FREEMAN pssssst! sausas plaukų šampūnas: apžvalga


Gėlėta kosmetinė išbando pirmąjį sausą plaukų šampūną.  Įspūdžiai naujausiame įraše.


Geriau atvykti pavėluotai, negu atvykti nesusitvarkiusiai, nesusišukavusiai ar dar blogiau - nenusipraususiai.

Sausas plaukų šampūnas nepaprasta priemonė keliaujant, sergant, neturint šalia vandens ar galimybės išsiplauti plaukų įprastu šampūnu. Šiuo metu rinkoje nemažai kompanijų siūlo išbandyti įvairius sausus šampūnus, kurie gaminami miltelių pavidalu ir nereikalauja nė lašo vandens.

Iš ties, sausas plaukų šampūnas jau senai nebėra naujove Lietuvoje, tačiau prisipažinsiu, dar niekad nebandžiau nė vieno tokio produkto, todėl man labai smalsu kaip jis veikia, kokie privalumai ir ar man patiks būtent taip atnaujinti savo plaukučių išvaizdą.


Produktas: FREEMAN pssssst! The true original sausas plaukų šampūnas
Gamintojas: "ph Beauty Labs", Beverly Hills, Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: alternatyva tradiciniam šampūnui: kai trūksta laiko, nėra vandens ar norima prailginti laiką tarp įprastų plaukų plovimų
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: efektas
Tūris: 150 g (5,3 oz)
Kaina*: 3,76 € (12,99 Lt)
Kur galima įsigyti: pirkau Eurokos tinklo parduotuvėje
Įvertinimas: 10/10

Ką žada gamintojas: Pssssst! The true original sausasis šampūnas yra stilistų paslaptis, praleisti plaukų plovimą ir ilgiau išlaikyti šukuoseną. Lengva, be talko formulė sugeria ant plaukų esančius riebalus, prakaitą ir kitus plaukų produktus, išvalo plaukų nešvarumus, atgaivina sukritusius ir matinę spalvą įgavusius plaukus. Vanduo nereikalingas: tiesiog papurkškite ir jūs pasiruošusi - plaukai kvepia tarsi tik ką išplauti šampūnu!
Naudojimas: Įsimeskite sausą šampūną į sportinį krepšį, daro rankinę ar kitur, kur keliaujate. Kai reikia, sausą šampūną supurtykite ir purkškite laikydami 15-20 cm atstumu nuo plaukų. Pakelkite plaukus sruogomis ir purkškite ant odos ir šaknų. Geriausiems rezultatams, purkšdami vis papurtykite buteliuką. Palaukite kelias minutes po produkto padengimo, tuomet plaukus iššukuokite ir forkuokite šukuoseną kaip įprasta.


Sauso plaukų šampūno pakuotė didelis, baltas metalinis flakonas su purškikliu, uždengiamas baltu plastiko dangteliu. Ant pakuotės raudonoje įstrižinėje juostoje išskirtas produkto pavadinimas, o tokioje pat apatinėje juostoje - gaminio tūris.

Man labai patinka, kai produkto kūrėjai randa viduriuką tarp informaijos trūkumo ir jos gausos ant pakuotės. Šiuo atveju galioja būtent aukso viduriukas: informacija glausta, jos nedaug, tačiau kiekvienas žodis turi reikšmę ir jos (informacijos) visiškai pakanka. Apskritai visos "ph Beauty Labs" kompanijos prekinių ženklų pakuotės turi būtent tiek informacijos kiek reikia ir nė kiek daugiau.

Konsistencija. Produktas supakuotas aerozolinėje pakuotėje.


Vienas iš tikrai gerų pssssst! sauso šampūno privalumų yra gaivus priemonės kvapas. Produkto kvapas sukuria nepaprastą švarių ir gaivių plaukų kvapą ir pojūtį. Malonus, neerzinantis uoslės, gaivus kvapas, tikrai geras sausam plaukų šampūnui.

Sudėtis: Butane, Propane, SD Alcohol 40-B, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Isobutane, Cyclomethicone, Disteardimonium Hectorite, Fragrance (Parfum).
  



Poveikis. Sausas plaukų šampūnas man labai patogus produktas tais rytais, kai pramiegu ir labai skubu, kai neturiu laiko plauti galvos. Taip pat pakuotę nuolat vežuosi į kaimą, kuriame neturiu galimybės išsiplauti galvos, o daugiau nei pusamžį skaičiuojantis pečius (liet. - krosnis) šiek tiek rūksta ir dūmai susigeria į plaukus. Su sausu plaukų šampūnu galiu prailginti laiką tarp plaukų plovimo šampūnu...

Sausą plaukų šampūną nepurškiu per visą plaukų ilgį, kadangi mano plaukų galiukai ilgai išlieka sausi. Plaukus suskirstau sekcijomis ir purškiu sausą produktą ant plaukų šaknų. Palaukusi kelias minutes iššukuoju plaukus.

Po naudojimo mano plaukai atrodo visiškai švarūs, plaukai pakyla nuo pačių šaknų, tampa puresni. Produktas nesulipina plaukų, jie ne tik atrodo puikiai, tačiau yra švelnūs ir minkšti paliesti. Be to, plaukų spalva tampa kiek geresnė - nuaugusios plaukų šaknys tampa mažiau matomos. Tiesa, tikriausiai tai neveiks tamsių plaukų savininkėms, nes sausas šampūnas turi baltas miltelines daleles.

Iš jokio sauso šampūno neverta tikėtis, kad jis padarys plaukus tarsi šviežiai išplautus šampūnu ir vandeniu, tačiau šis produktas tikrai gerai veikia ir puikiai atšviežina plaukus.

Atsiprašau už nuaugusius plaukučius, mano kirpėja niekaip neranda laiko manęs priimti... Tačiau rezultatas puikiai matomas: plaukai ne tik atrodo švarūs, bet ir nuaugusios šaknys mažiau matomos.

Kaina. Pssssst! sauso šampūno pakuotė Jungtinėse Amerikos Valstijose parduodama po $ 6,99. Jei konvertuojant šiandienos kursu, tai būtų apie 5,03 Eur (17,37 Lt), kai Lietuvoje parduodama po 3,76 € (12,99 Lt)! Iš ties, kaina Lietuvoje pigesnė nei produkto gamybos vietoje! Manyčiau, jog produktas gaunamas pigiau perkant dideliais kiekiais? Iš ties, vertinant kainą, Lietuvoje, tai nebrangus ir tikrai geras gaminys.


ĮSPĖJIMAS. Ypač degi. Slėginis indas: saugoti nuo saulės šviesos ir nelaikyti aukštesnėje nei 50°C temperatūroje. Nebadyti ir nedeginti net tuščio. Nepurkšti į atvirą liepsną ar ant kokios nors įkaitintos medžiagos. Laikyti atokiau nuo uždegimo šaltinių. Nerūkyti. Saugoti nuo vaikų.


REZIUMĖ. Niekada nereikia tikėtis, kad sausas plaukų šampūnas gali pakeisti plaukų plovimą, tačiau Pssssst! sausas plaukų šampūnas puikiai atgaivina plaukus, prailgina laikotarpį tarp plaukų plovimo. Be viso to, plaukai tampa švelnesni ir puresni, įgauna daugiau apimties.
Pssssst! sausas plaukų šampūnas maloniai kvepia, yra nebrangus ir veikia būtent taip, kaip tikiuosi iš tokio pobūdžio produkto.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai