ATRADIMAI: PRAXIS Aromatherapia kūno šveitiklis su jūros druska / Skonis ir Kvapas

Šį kart noriu jums papasakoti apie idealų derinį mano vonioje. Apie pirmą jo dalį: Geomar Emollient kūno šveitiklį jau pasakojau. Antroji saldžiosios porelės pusė - Praxis kūno šveitiklis su vynuogėmis.

"Geriausiems rezultatams pasiekti, turite kantriai laukti tobulos akimirkos, kai galėsite surinkti savo darbo vaisius"
Garth Catterall - Heart

Abu kūno šveitikliai (Geomar ir Praxis) veikia skirtingai: vienas yra švelnus, kitas šveičia grubiau, stipriau;  kvepia skirtingai: Geomar kvapas primena saldžias svajonės apie vasariškas braškes su grietinėle, o Praxis, apie vėlyvą rudenį ir didžiules, prinokusių vynuogių kekes. Abu atrodo skirtingai: Geomar konsistenija minkštesnė, bet abu suteikia nepaprasto švelnumo kūno odai.

Pakaitomis naudodama, - Geomar, kai kūno oda jautri ir norisi lengvo aliejinio prisilietimo, ir Praxis, kai noriu tikrai gerai nušveisti kūno odą, - man atrodo, kad jau radau būtent tuos kūno produktus, kurių man reikia.

Iki šiol vis nusivildavau kūno šveitikliais: didžioji dalis jų labai greitai išsinaudodavo, nesuteikdami to, ko iš ties reikia - šveitimo. Man apskritai buvo susidaręs įspūdis, kad toks produktas apskritai skirtas ne man, tačiau nuomonė pasikeitė...




Produktas: PRAXIS Aromatherapia kūno šveitiklis su jūros druska "Vynuogė"
Gamintojas: "Atea". Pagaminta Kerestinee, Kroatija
Paskirtis: nušveisti kūno odą, pašalinti senas odos ląsteles
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: efektyvus šveitimas
Tūris: 300 g
Kaina*: 5,76 € (19,90 Lt)
Kur galima įsigyti: Skonis ir kvapas parduotuvėse
Įvertinimas: 10 + / 10

Ką žada gamintojas: Druska iš Adrijos jūros giliai valo odą, lengvai pašalina negyvas ląsteles, atnaujina viršutinį odos sluoksnį. Šis putojantis kūno šveitiklis puikiai drėkina, maitina ir stangrina odą, suteikia jai minkštumo ir elastingumo, padeda lengviau įsisavinti kitas kosmetikos priemones. Natūralus vynuogių ekstraktas neutralizuoja laisvųjų radikalų poveikį ir stabdo odos senėjimą. Tinka visų tipų odai prižiūrėti.
Naudojimas: užtepkite ant drėgnos odos, pamasažuokite kelias minutes masažiniu šepečiu, kempine ar rankomis ir nuplaukite. Ypatingai tinka naudoti pirtyje.


Nedidelė skaidraus plastiko pakuotė atrodo labai dailiai. Skaidrus plastikas labiau primena stiklą. Šveitiklio pakuotės etiketė neperkrauta informacija - jos yra būtent tiek, kiek reikia ir ta informacija nerėžia akies, yra smulki ir pateikta taip, kad jos praktiškai nesimato.
Pakuotė užsukta pilkos spalvos, plono metalo dangteliu. Po juo produktas papildomai apsaugotas plastiko dangteliu.

Kvapas. Iš pradžių šveitiklio kvapas man buvo kiek keistas, bet uoslei pripratus, jis primena vaikystę - didelę vynuogę prie tėvų namų, rudenį sunokstančias mėlynas saldžias (su trupučiu rūgštelės) mėlynas uogas, bėgimą prie vynuogės kas kelias minutes nusiskinti kekę uogų ir kasmetinį didįjį vynuogių skynimą prieš žiemos šalnas. Vynuoges, būtent tai man ir primena prausiklio kvapas.

Konsistencija. Druskos šveitiklio bendroji masė indelyje kieta, sudaryta iš druskos kruopelių ir papildomų priemaišų. Tik pakabinus nedidelį kiekį šveitiklio, jį rankomis galima susmulkinti į mažesnius gabalėlius.


Sudėtis: Sodium Chloride (Salt), Glycine Soja Oil, Prunus Amygdalus Dulccis Oil, Propylene Glycol, Aqua, Sodium Stearate, Sodium Laureth Sulfate, Sorbitol, Glycerin, Sodium Laurate, Etidronic Acid, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Vitis Vinifera Seed Extract, CI 16255, CI 16155, CI 28440.


Poveikis. Sakau atvirai, tai vienas geresnių šveitiklių tiems atvejams, kai reikia stipresnio, grubesnio kūno šveitimo. Visų pirma, šveitiklis gali pasirodyti pernelyg grubus kūno odai, tačiau jis nepaprastai gerai nuvalo visus visus nešvarumus ir oda tampa tarsi iš naujo gimus.

Negaliu teigti, kad šveitiklis turi stiprių drėkinamųjų savybių, nes jo sudėties pagrindo nesidaro aliejai, kaip kad Geomar kūno šveitiklyje apie kurį pasakojau praeitą mėnesį. Tačiau kūno oda tampa gerokai minkštesnė ir švelnesnė, geriau atrodo ir vizualiai.

Labai smagu, jog produkto reikia labai nedaug, todėl po bene keliolikos naudojimų indelis vis dar atrodo beveik pilnas.

Tiesa, nelabai supratau, kodėl šveitiklis įvardytas, kaip putojantis? Praktiškai jokio putojimo priemonė neduoda...


REZIUMĖ. Tomis dienomis, kai norisi aštresnio, stipresnio, efektyvesnio kūno šveitimo šis produktas tiesiog idealus. Gardaus vynuogių kvapo priemonė idealiai tiks visų odos tipų savininkėms. Oda po procedūros su Praxis kūno šveitikliu atrodo gražesnė, yra minkštesnė ir švelnesnė. Šis, ir Geomar Emolient sudaro idealią porą mano vonioje. Kitų šveitiklių nebereikia 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai