AVON "Naturals" plaukų šampūnas ir balzamas "Winter Nourishment" su medumi ir spanguolėmis: apžvalga


Žiemą plaukams reikia ypatingos priežiūros. Šaltis vėl atkeliauja į Lietuvą, o Avon kompanija siūlo sprendimą žiemos oro iškankintiems, pavargusiems plaukams. Naujausiame įraše šį kartą apie naujus žiemai siūlomus sprendimus...


Šaltos naktys
Dideli megztukai
Šilta arbata
Gera knyga
Minkštos kojinės
ir dėžutė šokolado...
Štai kas yra Žiema.

Žiemą plaukai kenčia: šaltesnis oras, aplink kaklą nuolat apvyniotas šalikas, trynimasis į vilnonį megztuką, šildytuvais prišildytas oras... kenkia. Plaukučiai tampa nepaklusnūs, pasišiaušia ir visai nedžiugina akių...

AVON kompanija šiemet siūlo sprendimą žiemos oro paveiktiems plaukučiams - "Winter Nourishment" su spanguolėmis ir medumi. Mmmm... medus ir spanguolės dieviškas žiemos kvapas ir nepaprastai geras pasirinkimas šaltam orui. Medus visada nuteikia šildančiai, suteikia maitinančio produkto iliuziją. Tuo tarpu spanguolės jau senai tapusios Kalėdinio vaišių stalo atributu ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europoje.

Asmeniškai aš niekada nesižavėjau Avon Natural produktais plaukams. Visų pirmiausia, jie atrodo ir yra nebrangūs, o paskiausia - net nesitiki, kad tokia kaina parduodamo produkto sudėtinėse dalyse vyraus natūralūs ekstraktai. Užbėgdama apžvalgai už akių, turiu pasakyti jog, nors ir nedaug, bet tiek medaus, tiek spanguolių abiejuose gaminiuose yra.

Grįžtant prie įžangos, et tie nelemti pakvėpinti puslapiai gaminių kataloguose. Jei ne jie, tikriausiai net nebūčiau sugalvojusi įsigyti ir išbandyti Avon naturals "Winter Nourishment" plaukų priežiūros produktų... Ką gi, bandome.


Produktas: AVON Natural Hair Care šampūnas ir balzamas "Winter Nourishment" su medumi ir spanguolėmis
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: puoselėti žvarbaus oro pažeistus plaukus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: kvapas
Tūris: abu po 250 ml
Kaina*: pilna abiejų priemonių kaina 5,21 € (18,00 Lt). Akcijos metu abi priemonės kainavo 2,89 € (9,99 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų
Įvertinimas: 6,5/ 10

Ką žada gamintojas: Atkuria žvarbaus oro pažeistų plaukų maitinimą. Praturtintas medumi ir spanguolių ekstraktu. Švelniai plauna, pamaitina ir sudrėkina plaukus. Visų tipų plaukams.


ŠAMPŪNO sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Guar Hydrooxypropyltrimonium Chloride, Glycol Distearate, Parfum, Disodium EDTA, MEL, Citric Acid, Glycerin, Alcohol Denat., Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit ExtractMethylchloroisothiazolinoneMethylisothiazolinone, CI 14700, CI 60730, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene.

BALZAMO sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum, Ceteareth-20, Methylparaben, Glycerin, Alcohol Denat., MEL, Citric Acid, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, CI 14700, CI 60730, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Šampūno ir kondicionieriaus pakuotės gana pigiai pagamintos: nevisai baltas plastikas su raudonu atidengiamu, tačiau neatsukamu dangteliu. Pakuočių averse medaus ir spanguolių paveikslėliai ir neaišku kodėl įterptas kaži kokio tai, man nežinomo augalo lapas (esu tikra, kad Amerikoje jis yra Kalėdų simboliu, tik niekaip nepamenu pavadinimo), kuris tikrai nepriklauso spanguolių krūmams. Reverse atlupamas lipdukas, po kuriuo pateikta glaudi, tačiau daugmaž visa reikalinga informacija apie gaminį.

Tiek šampūno, tiek kondicionieriaus pakuotės praktiškai identiškos: viena nuo kitos skiriasi tik tuo, kad balzamo dangtelis apačioje, o šampūno - viršuje.

Produktai supilstyti po 250 ml. Man patinka, kad galima nusipirkti vienodą kiekį balzamo ir šampūno. Įprastai balzamo būna šiek tiek mažiau, tad duše man jo nuolat pritrūksta...


Man tikrai patiko abiejų priemonių kvapas: rūgščių spanguolių, citrinos sulčių ir didžiulio korio medaus kvapai susipina į salstelėjusį, truputį su rūgštele priemonių kvapą. Galvos plovimo procesas su tokiu kvapu ir ypatingai žiemos metu tampa tikru malonumu. Tiesa, balzamo kvapas šiek tiek, vos vos sunkesnis už šampūno kvapą, bet kvapo ir skonio natos tos pačios.

Šampūnas ir balzamas yra rausvos spalvos, balzamas ryškesnis, bene raudonas, o šampūnas rausvesnis.

Konsistencija. Šampūnas yra vidutinio tirštumo, tačiau palenkus ranką jis po kiek laiko paprasčiausiai nubėga. Tuo tarpu balzamas tikrai tirštas, galima purtyti ranką ir balzamas išliks vietoje. Tačiau ant balzamo patekus vandens (arba ant drėgnų plaukų) balzamas suskystėja ir lengvai bei tolygiai pasiskirsto ant plaukų.


Poveikis. Šampūnas gerai atlieka savo darbą - išplauna plaukus, gerai putoja, pašalina nešvarumus. Balzamas neįtikėtinai gerai švelnina plaukus, jie tampa minkštesni, švelnesni liesti. Tačiau aš labai abejoju, ar šios priežiūros priemonės tinkamos atšiauriu, žvarbiu oru, nes po plovimo plaukai tampa apsunkinti. O gal man tik taip pasirodė, po Garnier Honey Treasures priemonių, kurios plaukams suteikė neįprasto lengvumo?

Taip pat man pritrūko glotninamojo balzamo efekto. Nuo šaltesnio oro mano plaukai išsipučia. Šiuo atveju priemonės turėjo pagelbėti, tačiau jokio teigiamo efekto - glotninimo, lyginamojo nepastebėjau. Greičiau atvirkščiai - smulkūs plaukučiai styro iš šukuosenos, galiukai išsipučia, o patys plaukai neįgauna nė trupučio paklusnumo.


Šampūnas ir balzamas akcijos metu kainuoja tikrai juokingą pinigų sumą. Tik pagalvokite, abu produktai vos už 2,89 Eur. Kokios kokybės šampūną galima įsigyti už 1,44 Eur?

REZIUMĖ. Įvertinus visus esamus šampūno faktorius ir poveikį norisi sakyti, kad šampūnas ir balzamas tik vidutinės kokybės gaminiai.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.

Komentarai