AVON Ideal Shade kompaktinė veido pudra: apžvalga

Dekoratyvinė kosmetika - kompaktinė veido pudra jau kuris laikas pragyveno aukso amžių, tačiau ji taip reikalinga, norint užfiksuoti skystą veido produktą ar išlaikyti matinę odą...

"Jei ketinate būti dviveidė, bent jau padarykite vieną iš tų veidų gražų"
Marylin Monroe

Prieš kelis dešimtmečius pudra išgyveno aukso amžių. Prieš dešimtmetį visos mano amžiaus merginos savo kosmetinėje turėjo bent po vieną kompaktinės pudros pakuotę, tačiau nei vieno makiažo pagrindo... Daug kompaktinės pudros naudojau ir aš.

Šiai dienai kompaktinė pudra primiršta, pirmiausia patobulinti makiažo pagrindai, išrasti BB ir CC kremai nebereikalauja papildomos fiksacijos, išskyrus tuos atvejus, kai odos tipas yra mišri ar riebi... Tačiau ir tais atvejai, galima išsiversti be šio produkto...

Kompaktinės pudros aš neužmiršau. Buvo laikas, kai numesta pakuotė tūnojo giliai kosmetikos krepšelyje, kai pirkau tik idealiai man tinkantį makiažo pagrindą ir nebuvo poreikio naudoti sausą fiksuojantį produktą. Dabar aš bandymų kelyje, o viskas prasidėjo nuo to, kai mano mėgstamos grožio priemonės buvo išimtos iš rinkos ir dingo iš kosmetikos parduotuvių lentynų. Dabar stengiuosi neprisirišti prie vienos kosmetikos priemonės, nes galiausiai jos gamyba bus sustabdyta ir vėl reikės rautis plaukus gailint pamiltosios ir ieškant naujos.

Per šiuos ieškojimus išbandžiau nemažai gerų, vidutinių ir prastų veido produktų, tad prastesniems užfiksuoti, mano kosmetinėje bene nuolat gyvena kompaktinės pudros pakuotė. 


Produktas: AVON Ideal Shade kompaktinė veido pudra - Light medium
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: užfiksuoti skystą makiažo pagrindą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: pudra labai lengvos, besvorės tekstūros
Tūris: 10 g
Kaina*: 9,85 € (34,00 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų
Įvertinimas: 6/ 10

Ką žada gamintojas: Užfiksuokite ir patobulinkite savo makiažą su mūsų šilkinio švelnumo kompaktine pudra. Ji sukurta su Avon PreciseLight technologija, kuri sujungia:
  • inovatyvius prie šviesos prisitaikančius pigmentus, kurie leidžia odai atrodyti natūraliai esant bet kokiam apšvietimui;
  • išskirtinį Natural Match kompleksu, kuris susideda iš visų pagrindinių odai būtinų natūralių pigmentų, kurie 98% sutampa su natūraliu odos tonu;
  • besvorė formulė švelniai pasidengia ant odos ir atrodo natūraliai ir neatrodo sunkiai ant odos;
  • ilgai išlaiko odą matinę, be blizgesio;
  • suteikia prabangią matinę išvaizdą.
Dermatologiškai patikrintas. Nekemša porų. Nekemša porų.
NAUDOJIMAS: Padenkite pudrą ant veido su pudrinuku ir lygiai suliekite.


Avon veido pudra supakuota į juodą kartoninę dėžutę, ant kurios pateikta visa pagrindinė gaminio informacija. Jau kažkur tikrai minėjau, kad labai gaila, kad šios kompanijos internetinėje svetainėje negalima gauti pilnos kiekvieno gaminio sudėties ir ją realiai galima sužinoti tik įsigijus produktą. 

Vidinė pakuotė - kompaktiška, juoda plastiko dėžutė, tiesa, didoka (8x8x1,7 cm). Iš ties, kiek pastebėjau, praktiškai visos kompaktinės pudros ir kai kurie Avon šešėliai pakuojami būtent tokiose plastiko dėžutėse. Atidarius pakuotę, pirmiausia į akis krinta pridėtas pudrinukas - kempinėlė skirta produkto padengimui ant odos. Mano nuomone ji nėra labai patogi, nes po padengimo man vistiek reikia papildomai paskirstyti produktą pudros šepetėliu. Taip pat viduje yra 6 x 6 cm veidrodėlis, kuris tikrai patogus, pakankamai didelis, norint pataisyti makiažąą dienos metu. Visas produktas sudėtas į metalinį, apvalios formos lizdą. 


Kvapas. Kompaktinė pudra turi labai lengvą ir švelnų kvapą, kažkodėl man kiek panašu į talko arba vaikiškos pudros kvapą.

Konsistencija. Produktas yra presuotas.


Sudėtis: Talc, Polyethylene, Nylon-12, Dimethicone, Zinc Stearate, Calcium Silicate, Polymethyl Methacrylate, Silica, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Lauryl PCA, Zinc PCA, Ascorbyl Palmitate, Beta-Carotene, Tocopherol, Atelocollagen, Squalane, Lauroyl Lysine, Acrylates Copolymer, Kaolin, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Trimethylsiloxysilicate, Hydroxyapatite, Tocopheryl Acetate, Zinc Oxide, Methicone, Glycerin, Isostearyl Hydroxystearate, Sodium Polyacrylate, Phenyl Trimethicone, Sucrose Distearate, Lecithin, Retinyl Palmitate, C12-15 Alkyl Benzoate, Silica Dimethyl Silylate, Sodium PCA, Sodium Hyaluronate, Trehalose, Polyquaternium-51, Sodium Chondroitin Sulfate, Urea, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Butylparaben 
May Contain: Iron Oxides, Mica, Bismuth Oxychloride, Ultramarines, Titanium Dioxide.


Poveikis. Pudra labai lengvai dengiasi ant odos, ir, kaip ir žada gamintojas, yra visiškai besvorė. Padengus produktą, neatrodo, kad kažkas iš viso būtų užtepta ant odos. Produktas suteikia labai natūralią išvaizdą.

Pudra savo pavadinimu sufleruoja, kad produktas yra idealaus atspalvio, idealiai padengia (Ideal Shade). Deja, man nelabai pavyko pataikyti į savo odos atspalvį, ir nusipirkau kiek per tamsų atspalvį. Žiemai jis tikrai per tamsus, na o vasarai, vasarai beveik idealus.

Kompaktinę pudrą visada tepu ant makiažo pagrindo arba BB, CC kremų, siekdama patobulinti ir užbaigti makiažą. Produktas, būdamas labai lengvas turi vidutinį dengimą, maskavimą. Panaudojus suteikia idealiai lygią, švelnią, šilkinės išvaizdos odą, kurios tonas tampa visiškai vienodas. 

Užtepusi pudrą, aš ją visada noriu dar palyginti šepetėliu ir nubraukti pudros likučius ir perteklių, nes jei produkto susikaupia ties nosies kampučiais, ar bet kur kitur, oda toje vietoje atrodo sausa. Tad perteklių būtina pašalinti.

Pudra ant veido išlieka beveik visą dieną, apie 10-12 valandų išlaikydama odos matiškumą. Negaliu jums pasakyti, kaip pudra atrodo ir kiek laiko ant riebios ar mišrios veido odos, bet užtepta ant Lumene BB, ji pašalina bet kokį šio kremo blizgesį ir jį tokį išlaiko visą dieną. Pamenate, kiek vargo turėjau su šio BB kremo blizgesiu ant veido? Iš ties pudra suteikia matiškumo bet kokiam blizgiam veido produktui.

Blizgus makiažo pagrindas ar spalvotas kremas (kairėje) lengvai užtušuojamas kompaktine pudra (dešinėje). Dešinėje pudra naudota ant Lumene BB kremo. Ant normalios kokybės makiažo pagrindo pudra atrodo daug daug geriau.

Tiesa, buvo ir tokių aspektų, kurie man labai nepatiko - ant veido turiu kelis smulkius randelius ir užtepus pudra, jie paslepiami, bet į nelygumus patenka daugiau produkto, ir ta vieta tampa kiek tamsesnė. Tai iš ties erzina... Tačiau naudojant normalų makiažo pagrindą tokių problemų netenka patirti.

Visą naudojimo laiką pudra nesukėlė jokios alergijos, neužkimšo veido porų.


REZIUMĖ. Manau jog Avon Ideal Shade veido pudra neblogas produktas, naudojant su geros kokybės makiažo pagrindu ar kremu (BB ar CC). Pudra galima lengvai užfiksuoti makiažo pagrindą arba vidutiniškai užmaskuoti, naudojant daugiau produkto. Rekomenduoju po naudojimo būtinai perbraukti veidą švariu šepetėliu, kad pašalinti pudros perteklių.

PAPILDYMAS:
Deja, deja, turiu papildyti įrašą, su kiek pasikeitusia nuomone: per naudojimą pastebėjau, kad kompaktinė pudra idealiai pasidengia ant veido tik tokiu atveju, kaip oda atrodo tobulai ir nėra jokių randelių ar spuogelių. Kitu atveju, pudra išryškina odos netobulumus: ant veido pasidengia nepakankamai tolygiai, sukurdama tamsesnius ir šviesesnius spalvos plotus ant veido odos... Deja...




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau

Komentarai