ATRADIMAI. Max Factor Masterpiece Max blakstienų tušas

"Vidinis grožis yra puiku, bet truputis blakstienų tušo dar niekam nepakenkė"

Jau senokai nenaudojau jokio Max Factor blakstienų tušo... Šis apžvelgiamas produktas buvo vieno iš Facebook kosmetikos žaidimų prizas, kuriame pavyko nugalėti. Taip, mielosios, tuose žaidimuose tikrai galima laimėti, netgi neturint jokių pažinčių. Pasikliaunant paprasčiausia sėkme ir teisingai vykdomomis sąlygomis. Aktyvumas irgi nepakenktų 😅 . 

Taigi, dovanų - laimėjimui gavau nedidelę tušo pakuotę. Tokios pakuotės užsienyje dalinamos kaip kosmetikos gaminių mėginiai, o JAV kiek pamenu renkami lojalumo taškai, už kuriuos vėliau galima tokių mėginių gauti. Bet tai nelabai svarbu, tiesa? Gauta mėginio dydžio pakuotė man leido pilnai apžvelgti ir susidaryti nuomonę apie Masterpiece Max blakstienų tušą.


Produktas: MAX FACTOR Masterpiece Max blakstienų tušas
Gamintojas:  "Max Factor". Pagaminta Airijoje
Paskirtis: paryškinti, pastorinti blakstienas
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: natūralių blakstienų efektas
Tūris: 5,3 ml
Kaina*: pilnos pakuotės (7,2 ml) kaina apie 45,90 Lt ( 13,30 €)
Kur galima įsigyti: beveik visuose kosmetikos pardavimo vietose
Įvertinimas:  10 / 10

Ką žada gamintojas: Gali būti sunku rasti veiksmingai blakstienas storinantį tušą, kuris jų nesulipintų ir nesunkintų.
Masterpiece Max – tai naujoviškas blakstienų tušas. Šis tušas blakstienas ne tik ryškina ir storina (iki 400 proc.*), bet ir dailina bei glotnina, todėl jos atrodo stulbinančiai dailios. Pakanka kartą brūkštelėti pažangiu teptuku „iFX“, ir per kelias sekundes blakstienos tampa tarsi podiumo žvaigždės, tad nenuostabu, kad Masterpiece Max buvo oficialus Milano mados savaitės tušas! Taip pat galimas ir vandeniui atsparus tušas.
Masterpiece Max sukuria ryškias, storas blakstienas, gražiai įrėminančias akis:
  • IFX šepetėlis sukuria 4x daugiau tūrio nei nedažytos blakstienos.
  • Dienos metu neišsitepa, nenubyra; netgi liečiant blakstienas.
  • Tinka jautrios akims ir nešiojančioms kontaktinius lęšius.
*lyginant su nedažytomis blakstienomis

Pilno dydžio pakuotė
Nuotrauka skolinta iš ČIA

Tušo pakuotė standartinė, išlaikanti skirtingų Max Factor tušų linijos Masterpiece buteliuko dizainą. Maniškis mažylis juodas, su aukso spalvos intarpu. Standartinė pakuotė dar papildomai turi platėjantį tušo dangtelį.

Tušo šepetėlis guminis, vidutinio dydžio. Šepetėlio šereliai palaipsniui ilgėja, ties dangteliu pasiekdami ilgiausią dydį, o ties galiuku yra visai trumpučiai. Toks šepetėlis leidžia lengviau nudažyti trumpesnes blakstienas akių kampučiuose, ir sumažina odos ištepimo aplink akis tikimybę.

Konsistencija tiesiog idealaus tirštumo, nei per skysta, nei per tiršta. Ir puikiausia tai, kad tušas laikui bėgant taip greitai nesutirštėja - ilgai išlaiko pradinę konsistenciją. Žinoma, kad visiškai įsitikinti, reiktų sunaudoti pilno dydžio pakuotę, tačiau kol kas nematau jokio konsistencijos pokyčio ir tai džiugina.

Blakstienų tušo kvapas visiškai toks, kaip ir visų tušų, gal vos vos švelnesnis.


Sudėtis: Aqua, Acrylates Copolymer, Glyceryl Stearate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Glycol, Stearic Acid, Cera Carnauba, Triethanolamine, Polyvinyl Alcohol, Synthetic Wax, Lecithin, Propylene Carbonate, Oleic Acid, Alcohol Denat., Benzyl Alcohol, Panthenol, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Laureth-12 Sulfate, Propylparaben, Disodium EDTA, Tetrasodium EDTA, Xanthan Gum, Simethicone, Potassium Sorbate, EDTA, [+/- CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77499].


Poveikis. Pirmiausia turiu pagirti blakstienų tušo formulę, kuri išlieka visą dieną, visiškai nepakitusi ant blakstienų. Galiu drąsiai teigti, jog išsilaiko 18 valandų (čia tiek ilgiausiai teko nenusivalyti makiažo), netrupėdamas ant skruostų, neištepdamas akių vokų.

Produktas labai lengvai padengiamas ant blakstienų ir sluoksniai labai greitai išdžiūva (galima drąsiai liesti rankomis nesibaiminant išsitepti, jei žinoma tik norėsite :) ). Nepriklausomai nuo to, kiek sluoksnių padengiama, ant blakstienų nelieka produkto gumulėlių net ir papildomai nešukuojant blakstienų specialiomis šukomis.

Masterpiece Max nesulipina blakstienų, atvirkščiai, puikiai jas atskiria, suteikdamas natūralių (tik ryškesnių) blakstienų efektą vos su 1-2 sluoksniais.


Galbūt dėl mano įpročių ar anksčiau naudotų blakstienų tušų, man pritrūko ilginamojo efekto. Taip, tušas tikrai suteikia tankesnių, ryškesnių blakstienų efektą, tačiau ilginamasis tušo efektas nėra stiprioji pusė. Žinoma, galima bandyti išgauti šį efektą padengiant daugiau sluoksnių, tačiau tepant daugiau nei 2 sluoksnius blakstienos kiek apsunksta ir šiek tiek nusveriamos žemyn.

Kitas svarbus efektas yra tušo kaina, kuri nėra iš pigiųjų. Šiuo metu rinkoje nemažai tikrai puikių tušų už žemesnę kainą (ir didesnio tūrio).

REZIUMĖ. Vertindama pagrindinius aspektus tušu esu labai patenkinta. Naudojimo metu nepastebėjau kad tušas sukurtų papildomų problemų: sulipintų blakstienas, sudarytų gumulėlius ar nutrupėtų dienos eigoje. Atvirkščiai - suteiktas (aukščiau aprašytas) efektas ir labai geras išlaikymas buvo labai maloni Max Faxtor staigmena. Trumpiau - superinis tušas!!!

Ar teko pabandyti? Kokia jūsų nuomonė?




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai