THE BODY SHOP "White Musk Libertine" tualetinis vanduo moterims

Muskuso kvapo aromatai kūnui, mano nuomone dažnai gali būti apgaulingi: muskuso kvapas gali pasendinti moterį, paversti ją valiūkiška, nerūpestinga arba nepaprastai moteriška. Viskas iš esmės priklauso nuo kartu naudojamų kitų kvapų... Šį kartą apie The Body Shop "White Musk Libertine".

"Kur moteris turėtų užsipurkšti kvepalų?... Bet kur, ten, kur ji nori būti pabučiuota."
Coco Chanel

The Body Shop tualetinis vanduo "White Musk Libertine" yra sukurtas iš augalinės kilmės muskuso, lukumo (Turkish delight) ir desertinės plaktos grietinėlės aromatų. Visa White Musk Libertine kolekcija buvo paleista į  rinką 2011 metais ir ją sudaro:
  • kūno sviestas (200 ml)
  • kūno losjonas (250 ml)
  • kūno prausiklis (250 ml)
  • kūno purškiklis (100 ml)
  • kieto tipo kvepalai (13 g)
  • tualetinis vanduo - EDT (10 ml, 30 ml, 60 ml, 100 ml)
  • kvapusis vanduo - EDP (30 ml)

Produktas: THE BODY SHOP tualetinis vanduo "White Musk Libertine" EDT
Gamintojas: "The Body Shop". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Tūris: 30 ml
Kaina*: £ 11 arba 14,39 EUR ( 49,65 Lt)
Kur galima įsigyti: The Body Shop parduotuvėse
Leidimo metai: 2011 m.
Kvapo kategorija: gėlių - muskuso

Gamintojo aprašymas: Drąsus naujas muskuso aromatas. Tai jausmingas tualetinis vanduo su svaiginančiu muskuso aromatu viršutinėje, širdies ir apatinėje natose, maišytas su saldžiais Turkiškais skanumymais - Lukumu (Turkish delight), orhidėjų aromatu bei plaktos grietinėlės kvapu.
  • Jausmingas gėlių - muskuso kvapas
  • Muskusas, naudojamas kvepaluose išgaunamas nenaudojant žiauraus elgesio
  • Lengvas tualetinis vanduo


Viršutinė nata: muskusas, Lukumas (medus, rožė, migdolai)
Širdies nata: muskusas, grietinėlė
Apatinė nata: muskusas, orchidėja

Lukumas - Turkiški saldumymai

Sudėtis: Alcohol Denat. 69.9% (Solvent/Diluent), Aqua (Solvent/Diluent), Parfum (Fragrance), Linalool (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Alpha-Isomethyl Ionone (Fragrance Ingredient), Hydroxycitronellal (Fragrance Ingredient), Coumarin (Fragrance Ingredient), Geraniol (Fragrance Ingredient), Eugenol (Fragrance Ingredient), Citronellol (Fragrance Ingredient), Citral (Fragrance Ingredient), Denatonium Benzoate (Denaturant).


Pakuotė. Nedidelė skaidraus stiklo pakuotė mergaitiškai rožinė. Buteliuko korpusas padengtas matinės spalvos detalėmis, kurios nuo dugno iki kaklelio pereina nuo švelniai rožinės iki matinės baltos ir galiausiai baigiasi skaidriu stiklu. Tarsi aliuzija į cukraus pudra pamiltuotus Turkiškus saldumynus - Lukumą (Turkish delight).

Skaidrus dangtelis gerai užsidengia, yra pagamintas iš tvirto plastiko, be to, pakankamai didelis patogiam nuėmimui ir uždengimui. Apskritai, dangtelis man asocijuojasi su senoviniais, bet ne bblogąja prasme, labiau vintažiniais kvepalų dangteliais.

Visa informacija pateikiama ant pakuotės dugno esančiame lipniame lipduke - etiketėje iš net 7 mažų puslapių.


Kvapas. Hmm... Pirmiausia turiu pasakyti, aš nesu muskuso gerbėja. Man nelabai patinka kvapai su muskusu, nors iš ties daug kas priklauso nuo to, su kokiais kitais kvapais muskusas maišomas... Šių kvepalų nuolat naudoti negaliu: tiesiog būna tam tikri tarpsniai, kai aš juos tiesiog dievinu ir noriu užuosti tik juos, o kartais nesinori nei buteliuko matyti, nei kvapo užuosti. Sunkiausia būna tada, kai pasikvepinti noriu, tačiau mano vyras nemėgsta muskuso kvapo ant mano kūno odos... Taigi, aprašydama kvapą, kalbėsiu apie tą periodą, kai kvepalų buteliukas būna visad su manimi.

Kvapas pagamintas naudojant muskusą, orchidėjas ir lukumą, kuris paprastai būna labai labai saldus. Ar teko kada ragauti tikrų Turkiškų saldumynų? Man prie jų skonio priprasti reikėjo laiko, nes saldumas ir vaisiai, ir gėlės, ir grietinėlė... Visko daug ir saldaus... Tačiau kvepalai nėra tokie saldūs, kaip gali pasirodyti. Ant mano odos aromatas pirmiausia atsiskleidžia kaip šviesus, mergaitiškas, rožinių gėlių kvapas ir kreminės vanilės aromatas. Vėliau aiškiai užuodžiu muskusą ir kreminį saldumą (lukumą) su trupučiu riešutinio kvapo sunkumo. Galiausiai kvapas, skleisdamas paskutines natas suteikia kažką panašaus į medienos ir vaikiškos pudros aromatą.


Mano nuomone kvapas labiau tinkamas:
     ☀ dienos metui;
     ☁ pavasario sezonui.

Kvapas mane nuteikia ateinančiam pavasariui, suteikia žaismingumo, truputėlį maištingumo ir leidžia pasijausti jausminga, šiek tiek trapia, šiek tiek emocionalia mergina. Aromatas yra pakankamai lengvas, užsiuodžia daugmaž per rankos ilgį (tikrai ne daugiau, galbūt net kiek mažiau), tad stiprių kvapų gerbėjoms gali nepatikti. Be to, kvapas išlieka trumpai: manyčiau apie 2-4 valandas, tačiau ant riebios odos tipo galėtų išlikti ir iki 6 valandų.


REZIUMĖ.
Mergaitiškas, jausmingas, maištingas, šiek tiek saldus aromatas ankstyvo pavasario nuotaikai sukurti... Gaila, tačiau kvapas išlieka per trumpai, tad 30 ml buteliukas gali greitai baigtis.

Aromatas panašus į:
- THE BODY SHOP "White Musk Libertine by Leona Lewis"
- ESTEE LAUDER "Sensuous" EDT
- PRADA "Prada Candy Kiss"




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė




* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.

Komentarai

  1. aš turiu būtent The Body Shop "White Musk Libertine by Leona Lewis", bet man jie ne per labiausiai patinka. Stovi nenaudojami praktiškai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. by Leona Lewis yra saldesni ir saldus muskusas gana sunki kombinacija.
      Man būna periodais: tai noriu kvepintis su šiais kvepalais, tai ne. :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą