BŪK nagų lako pagrindas su porcelianu

Nagų lako pagrindas - būtinas norint išsaugoti sveikus nagus juos lakuojant spalvotu laku. Tiems, kurie taupo, siūlau paskaityti apie nebrangų BŪK nagų lako pagrindą.

Jūsų nagai yra jūsų asmenybės atspindys...

Lakuojant nagus spalvotu laku, būtina naudoti nagų lako pagrindą. Toks produktas apsaugos nagų plokšteles nuo spalvos pasikeitimo, kai kurie pagrindai paruoš, išlygins nelygumus, padės ilgiau išlaikyti tvarkingą manikiūrą, netgi stiprins, gydys nagų lako plokštelę.

Šiandieną noriu papasakoti apie BŪK nagų lako pagrindą su porcelianu. Aš jau senokai turiu mėgstamą nagų lako pagrindą, kuris kainuoja apie 5 kartus brangiau nei šiandieną aprašomasis, tačiau kartais norisi išbandyti kitus ir galbūt atrasti pigesnę šio produkto alternatyvą.




Produktas: BŪK nagų lako pagrindas su porcelianu
Gamintojas: EU Coop Bergerac NC, Prancūzija
Paskirtis: paruošti nagus lakavimui
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: efektas - nagų paviršius tampa idealiai lygus
Tūris:  11 ml
Kaina*: 1,59 € (apie 5,49 Lt)
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Sudėtyje esantys silicio ir keramidų junginiai išlygina pažeistą nago paviršių ir visus nelygumus. Naudojamas kaip pagrindas po spalvotu laku. Jis užpildo gruoblėtas vietas ir išlygina visus nelygumus. Ši priemonė stiprina nago paviršių ir suteikia nagams natūralią išvaizdą.


Visos "BŪK" nagų priežiūros priemonių pakuotės visiškai identiškos - skaidrus buteliukas su pagrindine informacija bei švelniai žalsvu užsukamu dangteliu - šepetėliu. Taip pat nuo šio gamintojo neatsiejama logotipo detalė - laumžirgis. Įdomu, ką jis reiškia?

BŪK nagų priemonės šepetėlis vidutinio dydžio, pakankamai plonas, kad patogiai ir kruopščiai padengti priemonę ant nagų. Šepetėlis yra daug trumpesnis, negu daugiafunkcinės priemonės nagams, apie kurią jau kalbėjau. 

Viduje esančios, baltos spalvos priemonės konsistencija yra pakankamai skysta, kad plonai ir tolygiai būtų galima padengti nagų lako plokštelę pagrindu. Tirštumas manau tiesiog idealus.

Priemonės kvapas pakankamai aštrus, nerekomenduoju jo uostyti. 


Sudėtis: Ethyl AcetateButyl AcetateNitrocellulose, Phthalic Anhydride / Trimellitic Anhydride / Glycol CopolymerAcetyl Tributyl CitrateIsopropyl Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Camphor, Silica, CI 77891, Ceramide 1, Citric Acid

BŪK nagų lako pagrindas su porcelianu ant nagų

Poveikis. Nagų lako pagrindas pasidengia ant nago plokštelės plonu sluoksniu ir greitai išdžiūva: apie 1 minutę, bet iš esmės džiuvimo laikas priklauso nuo aplinkos drėgnumo ir aplinkos temperatūros. Apskritai, priemonę padengti ant nago labai paprasta, atrodo, kad ji pati pasiskirto, jei kurioje vietoje pakliūva per daug, tarsi pats lakas išsivaikšto, sukurdamas labai tolygų padengimą.

Išdžiūvęs nagų lako pagrindas tampa stiklo (ar porcceliano 😊) lygumo, išlygina nago plokštelės netolygumus, bangeles, grublėtumą ir paruošia nagus tolesniam, spalvotam lakavimui. Priemonė nagų laką išlaiko truputėlį trumpiau nei mano pamėgtas nagų lako pagrindas. Pavyzdžiui, su BŪK nagų lako pagrindu Golden Rose nagų lakai išsilaikė apie 6 dienas, tuo tarpu su mano mėgiamu, apie 8 dienas. 

Tiesa, dėl vieno aspekto - nagų stiprinimo, negaliu duoti jokių garantijų, - paprasčiausiai nepastebėjau, kad nagų lako pagrindas stiprintų nagus.


Kaina. Būk nagų lako pagrindas, pigi priemonė norinčioms geros kokybės nagų lako pagrindo už nedidelę kainą. Maxima, Norfa parduotuvėse jis kainuoja vos 1,59 € (apie 5,49 Lt).

REZIUMĖ. BŪK nagų lako pagrindas puikiai atlieka savo darbą: išlygindamas nagų nelygumus idealiai paruošia nagus spalvotam lakui. Priemonė lengvai paskirstoma ant nagų ir yra patogi naudoti. Ieškančioms pigesnės nagų lako pagrindo priemonės, rekomenduoju išbandyti BŪK pagrindą su porcelianu.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

Rašyti komentarą