#6/15 Sausio mėnesio baigti produktai

Prabėgo dar vienas mėnuo ir kaip visad, pateikiu Sausio mėnesio pabaigtų produktų įrašą. Praktiškai viską jau matėte, o visa kita - smulkmenos.

Laikas lekia taip greitai, žmonės atsiranda mūsų gyvenimuose ir dingsta iš jo. Niekada nepraleiskite galimybės pasakyti aplinkiniams, kiek daug jie jums reiškia.

Pirmasis šių metų mėnuo man praktiškai praskriejo, pasibalnojęs juodbėrius žirgus, vildamas šlapdribos šleifą ir barstydamas pavienes snaiges ant veido... Sausį kas antrą dieną švietė saulė, vis sužadindama viltis apie ateinantį pavasarį. Tokiomis dienomis nuotaika vis pasitaisydavo ir norėjosi užsiimti pavasariniais darbais, tačiau kitos dienos šlapdriba sugrąžindavo į vėlyvą rudenį ir tinginys sugrįždavo, kaukdamas nesavu balsu, kol iš širdies pabėga paskutinė viltis sulaukti šilto pavasario... ir taip visą mėnesį, emocijų ir vilčių šuoliai...

Užtat darbo atžvilgiu mėnuo buvo puikus: tiek savo darbe, tiek tinklaraščio rašyme pasiekiau, geresnius rezultatus nei anksčiau... Apskritai šį mėnesį norėjosi rašyti: visos mintys ir visi tekstai kilo iš kažkur giliau ir dažnai nutrūkdavo, tarsi gitaros styga, nebaigus kūrinio. Apskritai, kartais pagalvoju, ar kas nors skaito mano rašliavą? Ar supranta mano emocijas?  Ar jaučia, kai mintis pakimba ore ir nespėjusi išskleisti papildomo sparnų rinkinio sminga žemyn lyg akmuo? 

Oi, kartais galvoju, kad gal geriau nereikia įžangų ir ilgų intarpų? Šiame greito tempo pasaulyje žmonėms reikalinga tik esminė informacija? Kad būtų perskaityta daug, sužinota daug, pastebėta dar daugiau. Bet, ar atsiminta bent dalis informacijos? Ar tekstas paliečia žmogaus vidų? O gal visi žodžiai ir visos raidės nubyra nuo žmogaus tarsi smėlio smiltelės? Galbūt jūs galvojate taip, mes skubame, mums reikia, mes neturime laiko... Tačiau mano siela rėkia ir blaškosi, visomis išgalėmis prieštaraudama, kad rašyti reikia taip, kaip norisi, o ne taip, kaip kažkas gi nori matyti ar kaip būtų populiaru... 

Aš noriu rašyti ne dėl to, kad rašyti, kad užpildyti kelis laisvus gigabaitus kažkokio serverio platybėse. Aš tiesiog noriu rašyti.


Galbūt jūs jau nebeskaitote šios ilgos įžangos ir jau žiūrite, kokius produktus sunaudojau šį mėnesį? Skaitančiųjų irgi netrukdysiu savo minčių posūkiais ir kviečiu pasižvalgyti į sausio mėnesio baigtus produktus.

Kūno priežiūra

1. AVON vonios putos Mrs. Frosty (Ponia Šaltukė) "Spanguolės ir apelsinai su prieskoniais" nepaprasto kvapo vonios putos idealiai tinkančios žiemos sezonui, įkvepiančios Kūčių ramybe ir kalėdiniu siautuliu. Su spanguolių ir apelsinų kvapu. Kažkodėl taip ir galvojau, kad šias vonios putas baigsiu greitai. Nepaisant to, kad sudėtis nebuvo iš gerųjų, tačiau dėl nuostabaus kvapo žiemos metu galima leisti sau pasimėgauti.
VERDIKTAS: kartočiau, tačiau vasaros sezonui antrą kart nepirksiu, o kitai žiemai Avon kompanija tikriausiai pristatys kitas vonios putas.

2. GARNIER NEO permatomas sauso kremo antiperspirantas "FRUITY FLOWER" iš pradžių pasirodė kaip labai labai geras produktas, bet vartojimo eigoje pastebėjau, kad dezodorantas tepa tamsius drabužius. Keletą savo mėgstamų palaidinių jau sugadinau. Be to, kaip ir minėjau apžvalgoje, dezodorantas neteikia pakankamos apsaugos. 
Pastaruoju metu girdėjau daug atsiliepimų apie tai, kaip sunku pilnai išnaudoti visą gaminio pakuotę. Man pavyko praktiškai išnaudoti viską, žinoma šiek tiek liko.
VERDIKTAS: deja, bet išnaudojus visą pakuotę turiu pasakyti, kad produkto nekartosiu

3. EVELINE Slim Extreme 3D liekninamasis kūno kremas buvo praktiškai neįmanomas naudoti dėl nosį riečiančio, nemalonaus kvapo, dėl kurio įsiskauda galva. Tuo metu atliktas eksperimentas žymesnių rezultatų nedavė, tačiau baigdama pakuotę pastebėjau, jog kūnas nežymiai tapo lieknesnis. 
VERDIKTAS: šio kvapo ir šios, žaliosios pakuotės nė už ką nenaudočiau, tačiau paieškosiu kitų Eveline Slim kremų, kurie turi švelnesnį kremo kvapą. Gal žinote bekvapių Eveline Slim kremų?

4. Kažkokia bevardė vonios druska stikliniame indelyje iš Eurokos parduotuvės man visiškai nepatiko: druskos kvapas buvo sintetinis, vanduo nusidažė rausvai, kartu nudažydamas ir vonios kraštus... Kvapas ant kūno po procedūrų dingo iš karto, kas yra gerai, nes kvapas nemalonus. Beje apie kvapą, uostant iš buteliuko kvepia gardžiai, o vandenyje ištirpus, primena sintetiką ir labai greitai dingsta iš vonios. Kūno odos drėkinimo ar žymaus švelninimo nepajutau. 
Jei teisingai pamenu kainavo apie 1,45 Eur (4,99 Lt)
VERDIKTAS: nekartotina

Veido odos priežiūra

5. PURE drėgnos servetėlės veido odos pylingui "Exfoliating" paprasčiausiai netiko mano odai. Šias servetėles rekomenduočiau riebiai - mišriai veido odai. Odos šveitimo metu jos turėtų padėti kovoti su užsikimšusiomis poromis, stabdytų spuogų ir inkštirų susidarymą.
VERDIKTAS: man tai nekartojama priemonė.

6. Olay Essentials Complete Care dirninis kremas normaliai sausai odai SPF15 kremas labai greitai susigeria į odą. Ji iš karto atrodo sveikesnė, šilkinio švelnumo. Per kelias dienas nuo naudojimo pradžios veido kremas suteikia veidui drėgnesnės, švelnesnės, sveikesnės odos išvaizdą.
Toks rezultatas išliko iki paskutinio kremo lašelio.
VERDIKTAS: kartotina

7. CLEANIC "Soft and Comfort" kosmetiniai vatos diskeliai. Pakuotėje buvo 133 vnt. diskelių, tačiau vienam valymui reikėjo 2-3 diskelių. Šį kartą įsigijau didelius kvadratinius diskelius ir bandysiu, kokios formos diskelius man labiau apsimoka pirkti. 

Plaukų priežiūra

8. GARNIER Ultra Doux "Honey Treasures" plaukų kaukė "Reconstructing" viena geriausių praeitais metais naudotų plaukų kaukių. Ji išskirtinai lengvos tekstūros, tad visiškai neapsunkina plauko, suteikia jiems pakankamai glotnumo, švelnumo.
VERDIKTAS: kartotina

Kita

9. APART NATURAL hipoalerginis skystas muilas "Silk & Noni" su apsaugančiais šilko ir noni ekstraktais labai švelnaus kvapo skystas rankų muilas, tačiau pripažinsiu, jau norisi grįžti prie gabalinio muilo, bent laikinai.
VERDIKTAS: kartotina

10. NILO kosmetiniai ausų krapštukai, 200 vnt. Nežinau kainos, tiesą sakant šį kartą nesekiau, kokia kaina jie buvo parduodami. Neturiu ir mėgstamos kompanijos, tiesiog perku tuos, kurių būna daugiausiai ir kurie yra pigiausi, arba vykstant akcijai.
VERDIKTAS: ausų krapštukai reikalingi mano vonioje, tiesa, naudojami jie ne ausims, o makiažui pavalyti

11. AVON "Foot Works" anti-rub stick. Kojų pieštukas nuo nuospaudų. Mokėjau apie £ 4,75 6,12 Eur (21,14 Lt). Negaliu patikėti, kokią čia nesąmonę buvau nusipirkusi... pieštukas nuo nuospaudų. Greičiau pieštukas nuo nieko, nes jis tiesiogine to žodžio prasme nedaro nieko: bateliai vistiek kojas nuspaudžia, kaip priemonė kojoms taip pat netinka. Žodžiu į balą išmesti pinigai, patikėjus gražiais pažadais.
VERDIKTAS: ne

Dekoratyvinė kosmetika

12. Lūpų balzamas Dzintars "Sports" pagaliau užbaigus Dzintars lūpų balzamą, galiu pasakyti, jog tai geras lūpų balzamas, be priekaištų atliekantis savo darbą. Noriu paminėti ir didelį privalumą - balzamas labai skalsiai naudojasi.
VERDIKTAS: tikriausiai taip

13. RASKILA lūpų balzamas 4,5 g. atrodo, jog mokėjau apie 0,46 Eur (1,59 Lt). Įprastai tokio balzamo nesirinkčiau: tai naftos produktų pagrindu pagaminta lūpų priemonė, kuri ant lūpų palieka aiškaus parafino skonį ir kvapą. Turiu dar vieną tokį balzamą, pirkau ligoninės vaistinėje, paprasčiausiai nebuvo kitokio balzamo, o lūpos tuo metu buvo labai sausos.
Jei norite, galiu trumpai patyrinėti Raskilos lūpų balzamų sudėtį atskirame įraše. Aš asmeniškai tokios apžvalgos neplanavau, tačiau parašykite, ar norite?
VERDIKTAS: nežinau

14. DECO Collection juodas akių pieštukas su drožtuku - dangteliu kažkada man patiko, tačiau, jau senokai ir labai retai naudojamas. Pieštukas buvo labai ilgas, pirkau Martinkoje, lyg tai, bet kainos tikrai nepamenu.
Pieštukas vertas dėmesio galbūt tik dėl to, jog yra su drožtuku, tačiau naudojant makiaže, jis greitai nusitrina ir reikia bent 2-3 kartus per dieną atnaujinti makiažą.
VERDIKTAS: nekartotina


P.S. Pamiršau paminėti, kad rankų kremas "Žiemukas" iškeliavo iš mano namų pas kolegę, kuri šį kremą labai norėjo išbandyti.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Būtinai rašykite taip, kaip norisi būtent Jums :) Man kaip tik patinka tos įžangos ir citatos prieš jas. Taigi - sėkmės, įkvėpimo ir naujų kūrybinių idėjų bei įžvalgų! :)

    PS: Bent manęs Raskila lūpų balzamo apžvalga ne itin domina, nes kažkada, tikrai seniai, buvau nusipirkusi keletą šių (ar kitos panašios firmos) įtartinai labai pigių balzamų lūpoms ir jie man paliko blogą įspūdį.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Monika, rašysiu :)

      Raskila manęs irgi nedomina, tiesiog buvau tokioje situacijoje, kai neturėjau pasirinkimo. Galbūt kam nors nutiks panašiai? Atsižvelgsiu į kiekvieną prašymą ir komentarą šiuo klausimu. O jei nesulauksiu prašymo, tokios apžvalgos tikrai nebus.

      Panaikinti
  2. As ir tik uz rasyma :) internete ir taip daug nieko nereiskianciu irasu... Todel tokius skaityti tikrai idomu :)

    As ir turiu tokias avon putas, kvepia skaniai, putoja daug, bet labai nepatogus indelis, kietas, neina ispausti, o ir oda labai sausina... Po tokios vonios turiu pamaitinti oda itin gausiai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Rašysiu, tikrai rašysiu taip, kaip man atrodo geriau :)

      O dėl Avon putų - pakuotė tikrai kieta, bet aš apverčiu aukštyn kojom ir spaudžiu senio besmegenio galvą, ji minkštesnė nei kūnas :) O dėl sausinimo, deja, tikrai nepastebėjau, kad sausintų... Po vonios paprastai šveičiu kūną švetikliu, prausiuosi duše, tada palepinu kūno kremu. Galėjau ir nepastebėti... Bet kuriuo atveju, sausos odos plotų neatsirado.

      Panaikinti

Rašyti komentarą