsiplauna neapsunkindamas plaukų. Parabenų neturintis lengvas kreminis balzamas bematant padaro plaukus lengvai iššukuojamus ir akimirksniu išsiplauna jų neapsunkindamas. Parabenų neturinti kreminė vienalytė kaukė akimirksniu atkuria plaukus iki galiukų jų neapsunkindama.
Suteikia plaukams atpalaiduojamai veikiantį malonų medaus kvapą.

Rezultatas:
  • Geriau pamaitinti, apsaugoti ir atkurti nuo šaknų iki galiukų plaukai sustiprėja. 
  • Tampa stipresni, labiau spindintys ir paklusnesni. 
  • Tampa švelnūs ir nuostabiai gražūs.

Kažkuriame įraše jau minėjau Garnier kompanijos vizualiniai dizaineriai tikrai išmano savo darbą, kurdami patrauklias, smagias, dailias gaminių pakuotes. Išimties šiuo atveju nedarysiu, pakuotė lygiai tokia pat graži, spalvinga, ryški, bet kartu neperkrauta, neturi pernelyg pigaus gaminio įvaizdžio.

Vienas ryškesnių ir mano nuomone svarbesnių aspektų vertinant produktą yra malonus gaminio kvapas. Norint parduoti gaminį šiais pertekliaus ir didžiulės pasiūlos laikais nepakanka tiesiog gero gaminio ir patrauklios pakuotės. Kvapas, svarbus aspektas. Šiuo atveju malonus medaus ir vanilės skonis vyrauja visuose gaminiuose. Saldžiam kvapui tiesiog neįmanoma atsispirti. O šauniausia, kad jis lydi mane visą dieną! 😇

Šios linijos šampūno konsistencija skystoka, tačiau kreminė. Tuo tarpu kondicionieriaus, jau tvirtesnė, standesnė, panaši į tirštą kremą. Plaukų kaukės konsistencija man pasirodė kažkur per viduriuką tarp šampūno ir kondicionieriaus tirštumo ir labai priminė jau apžvelgtos plaukų kaukės GAIA tirštumą.


ŠAMPŪNO SUDĖTIS:
Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfate, Glycol  Distearate, Sodium Chloride, Amodimethicone, CI 19140 / Yellow 5, CI 15985 / Yellow 6Guar hydroxypropyltrimoniumchlorideSodium benzoate, Sodium hydroxidePPG-5-ceteth-20Trideceth-6Salicylic acid, Mel/ honeyLimoneneBenzyl alcoholBenzyl salicylate2-oleamido-1, 3-octadecanediolPropolis extractCarbomerCetrimonium chlorideCitric acidCoumarinRoyal jelly, Parfum

BALZAMO SUDĖTIS:
Aqua / WaterCetyl alcohol, PEG-180CI 19140 / Yellow 5CI 15985 / Yellow 6, Elaeis guineensis oil, Hydroxyethylccellulose, DodeceneMel/ honey, Chlorhexidine diglucconate, Poloxamer 407LimoneneBenzyl alcoholBenzyl salicylate, Isopropyl Myristate 2-oleamido-1, 3-octadecanediolPropolis extract, Myristyl alcoholCetrimonium chloride, Cetyl esters, BHTCitric acid, Lauryl PEG / PPG-18/ 18 methiconeCoumarinRoyal jellyParfum

KAUKĖS SUDĖTIS:
Aqua / WaterCetyl alcoholBehentrimonium Chloride, GlycerinCetyl estersCI 19140 / Yellow 5CI 15985 / Yellow 6Dodecene, PhenoxyethanolMel/ honey, Chlorhexidine diglucconatePoloxamer 407LimoneneBenzyl alcoholBenzyl salicylateIsopropyl Myristate, Isopropyl alcohol2-oleamido-1,3-octadecanediolPropolis extractBHTCitric acidLauryl PEG / PPG-18/ 18 methiconeCoumarinRoyal jellyParfum


Poveikis. Net ir naudojant visas priemones - šampūną, balzamą ir kaukę kartu, man prireikė laiko pastebėti tikrąjį šios serijos poveikį. 

Pirmiausia pastebėjau, kad po plovimo plaukai nebuvo apsunkinti, greičiau priešingai, lengvesni, puresni, švelnūs ir lengviau šukuojami. Įprastai mano plaukai banguoti ir pradeda garbiniuotis nuo menkiausios drėgmės esančios aplinkos ore. Pastebėjau, kad Honey Treasures plaukus padaro lygesniais, tiesesniais. Iš ties rezultatas skiriasi nuo to ar plovimo metu naudojama plaukų kaukė. Man pasirodė, kad ji šiek tiek apsunkina plauką, šiek tiek sveria jį žemyn.

Taip pat po gero mėnesio pastebėjau, jog plaukai labiau žvilga ir tapo nepaprastai paklusnūs - netvirtai įrišta plaukų gumelė per kurį laiką tiesiog išslysta iš plaukų. 😊Galiausiai noriu paminėti, kad naudojimo metu pastebėjau, jog plaukų galiukai mažiau skilinėja, tačiau negalėčiau tvirtinti, jog tai 100% šios plaukų priežiūros linijos nuopelnas.


Reziumė. Balą nubraukiu už nelabai gerą sudėtį ir produktų neskalsumą - kreminės konsistencijos gaminiai naudojasi nepaprastai greitai. Bet teikiamu linijos efektu aš patenkinta ir rekomenduočiau gaminius išbandyti sausų, pažeistų plaukų savininkėms. 




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai