CATRICE makiažo šepetėliai ir įrankiai

Kartais man atrodo, kad makiažo šepetėliai yra mano silpnybė: turiu jų nemažai, tačiau tikrai nevisais esu patenkinta. Suprantu, kad mano šepetėliai pigūs, tačiau manau, kad įrankių kokybė ne visada priklauso nuo kainos. Šiandieną noriu papasakoti apie Catrice makiažo šepetėlius.

"Kiek kartų jums reikia kartoti? Tai makiažo šepetėlis, o ne stebuklinga burtų lazdelė"
Citata iš W.W.W.

Tiesą sakant šį įrašą turėjau paruošti jums vakar, tačiau po sunkios savaitės buvau labai pavargusi, tiesiog griuvau į lovą ir nusprendžiau įrašą paruošti jums rytoj, tai yra šiandieną. Išankstinė mano nuomonė buvo, hmm, atrodo neblogai. O kokie rezultatai po kurio laiko bandymų? Pilna nuomone žemiau...



Visi šepetėliai supakuoti į skaidraus plastiko maišelius, kurie užsitraukia, tad reikalingą šepetėlį galima įsimesti į rankinę ar kosmetinė, nesijaudinant, kad ji išteps makiažo likučiais visą vidų.

Maišelio viduje įdėta spalvota etiketė, kuri man tikrai patiko: visai nebloga idėja pridėti produkto, kuriam skirtas šepetėlis, spalvotų produktų fragmentus.


Visi šepetėliai turi vienodą, vieningą įrankių išvaizdą. Beveik pusė šepetėlio yra matinės juodos spalvos su daugybę blizgių kompanijos pavadinimo užrašų. Šepetėlio galvos prie rankenų pritvirtintos blizgiu juodu metalu. Plaukeliai dažyti juoda spalva, jie nenusiplauna, netepa net ir drėgni, tad pakankamai geros kokybės.


Powder Brush - šepetėlis pudrai


Produktas: CATRICE Powder Brush - pudros šepetėlis
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (Kinijoje)
Matmenys: ilgis: 13cm; koto skersmuo: 2cm; galvos (šerelių) ilgis: 3-4,3 cm, skersmuo: 2,5-5 cm
Paskirtis: biriai pudrai ar kompaktinei pudrai ant veido paskirstyti
Medžiagos: plastikas, metalas, sintetika
Labiausiai patiko: puikiai atitinka paskirtį
Labiausiai nepatiko: priekaištų neradau
Kaina*: 4,69 EUR (16,19 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 10 / 10

Ką žada gamintojas: Visiems žinoma paslaptis: kad oda atrodytu tobula, būtina turėti profesionalų, kokybišką pudros šepetėlį. Minkštas šepetėlis su sintetiniais šereliais pagriebia tinkamą pudros kiekį ir lengvai ją paskirsto. Nepriekaištingas rezultatas garantuotas! Plastikinė pakuotė itin patogi, kai šepetėlį nešiojatės rankinėje.


Šepetėlio šereliai švelnūs, vidutinio tvirtumo. Visa galvutė sudaro tiesiog idealaus tvirtumo šepetėlį su šiek tiek plokščia, užapvalinto kirpimo galvute. Dėl tokios formos labai patogu paskirstyti tiek birią tiek kompaktinę pudrą ir iš ties patogu dirbti su produktu.


 Plaukeliai paima idealų kiekį produkto, tad po padengimo, man nereikia produkto pertekliaus nuvalyti vėduoklės formos šepetėliu. Šepetėlis man labai labai patiko, neturiu jam apskritai jokių, net ir mažiausių priekaištų.



Blush Brush - skaistalų šepetėlis


Produktas: CATRICE Blush Brush - skaistalų šepetėlis
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (Kinijoje)
Matmenys: ilgis: 13cm; koto skersmuo: 1,5 cm; galvos (šerelių) ilgis: 3-4 cm, skersmuo: 2-4 cm
Paskirtis: skaistalams ir bronzatui paskirstyti,veidu su šiomis priemonėmis kontūruoti
Medžiagos: plastikas, metalas, sintetika
Labiausiai patiko: patogus tiksliai nurėžiamoms linijoms
Labiausiai nepatiko: šepetėlis netinkamas išsklaidyti skaistalus ar bronzinę pudrą
Kaina*: 4,14 EUR (14,29 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 6 / 10

Ką žada gamintojas: Subtiliai paryškinti skruostikauliai atrodo itin seksualiai. Neįtikėtinai jausminga: CATRICE skaistalų šepetėlis. Šiuo šepetėliu tobulai pabrėšite skruostus ir veido kontūrus - o tai padaryti dabar taip lengva, tarsi vaikų žaidimas. Šepetėlis kartu su tvirta, uždaroma pakuote.


Šepetėlio šereliai tokie pat minkšti ir švelnūs, kaip ir pudros šepetėlio. Iš ties. šepetėlis labai labai panašus į pudros šepetėlį, tik truputį mažesnis. Taip pat, kaip ir pudros šepetėlio, galvutė užapvalinta, tačiau šio šepetėlio galvutė truputį nusmailinta ties viduriu viršuje. Tai padeda tiksliai paskirtyti skaistalus ar bronzinę pudrą ant skruostų.


Šepetėlis tinkamas norint tiksliai padengti skaistalus ar bronzinę pudrą ant skruostų ar kitų vietų, brėžti tikslias linijas. Tačiau jei norima produktą paskirstyti ir išsklaidyti, su šiuo šepetėliu tikrai sunku ir pernelyg sudėtinga. Labai nepatogu išsklaidyti produktą ant skruostų.


Aš nemėgstu skruostikaulio ryškinimo tiksliomis linijomis, tad man šis šepetėlis tikras nusivylimas. Iš esmės jis labiau tinkamas pudros paskirstymui nei skaistalų paskirstymui, o ir forma, praktiškai identiška, nežymiai skiriasi tik dydis ir vos vos, plaukelių kirpimas. Jei jums reikalingas tikslus linijų brėžimas, šepetėlis jums patiks. Šepetėlis nėra blogas, tiesiog netinka mano poreikiams, tad aš mieliau renkuosi klasikinį, kirstos formos skaistalų šepetėlį.


Duo Eyeshadow Brush


Produktas: CATRICE Duo Eyeshadow Brush - dvigubas akių šešėlių šepetėlis
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (Kinijoje)
Matmenys: ilgis: 13,8 cm; koto skersmuo: 0,8 cm; galvos (šerelių) ilgis: 0,5 - 1,1 cm, skersmuo: 0,5-1,2 cm
Paskirtis: akių šešėliams paskirstyti
Medžiagos: plastikas, metalas, sintetika
Labiausiai patiko: trumpesnių plaukelių ir ilgesnių plaukelių galvutės
Labiausiai nepatiko: tai dvigubas šepetėlis, man lengviau turėti du atskirus šepetėlius
Kaina*: 2,60 EUR (8,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 9,5+ / 10

Ką žada gamintojas: Dvigubas akių šešėlių šepetėlis padeda sukurti įvairius akių makiažo įvaizdžius. Birūs ir presuoti akių šešėliai lengvai išsklaidyti su šiuo profesionaliu įrankiu. Ilgesnė galvutė ideali padengiant šešėlius ant didesnio akies ploto, o trumpesnė galvutė patogi suliejant ir išsklaidant šešėlius ir tikslesniam šešėlių padengimui. Šepetėlis supakuotas plastikinėje užtraukiamoje pakuotėje.


Iš karto pasakysiu: man labai patinka šis šepetėlis. Pirmiausia šepetėlis turi skirtingus šepetėlius abiejuose galuose: ilgesni šepetėliai vienoje pusėje ir trumpesni kitoje.
Šepetėlių plaukeliai minkšti, švelnūs, tačiau abi galvutės suformuotos pakankamai tvirtos, (tačiau ne pernelyg) patogiam produkto paskirstymui.

Ilgesnių plaukelių galvutė
Plaukeliai paima idealų produkto kiekį. Tačiau labiausiai noriu pabrėžti tai, kad su ORILAME šepetėliu ir REBEL akių šešėliais aš labai labai vargau, norėdama paimti reikiamą kiekį produkto. Oriflame akių šepetėlio plaukeliai, dengiant ant akių nepaskirstydavo produkto ir dalis šešėlių nubyrėdavo po akimi. Su šiuo šepetėliu bet kokių šepetėlių padengimas buvo labai lengvas: akių šešėlius padengiau ten, kur norėjau, jokių produkto nubyrėjimų nebuvo. Tobula.

Trumpesnių plaukelių galvutė
Trumpesnių plaukelių galvutė labai patogi sulieti šešėlius, su jos pagalba galima sukurti netgi padūmavusių akių makiažą. Tad mano nuomone vienintelis trūkumas yra tas, kad šepetėlis yra dvipusis: turi galvutes abiejuose pusėse. Taip, tokį šepetėlį patogu naudoti kaip vieną įrankį  keliaujant, tačiau laikymo prasme, jį reiktų visad laikyti horizontaliai, kad šereliai nesideformuotų. Aš šepetėlius laikau vertikaliai stiklinėje vazelėje, tad man kyla papildomas klausimas, kaip turėčiau laikyti šį šepetėlį: guldyti horizontaliai ant vazelės briaunų ar surasti jam atskirą vietą nuo kitų šepetėlių. Tad mieliau rinkčiausi atskirus šepetėlius. Vis dėlto, tai labai labai maža smulkmena.


Smokey Eyes Brush


Produktas: CATRICE Smokey Eyes Brush - šepetėlis padūmavusių akių makiažui sukurti
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (Kinijoje)
Matmenys: ilgis: 13,5 cm; koto skersmuo: 0,8 cm; galvos (šerelių) ilgis: 0,5 - 1 cm, skersmuo: 0,1-0,9 cm
Paskirtis: akių šešėliams paskirstyti, padūmavusių akių makiažui sukurti
Medžiagos: plastikas, metalas, sintetika
Labiausiai patiko: patogios galvučių formos
Labiausiai nepatiko: tai dvigubas šepetėlis, man lengviau turėti du atskirus šepetėlius
Kaina*: 2,89 EUR (9,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 9,5+ / 10

Ką žada gamintojas: Pasidaryti ,,padūmavusių" akių makiažą dabar taip paprasta - su dviejų galų CATRICE šepetėliu: aplikatorius ir švelnus, minkštas teptukas viename!! Ekspresyvus ir profesionalus makiažas! Pakuotė itin patogi, jeigu teptuką nešiojatės rankinėje.


Kaip ir dvigubas akių šešėlių šepetėlis: šis toks pat nuostabus, turintis švelnius šerelius ir idealiaus tvirtumo suformuotas šepetėlio galvutes. Tai dvigubas šepetėlis, tad man vėlgi užkliūva tas pats faktorius, tačiau tai tik mano asmeniškumai.

Nukirsta šepetėlio galvutė

Nukirsta šepetėlio galvutė ideali nurėžti viršutinę ir apatinę akių liniją. Iš pradžių galvojau, kad linija nebus preciziškai plona, nes galvutė nėra labai maža, tačiau linija brėžiasi plona ir man buvo nesunku suvaldyti šepetėlį brėžiant liniją.

Užapvalinta galvutė
Užapvalinta, labai minkštų plaukelių galvutė padeda ne tik sulieti ir išsklaidyti produktą, tačiau iš bėdos tik ir padengiant ant voko. Tačiau turiu pasakyti, man patogiau imti dvigubą akių šešėlių šepetėlį ir padengti ant didžiosios dalies voko šešėlius, o toliau naudotu šį šepetėlį.



REZIUMĖ.
Mano nuomone, šepetėliai tikrai geras pasirinkimas, išskyrus skaistalų šepetėlį, kuris nepateisino mano lūkesčių. Kiti šepetėliai gerokai juos viršijo ir aš mielai mokėčiau netgi didesnę kainą už šiuos šepetėlius. Rekomenduoju toms, kurios ieško pigios alternatyvos ir geros kokybės.








Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė





* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Ačiū už išsamią apžvalgą :) Sudomino Smokey Eyes Brush ir Duo Eyeshadow Brush :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už gražius žodžius Monika :)
      Rekomenduoju pabandyti, kaina tikrai nedidelė ;)

      Panaikinti
  2. Kaip tik žvalgausi naujų šepetėlių, manau, kad pabandysiu keletą iš šios apžvalgos :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau šepetėliai tikrai geros kainos ir kokybės santykio :)
      Būtinai parašykite, ar patiko

      Panaikinti
  3. Neseniai isigijau Duo Eyeshadow Brush. Labai labai patiko. Noreciau ismeginti ir pudros sepeteli. Aciu uz apzvalga. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už gražius žodžius :)
      CATRICE tikrai šauniai pasidarbavo kurdami šepetėlius (man visgi skaistalų šepetėlis nelabai, bet visi kitu super) :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą