AVON veido prausimosi želė su ugniažole ir šaltinio vandeniu

"Mėgaukitės smulkmenomis savo gyvenime...
...vieną dieną jūs pažiūrėsite atgal ir suprasite, kad jos buvo svarbiausi dalykai"
Robert Brauk

Veido prausimo želė arba veido prausiklis yra labai svarbi mano veido priežiūros rutinos dalis, tad norisi efektyvaus, švelnaus produkto veido priežiūrai. Svarbu ne tik nepriekaištingai atliktas darbas, bet ir neerzinantis kvapas, švelnumas akių ir veido odai, patogi pakuotė, kuo geresnė sudėtis bei skalsi gaminio konsistencija.


Produktas: AVON Herbal Naturals veido prausimosi želė su ugniažole ir šaltinio vandeniu
Gamintojas: "AVON Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: pašalina nešvarumus ir makiažo likučius
Tinkamas tipas: visiems tipams, visoms amžiaus grupėms
Labiausiai patiko: nepriekaištingas nešvarumų ir makiažo šalinimas
Tūris: 100 ml
Kaina*: 17,00 Lt (4,92 €). Įsigijau akcijos metu už 8,99 Lt (2,60 €)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų
Įvertinimas: 9 / 10

Ką žada gamintojas: Prausimosi želė efektyviai šalina nešvarumus ir makiažą, žvalina odą. Drėkina, glotnina ir gaivina veido odą. Tinka įvairaus amžiaus, įvairių tipų odai. Naudoti: įmasažuokite į drėgną odą, kad suputotų, ir švariai nuplaukite.

Matinė, žalios spalvos tūbos formos pakuotė pagaminta iš plastiko. Plastikas yra minkštas, tad išspausti produktą lengva. Dangtelis neišsiskiria spalviniu aspektu, yra atkemšamas, bet neatsisuka. 

Prausiklis skaidrios, peregimos spalvos. Konsistencija skystoka, bet želinė. Sudrėkinus vandeniu ir patrynus tarp rankų vidutiniškai-gausiai suputoja smulkiomis putomis, pasirodo smulkūs burbuliukai.


Produkto kvapas gaivus. Sunku pasakyti, ar kvape užuodžiu ugniažolę, nes nežinau, kokį kvapą ji skleidžia. Tačiau gaivus, galbūt ir šaltinio vandens, kvapas aiškiai jaučiasi.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide MEA, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Parfum, Disodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Phosphoric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Chelidonium Majus Extract, Methylisothiazolinone. 



Poveikis. Veido prausiklis ganėtinai švelniai prausia veido odą, puikiai pašalina makiažo likučius ir nešvarumus. Pati oda po naudojimo jaučiasi visiškai gaivi ir nepaprastai švari. Nusiprausus man nebereikia papildomai naudoti makiažo valiklio, kad pašalinti vandenyje tirpaus tušo ar kito makiažo likučius. Prausiklis atgaivina veido odą, o va dėl drėkinimo, negalėčiau tiksliai pasakyti, ar tokį efektą ši priemonė turi.

Apskritai, jokių priekaištų poveikiui neturiu - prausiklis puikiai atlieka savo darbą.
Tiesa, patariu labai atsargiai naudoti akių srityje - jei prausimosi želė patenka į akis - akys sudirginamos, jas griaužia ir šiek tiek degina. Bet jei stipriai užsimerksite, į akis neturėtų patekti.

REZIUMĖ. Puikus veido prausiklis - ganėtinai švelniai atlieka savo darbą. Tiesa, lyginant su anksčiau naudotu Oriflame veido prausikliu, pastebiu, jog Avon prausiklio negaliu taip drąsiai naudoti akių srityje, kaip naudotą Oriflame prausiklį. Tačiau vėlgi, oda jaučiasi daug švaresnė nei naudojant ankstesnį, Oriflame veido prausiklį.




Ačiū, kad skaitote,
Geros dienos,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.

Komentarai