2015 m. pavasario - vasaros tendencijos: makiažas ir plaukai

Praeitą kartą kalbėdama apie aprangą ir aksesuarus pasakojau jums, kas bus madinga ateinantį pavasario vasaros sezoną. Šį kartą apie tai, koks makiažas ir kokios šukuosenos rekomenduojamos ateinančiam šiltąjam metų laikui.

Nuotrauka skolinta iš ČIA

Makiažas


1. Natūralus makiažas.
Pavasario vasaros sezono karščiausia ir bene dažniausiai pasikartojanti mados namų makiažo tendencija: makiažas be makiažo. Akcentuojama skaisti, beveik permatoma veido oda arba natūraliai įdegusio veido įvaizdis. Aktualiausia ir labiausiai akcentuojama: nude tipo makiažas.



2. Išraiškingi, ekscentriški antakiai.
Pavasarį vasarą siūloma eksperimentuoti su antakiais. Antakiai, kaip ir žiemos sezoną lieka vešlūs ir aiškaus kontūro, tačiau mados namai siūlo juos ryškinti neįtikėtinomis, pastelinėmis spalvomis, ryškinti šviesesne, blonde atspalvio spalva, piešti papildomas linijas pieštuku, išryškinant šviesesnius, neužtamsintus antakius.


3. Kūrybingos linijos.
Kūrybingos, artistiškos linijos vyrauja ne tik papuošaluose ir aksesuaruose, tačiau ir akių makiaže. Klasikinės katės akys ir plonos juostelės, spalvotas kontūras ir neįprastai stambios linijos, brėžiamos ne tik įprastinėje akių linijoje, bet ir tarp voko ir antakio, po akimis, akių kampučiuose.
Šį sezoną eksperimentuoti akių linija galima tiek, kiek širdis geidžia...


4. Ryški katės akies linija.
Klasikinė juoda katės akie linija tampa didesnė, platesnė ir pavasario - vasaros sezonui siūloma ją rinktis ryškią ir spalvotą.



5. Twiggy makiažo variacijos 
Didelės ir išraiškingos akys ir minimalus makiažas. Nesenstanti klasika varijuoja spalvomis ir formomis.


6. Blizgus akių makiažas.
Metalo atspalvio akių makiažas siūlomas 2015 pavasariui / vasarai. Auksinė, sidabrinė ar bronzinė puikiai tiks vakarėliui iki ryto. Siūlomos ir įvairios formos.


7. Rausvai violetinis (mauve) akių makiažas.
Pati populiariausia šių metų spalva siūloma ne tik lūpoms, tačiau ir akių makiažui.



8. Ryškus mėlynas akių makiažas.
Ryškios mėlynos akys vis dar nepasitraukia iš populiariausių makiažo tendencijų. Šiam pavasariui ir vasarai siūlomos būtent tokios.



9. Temperamentingas dūminis akių makiažas.
Atrodo, jog dūminis akių makiažas niekaip nepasitraukia iš populiariausių makiažo tendencijų. Šiam pavasariui siūlomas paslaptingas, sultingas dūminis makiažas, suteikiantis šaltą ir gaivų veido įvaizdį.



10. Išraiškingos blakstienos.
Pavasario vasaros sezonui siūlomas įvairių spalvų blakstienų tušas, o esminė šios tendencijos vinis: sulipusios akių blakstienos, kartu ryškios ir išraiškingos.



11. Ryškios raudonos lūpos.
Toms, kurios nori koncentruotis į lūpas, siūlomas ryškus, tiesiog liepsnojantis, raudonas lūpų makiažas. Matinės ar blizgios? Abu variantai ateinančiam sezonui priimtini.


12. Uogų spalvos lūpos.
Uogų spalvos lūpos niekur nedingo. Ateinančiam sezonui vyno raudonumo, uogų ryškumo lūpos sukurs dar ryškesnį įvaizdį.


13. Ryškios, pastelinės lūpos.
Jeigu pavargote nuo raudonos ir uogų - vyno spalvos lūpų, mados namai siūlo ir ryškias: rožines, koralų, aguonų arba pastelines: šviesiai rožines, vos matomo rausvumo lūpas.






Plaukai ir šukuosenos


1. Bohemiškos bangos.
Plaukams ateinanties šiltiesiems sezonams siūloma rinktis bohemiškas bangas: didžiulės, tačiau vos matomos, natūraliai atrodančios bangos.


2. Ilgos, rištos kasos.
Surišti, ilgi plaukai tapo aukštosios mados simboliu 2015 m. pavasario / vasaros sezonui. Siūloma rinktis žemai, ant sprando, arba vidutiniškai žemai rištas šukuosenas.


3. Pynės ir sukimai.
Nuo paprasčiausiai susuktų, tarsi virvė plaukų, iki didžiulių galvas įmantriai puošiančių pynių. Kaip ir praeitą sezoną, pynės madingos.


4. Dideli kuodeliai
Grafinių formų, širdelės formos didžiuliai kuodai karaliauja. Nesvarbu, kokios formos, svarbu didelis!



5. Tarsi tik ką iš vandens.
Tvarkingi, blizgantys suglostyti plaukai šį  sezoną pristatomi tarsi skirtingo drėgnumo ir skirtingose vietose: nuo pilno, iki dalinio "šlapumo".


6. Didžiuliai, išpūsti plaukai ir didelės garbanos.
Dideli, šilkiniai, tarsi tik ką išdžiovinti džiovintuvu, su didžiulėmis spyruokliuojančiomis garbanomis.


7. Plaukų aksesuarai.
Paprastas kaseles ir kuodus siūloma puošti žaismingais ir puošniais aksesuarais, paverčiant šukuoseną meno kūriniu. Plaukuose siūloma naudoti: gėlės, juosteles, papuošalus, skareles, plunksnas... Viską, ką tik sugalvosite.



Šaltiniai: Vogue, Fasionisers, Harpers Bazaar.

O kas jums labiausiai patinka pavasario vasaros sezonui? Kuri makiažo tendencija jau spėjo tapo jūsų mėgstamiausia? Kurią šukuoseną būtinai išbandysite ateinantį sezoną?







Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė



Komentarai

Rašyti komentarą